- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
rapor almayı düşünüyordum evde olursam herşey benim üstüme kalır gibi..aman napcağımızı şaşırdık vallaa...bide yüzün eğilmicek sürekli gülecen karşısında alınganlık yapıyor çocuk gibi...yok yarın giderim yok sabah ilk arabayla çıkarım..istemiyorsunuz vs. tarzında birsürü laf..
evet cnm artık oraya yerleşiyoruz çok şükür sonuçları aldım kanımda enfeksiyon çıktı antibiyotik başlıyoruz ayrıca kan hapını 2 ye cıkardı sen de bı tahlıl yaptır ıstersen ıhmal etmeHadi bakalım ankara heeeayy kendine dikkat et kuzum. tahlil sonuçların iyi çıksr umarım.
Puhhahahahahahhahahahahahya benim koca fena. Dün gelmişiz 11 de eve zaten çalışan bayanım o saatte bir de salata yap sofrayı kur dedim bizimkine vallaha yatcam zaten idrarımda da sorun çıkmışrı dedim sofrayı sen kaldır. Tamam dedi. Gittim yattım. Sabah kalktım evin hali şöyle ;
1. yatak odasında yere atılmış yuvarlanmış, top yapılmış bornoz
2.salon da soda içilmiş şişe masada , çoraplar yerde battaniye koltukta top yapılmış,
3. mutfak (buna girmesemde olur.) 2 tabak içinde yarım kalan yemekler mutfak tezgahın üstünde. çatallar ve bardaklar lavabonun içinde. Çorba tenceresi ve yemek tenceresi kapakları açık halde ocağın üstünde......
Demek ki rabbim ona göre bana ağırlık vermiyor. Yemin ederim bayılazağım sandım. Ben ağırlaşınca ne yapıcam. Adam bulaşık makinasına bile üşeniyor tabakları koymayı. Ha bu arada banyo da berbattı.....
canım benimkide okşamıyordu yeni yeni böyle yaklaşıyor işte tekme attı vs. dediğimde bakayımmı diyor..tedirginliği var bunu hissediyorum ben...okadar çok bekleme bence..doğduktan sonra eminim hepsi değişecek..onlarla bizim hissettiklerimiz aynı olmaz..biz bire bir yaşıyoruz bebeğimizin gelişimin..Canım insan gelip karnını oksayip konuşup sevmez mi? Yok İşte onu bile yapmıyor yatarken hareket edince ben elini tutup karnima koyuyorum hissetsin diye. Canım çocuk gelince çok güzel olacağına inanıyor konuşunca da sen çok büyütüyorsun çok takiyorsun diyor mutlu olsun diye o kadar çaba sarfediyorum ki sevdiği yemekler, hoşuna gidecek şeyler herseyi yapıyorum karşılığını beklemez mi insan?
Canım benimkinin 4 kız 1 erkek evladı var kızların hepsi evli hatta gorumcemin biri 2 sene ayrı yaşadı yeni barıştı kayinvalide yüzünden sorun yaşamışlar ama yine aynı :) yapacağını yapıyor
eltim hamile olsa acaba eltim misin diyecem o derece
Bende birtek benim koca böyle sanıyordumPuhhahahahahahhahahahahahya benim koca fena. Dün gelmişiz 11 de eve zaten çalışan bayanım o saatte bir de salata yap sofrayı kur dedim bizimkine vallaha yatcam zaten idrarımda da sorun çıkmışrı dedim sofrayı sen kaldır. Tamam dedi. Gittim yattım. Sabah kalktım evin hali şöyle ;
1. yatak odasında yere atılmış yuvarlanmış, top yapılmış bornoz
2.salon da soda içilmiş şişe masada , çoraplar yerde battaniye koltukta top yapılmış,
3. mutfak (buna girmesemde olur.) 2 tabak içinde yarım kalan yemekler mutfak tezgahın üstünde. çatallar ve bardaklar lavabonun içinde. Çorba tenceresi ve yemek tenceresi kapakları açık halde ocağın üstünde......
Demek ki rabbim ona göre bana ağırlık vermiyor. Yemin ederim bayılazağım sandım. Ben ağırlaşınca ne yapıcam. Adam bulaşık makinasına bile üşeniyor tabakları koymayı. Ha bu arada banyo da berbattı.....
Bende birtek benim koca böyle sanıyordumvallahi her dağınığını gözünün içine soka soka gösterip yapması gerekeni söylüyorum ama nato kafa nato mermer adam ya kalsın ben dağınıklığı seviyorum hem acelesi yok toplanır diyor ya gelde çıldırma. Bide ben arkasını toplayınca kızıyor bi yerinde otur dinlen bebeğe bişe olur diyor
Ah be canım benimki de aynı sadece kızım iyi geceler der öper yatar saniyelik oda. Ben her tekmesin de deli gibi heyecanlanıyorum aşkım bak getir elini koy diyorum zorla gelip koyuyo kızımda o ne zaman elini koysa kıpırdamıyor :) adamda tık yok elini 2 saniye zor tutuyor karnımda. Yani bir çoğunluğu aynı sanırım baba olduktan sonra anlayacaklar.Canım insan gelip karnını oksayip konuşup sevmez mi? Yok İşte onu bile yapmıyor yatarken hareket edince ben elini tutup karnima koyuyorum hissetsin diye. Canım çocuk gelince çok güzel olacağına inanıyor konuşunca da sen çok büyütüyorsun çok takiyorsun diyor mutlu olsun diye o kadar çaba sarfediyorum ki sevdiği yemekler, hoşuna gidecek şeyler herseyi yapıyorum karşılığını beklemez mi insan?
Aynisindan bir tane de bende varBende birtek benim koca böyle sanıyordumvallahi her dağınığını gözünün içine soka soka gösterip yapması gerekeni söylüyorum ama nato kafa nato mermer adam ya kalsın ben dağınıklığı seviyorum hem acelesi yok toplanır diyor ya gelde çıldırma. Bide ben arkasını toplayınca kızıyor bi yerinde otur dinlen bebeğe bişe olur diyor
Bende birtek benim koca böyle sanıyordumvallahi her dağınığını gözünün içine soka soka gösterip yapması gerekeni söylüyorum ama nato kafa nato mermer adam ya kalsın ben dağınıklığı seviyorum hem acelesi yok toplanır diyor ya gelde çıldırma. Bide ben arkasını toplayınca kızıyor bi yerinde otur dinlen bebeğe bişe olur diyor
Puhashahahhahahah sesli güldüm ya çok iyiymiş.benimki de dağıtınca kızarsam bunun için kırdığına değer mi diye üste çıkıyor bi de
Nane limon dene bana ihlamurdan daha iyi gelmişti. Çok geçmiş olsun bende de hafif bir boğaz ağrısı baş gösterdiKızlar bu ıhlamur limon bal zencefil vs bana işlemiyor sanırım
Allahım içim alev alev dışım buz gibi
Hapşırmaktan helak oldum korkuyorum da hapşırırken
Bütün kışı hasta olmadan geçirip Haziran da hasta oldum
Gecen hafta kavga ettik yeter artık dedim bağırdım ağladım ki biz 1 ay kadar önce ev taşıdık bazı şeyler halen açılmadı. Haftasonu bir temizlik yaptı bulasik makinesinin filtresine kadar yikadibenimki de dağıtınca kızarsam bunun için kırdığına değer mi diye üste çıkıyor bi de
benim ki de öyle dikkat et kendine falan.. Ay allahım ne olacak bunların hali. Sabah sabah çok söylendim ama ... Hayır onun dağınıyla uğraşmaktan ayrı yoruluyorum ben. Diyprum ki bulaşık makinasına tabakları koy ben beceremem ki diyor. Allahım bir tepem atıyor benim. Bir de ben iş yapıyorsam mutlaka seslenir bir yerden belmacımmmmmmmmmmm bana meyve getirir misin der. ama karar verdim hiç bir şey yapmayacağım eve bakalım nasıl olacak.
Yok anacım yok bunlar değişmez vallahide billahideAynisindan bir tane de bende varya 2 senedir adama bornozu cikardiktan sonra kapının üzerine değilde banyoya asmayi ogretemedim. Rahat bi adam dağınık 3 gün önce internetten aldığı ayakkabıları geldi birini giydi kutusu salonda gideri de kutusundan çıkmış kağıtları sacilmis salonda. Bekliyorum daha ne kadar orda kalacak diye. Dağıtma diyorum toplarim diyor haftasonu toplamaya kalkıyor daha çok dagitiyor ben yapınca da bana kızıyor
Genelde istiyorlar sanırımyok canım doktorum geçen gittiğimde yormıcam seni demişti..haftaya gidicem bakalım isticekmi
Değişecek değişmek zorunda. Bak bi temizlik yapar yemin ederim mis gibi pırıl pırıl olur benden iyi yapar. Ama dağınıklığı dert söyledim açık açık bebek geldiğinde ne yapacaksin ben hem sana hem ona nasıl bakayım nasıl yetiseyim bana da yazık dedim. Yapmam evi b.k götürür cocugunda sık sık hastalanir ugrasiriz beraber dedimYok anacım yok bunlar değişmez vallahide billahideömür törpüsü ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?