- 23 Mayıs 2015
- 50
- 34
- 3
- 38
41 YASİN LİSTESİ (7.HAFTA)
**kattina......................................................1
**belmaakca................................................3
**miskamber................................................1
**mehlikaazra..............................................1
**ayselcsb.....................................................1
**gayye21.....................................................1
**elifahsen....................................................1
**sevdee........................................................1
**yarenim 99................................................3
**kuzumveben..............................................2
**seda78.......................................................1
**periliceada................................................1
**pharaysun.................................................1
**esmanurcanan..........................................3
**kuzucuk87.................................................1
**chek...........................................................1
**ferideii.......................................................2
**oligosakarit..............................................2
**fulya01......................................................1
**ozim84......................................................3
**umutdünyası............................................1
**yuja...........................................................1
**ysmn1096.................................................2
**yeşilerik....................................................1
**hülyab27...................................................1
**sevda88.....................................................1
**aysms88....................................................1
**bluebottle...................................................1
**ayışığı3434................................................1
TOPLAM.............................................41
kızlar yasınlerimizi unutmayalım.......
Ilk zamanlar da çoğunlukla iyi pisirdim zaten sadece sarisini yerim ama hep kayısı kivamindaydi onu canım daha çok istiyordu öyle yedim inşallah bişey olmaz. Rafadan olmasın sadece o daha pismemis e yakın ya. Icinizi ferah tutunSimdi biraz arastirdim da yenmemesi gerekiyormus gercekten iyi pismesi gerekiyormus soklardayimben hep yiyodum simdiye kadar insallah bi sorun olmaz ya
Ben her gun kahvaltimda yerim yumurta ve hep sarisi civik olur cok severim hic aklima gelmemisti zararli olabilecegiuzmanlar hep sarisi civik yumurtanin daha yararli oldugunu soyluyorlar bi sorun olacagini sanmiyorum.
Canım yumurtaları tam pişirin diyordu bir yazıda ondan kalLmış aklımda normalde hep tam pişmiş yedîm ama cıvık yumurtayla ilgili msj attım doktora cvp verirse paylaşırım..yada bu ne saçma soru diyip cvp vermeyebilirde
Canım sen deyince baktım fotoğrafa hiç dikkat etmemiştim dantele felan oglum olucak bunu yapıyorlar banada ama diğer yerlere göre daha uygun ve daha güzel oldugunu düşünüyorumYanında bitane vardı cnm aynısı sadece benimkinde fransoz dantel var o düz kurdele seninki ondandandr o 390dı ama içi falan aynı bende beşik srayindan aldım aynı yer :)
Bende bulanti oluyo agriyla birlikte ama diger belirtiler yok.tansiyon yukselmesi de cok nadir yasadim hamilelikte.hele odem hic olmadi simdiye kadar.bugunde basimin agrisi gecti alaha sukur
Aynen canm kizlar masraflı olur derler gerçekten öyle susunden dolayi verdim bnde yoksa ikimizinki tamamen ayni benimkininde üzerine cibinlik takmaya yer yaplk 31 temmuzda gelicek bak yanyana magazda ikisini cekmistim bnde :)brnbrr post: 41345534 .!.:Canım sen deyince baktım fotoğrafa hiç dikkat etmemiştim dantele felan oglum olucak bunu yapıyorlar banada ama diğer yerlere göre daha uygun ve daha güzel oldugunu düşünüyorum
Ölçüleri aklında mı ? Unuttum ben ona göre ölçücem yerini normale göre daha büyük çünküCanım sen deyince baktım fotoğrafa hiç dikkat etmemiştim dantele felan oglum olucak bunu yapıyorlar banada ama diğer yerlere göre daha uygun ve daha güzel oldugunu düşünüyorum
Fazla pişirme tüm gıdalarda zaten öncelikle vitamin ve minerallerin değerini düşürür. Biz zaten yumurtayı vitamin için yemiyoruz ki öncelikli sebebimiz iyi bir protein kayanğı olması.. lesitin içermesi ayrıca yumurta sarısı yüksek kolesterol içermesine rağmen doymamış yağ asitinden dolayı kolesterol yükseltici etkisi et ürünlerinden çok azdır kıyaslanmaz bile. Zaten kolesterol kötü bir şey değil vücut ta yapıyor gerektiğinde iyi kolesterol kötü kolesterol dediğimiz hdl-ldl var o ayrı bir konu zatende. Benim burda üstüne basa basa söylediğim yumurtanın mutlaka iyi pişmesi gerektiği, bende özellikle kayısı kıvamında severim makinede haşlıyorum şimdi katı kıvamda olmasını seçiyorum yaparken. Aynı şekilde tavadada iyice pişmesine özen gösteriyrum. Bu olay sadece yumurta için dğil zaten en basiti dışarda yemek yediğimiz yerlerde hangi koşullarda hazırlık yapılıyor bilebiliyor muyuz. Tuvaletle mutfak dip dibe, bazen kapı bile yok. Mevzuat gereği kapının direkt olarak mutfağa ya da gıdaların bulunduğu bölüme açılmaması gerekirken malesef çoğu yasal olmayan yer bu duruma uygun değil.Ben gıda yüksek mühendisiyim aynı zamanda kamuda denetmenim işyerlerini dolaşıyrum çok lüks bildiğimiz mekanların bile mutfakları malesef çok üzücü. O yüzden bizim bu durumdayken kendimize ekstra özen göstermemiz ve bilmediğimiz ortamlarda yemek yememiz gerekiyor. Biz bile kendimize zarar verebiliriz tuvaletten sonra ellerimizi düzgün yıkamazsak. Salmonella bizden de bulaşabilir yani benim tavsiyem sizde kayısı kıvamını bırakın iyice pişirin derim
Arkadaşlar gebelik depresyonu yaşayan varmı benim gibi? Sürekli ağlıyorum. Bebeğimi sevemeyecekmişim gibi hissediyorum. Hamileyim diye çok üstüme geliyorlar. Güya üzerime titriyorlar ama ben boğuluyorum. Çok sıkıldım. doğuma da daha çok var. Eylül nasıl gelecek bilmiyorum. Nasıl geçer bu durum?
Allahım hepimize bu mutlu anı yaşatır inşallahh kızlarr ..çok duygusalım bı aralar zaten[/QUO
bende süreki ağlıyorum ya resimler bakıp ağlıyorum reklamlara bile ağlıyorum bide 1 haftadır stresli bi dönmeden geçiyoruz ailecek nolucak böyle bilmiyorum ya
Arkadaşlar gebelik depresyonu yaşayan varmı benim gibi? Sürekli ağlıyorum. Bebeğimi sevemeyecekmişim gibi hissediyorum. Hamileyim diye çok üstüme geliyorlar. Güya üzerime titriyorlar ama ben boğuluyorum. Çok sıkıldım. doğuma da daha çok var. Eylül nasıl gelecek bilmiyorum. Nasıl geçer bu durum?
ya ne güzel sorunum yok diyordum , idrarımı pembe görünce şaşırdım ama şuanda rahatım. Bence de kimse bugünleri aramayacak canım. Yok şu sorun yok bu sorun biz mi çok pimpirikliyiz diye düşünmüyor değilim. Benim annem hiç doktora bile gitmemiş ne isterse yemiş , ne demir hapı kullanmış ne vitamin ... Soon 12 haftam sabırrrrrrrrrrrrEvlat sahibi olcaz diye yaslandik ha bu stresli gunlerde.bide derler en guzeli hamilelik bugunleri cok ararsin diye.sanirim bi cogumuz hic aramicazdemir ve magnezyum farkli etkiler olusturabiliyo canim mesela demir kabiz yapiyo diyo cogu insan.ben demirle magnezyuma ayni gun basladim iki gun hafif kabiz oldum sonra her sabah ishal.iki gun once doktorum magnezyum ishal yapabilir onu birak duzelirse hap formuna gecelim efervesani birak dedi
Hadi bakalım ankara heeemerhaba kızlar
iki gündür çok kötüydüm bugüm iyiyim şükürler olsun ateş titreme mide bulantısı kol bacak kasık ağrısı ağrılı ishal vardı tahlil sonuçları çıkmadan kendiliğinden geçti anlamadım bu aradaa ankara yolcusuyuz şükürler olsun
Canım bende aynı durumdayım ama durumumuz biraz farklı sürekli ağlamak istiyorum hiç ilgi gösteren yok kendi kendime yaptım sanki bu çocuğu eşimin ailesi iki defa ancak aramıştır bir eksiği var mı diye soran yok iki güne bir eşimin zoruyla ben arıyorum ailesini. eşim desen sanki hep ilgisi eksik geliyor ne hayal kuruyor ne şunu alalım diyor ben kendi başıma herseyi düşünüp yapıyorum sağolsun annem bi liste yap eksiklerini dedi çoğu şeyini ben alırım dedi. Çok yalnız hissediyorum kendimi gurbette tek başımızayiz zatenArkadaşlar gebelik depresyonu yaşayan varmı benim gibi? Sürekli ağlıyorum. Bebeğimi sevemeyecekmişim gibi hissediyorum. Hamileyim diye çok üstüme geliyorlar. Güya üzerime titriyorlar ama ben boğuluyorum. Çok sıkıldım. doğuma da daha çok var. Eylül nasıl gelecek bilmiyorum. Nasıl geçer bu durum?
Olur canım. ama ben her hafta okuyorum okumayan olursa yine okurum tamam mıbelmaakca canım senin 3 yasinden birini alıyorum...bilgin olsun..artık okuyacağın sayı 2
Canım bende aynı durumdayım ama durumumuz biraz farklı sürekli ağlamak istiyorum hiç ilgi gösteren yok kendi kendime yaptım sanki bu çocuğu eşimin ailesi iki defa ancak aramıştır bir eksiği var mı diye soran yok iki güne bir eşimin zoruyla ben arıyorum ailesini. eşim desen sanki hep ilgisi eksik geliyor ne hayal kuruyor ne şunu alalım diyor ben kendi başıma herseyi düşünüp yapıyorum sağolsun annem bi liste yap eksiklerini dedi çoğu şeyini ben alırım dedi. Çok yalnız hissediyorum kendimi gurbette tek başımızayiz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?