2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Ben 2 yasinimi okudum. Allah kabul etsin inşallah.. Sağlıkla bebişlerimize kavuşalım, koklayalım:)

Simdi biraz arastirdim da yenmemesi gerekiyormus gercekten iyi pismesi gerekiyormus soklardayim ben hep yiyodum simdiye kadar insallah bi sorun olmaz ya
Ilk zamanlar da çoğunlukla iyi pisirdim zaten sadece sarisini yerim ama hep kayısı kivamindaydi onu canım daha çok istiyordu öyle yedim inşallah bişey olmaz. Rafadan olmasın sadece o daha pismemis e yakın ya. Icinizi ferah tutun

Ben her gun kahvaltimda yerim yumurta ve hep sarisi civik olur cok severim hic aklima gelmemisti zararli olabilecegi uzmanlar hep sarisi civik yumurtanin daha yararli oldugunu soyluyorlar bi sorun olacagini sanmiyorum.

hafta hafta gebelikte yazıyor çiğ az pişmiş yumurtanın zararlı olabileceği e gebelikten okuyabilirsiniz....

Yanında bitane vardı cnm aynısı sadece benimkinde fransoz dantel var o düz kurdele seninki ondandandr o 390dı ama içi falan aynı bende beşik srayindan aldım aynı yer :)
Canım sen deyince baktım fotoğrafa hiç dikkat etmemiştim dantele felan oglum olucak bunu yapıyorlar banada ama diğer yerlere göre daha uygun ve daha güzel oldugunu düşünüyorum

Eklentiler

• image.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 146
merhaba kızlar
iki gündür çok kötüydüm bugüm iyiyim şükürler olsun ateş titreme mide bulantısı kol bacak kasık ağrısı ağrılı ishal vardı tahlil sonuçları çıkmadan kendiliğinden geçti anlamadım bu aradaa ankara yolcusuyuz şükürler olsun

Arkadaşlar gebelik depresyonu yaşayan varmı benim gibi? Sürekli ağlıyorum. Bebeğimi sevemeyecekmişim gibi hissediyorum. Hamileyim diye çok üstüme geliyorlar. Güya üzerime titriyorlar ama ben boğuluyorum. Çok sıkıldım. doğuma da daha çok var. Eylül nasıl gelecek bilmiyorum. Nasıl geçer bu durum?

Bende bulanti oluyo agriyla birlikte ama diger belirtiler yok.tansiyon yukselmesi de cok nadir yasadim hamilelikte.hele odem hic olmadi simdiye kadar.bugunde basimin agrisi gecti alaha sukur

geçmiş olsun tekrar:) benim de başlarda ellerimde şişlik hissi oluyordu aslında değilmiş kan basıncı arttığı için karıncalanma oluyormuş, trde tanıdık bi doktora danıştım çok korkuttu beni hemen git baksınlar böbreklere vs dedi, 9.haftadaydım daha, doktora gittim doktor baya anlattı içimi rahatlattı, 9.haftada böyle bi zehirleme olayı olamayacağını vs anlattı bir daha da trdeki doktora bişey sormadım:)

brnbrr post: 41345534 .!.:
Canım sen deyince baktım fotoğrafa hiç dikkat etmemiştim dantele felan oglum olucak bunu yapıyorlar banada ama diğer yerlere göre daha uygun ve daha güzel oldugunu düşünüyorum
Aynen canm kizlar masraflı olur derler gerçekten öyle susunden dolayi verdim bnde yoksa ikimizinki tamamen ayni benimkininde üzerine cibinlik takmaya yer yaplk 31 temmuzda gelicek bak yanyana magazda ikisini cekmistim bnde :)

Eklentiler

• 20150602_185524.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 141
Ölçüleri aklında mı ? Unuttum ben ona göre ölçücem yerini normale göre daha büyük çünkü

canım kötü kolesterolü yükseltmesi açısından dedim, evet karataycı olarak kolesterolün yüksek olmasının zararlı olmadığını biliyorum, iyi olan kolesterolden korkmayın diyor kendisi de.. ben onun dediği gibi yapıyorum. yumurtada gri tabaka olmamalı ve kestiğinizde un gibi dağılmamalı diyor. protein bozuluyor zaten esasında demek istediğim bu. trans yağa dönüyor bu haliyle. bu şekilde her gün 2 çiftlik yumurtası yiyorum 2 yıldır..tavada yaparsam da beyazı ve sarısı pişince hemen kapatıyorum kahverengi bir yanık olmamasına dikkat ediyorum.

canım yürüyüş yapabiliyorsan yürüyüş yap, eşinle başbaşa piknik vs ormanlık bir alana gidip bol oksijen almaya çalış haftasonları. bir de omega 3 bu durumlara birebir, ayrıca d vitaminin düşük olabilir. d vitamini eksikliği depresyona eğilimi artırıyor..bol dua et, bebeğini görünce ona aşık olacaksın :) hiç endişe etme o konuda...

tatlım hemen depresyonu yakıştırma kendine.. hormonlarla ilgili bi durumdur bi süre sora düzelir bence.. hamilelik hepimizi farklı etkiledi.. kimimiz dha duygusal, kimimiz dha agresif kimimiz dha sakin olduk.. ama ne olursa olsun bebişlerimizi kucağımıza alınca, herşey biticek yepyeni musmutlu bi sayfa açılıcak bizim için.. dilerim hepimiz sağlıkla o günleri görürüz..

ya ne güzel sorunum yok diyordum , idrarımı pembe görünce şaşırdım ama şuanda rahatım. Bence de kimse bugünleri aramayacak canım. Yok şu sorun yok bu sorun biz mi çok pimpirikliyiz diye düşünmüyor değilim. Benim annem hiç doktora bile gitmemiş ne isterse yemiş , ne demir hapı kullanmış ne vitamin ... Soon 12 haftam sabırrrrrrrrrrrr

Hadi bakalım ankara heee ayy kendine dikkat et kuzum. tahlil sonuçların iyi çıksr umarım.

Canım bende aynı durumdayım ama durumumuz biraz farklı sürekli ağlamak istiyorum hiç ilgi gösteren yok kendi kendime yaptım sanki bu çocuğu eşimin ailesi iki defa ancak aramıştır bir eksiği var mı diye soran yok iki güne bir eşimin zoruyla ben arıyorum ailesini. eşim desen sanki hep ilgisi eksik geliyor ne hayal kuruyor ne şunu alalım diyor ben kendi başıma herseyi düşünüp yapıyorum sağolsun annem bi liste yap eksiklerini dedi çoğu şeyini ben alırım dedi. Çok yalnız hissediyorum kendimi gurbette tek başımızayiz zaten

canım erkekler babalığı anlayamıyor, anca bebek doğup hatta biraz büyüyünce bağlanıyorlar. o konuda beklenti içinde olmamak en iyisi, yoksa üzülüyor insan. benim eşim de ilk oğlumda tecrübesizlikten dolayı anlayamıyordu durumumu.. bu sefer çok daha farklı.. bizim gibi bağlanmaları imkansız çünkü olayın çok dışındalar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…