2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ped olayını kuzucuk arkadaşımız da böyle önermişti gazlı bez sanırım çok daha hijyenik öyle yapacağım bende ..

günaydın günaydın günaydın hanımlarrrrrr
keyifler nasıl,herkes iyidir umarım biz en son doktora 23 mayısda gitmiştik doktor 1 ay sonra gel dedi benim bildiğim 2 haftaya inmesi gerekmez mi artık kontrollerin. merak ediyor insan

gözün aydın canım, çok sevindim.. benim de bugün 4te kontrolüm var, inş herşey yolundadır..

Kızlar tükettiğiniz yumurtalar tam pişmiş mi oluyor?benım bugun kahvaltıda sarısı biraz cıvıktı yemedim..zararı olur diye

Corolinnacım ben normalde yumurtayı kayısı severim ama geblik boyunca iyi pişmiş yiyorum ne olur ne olmaz.. bence sen de cıvıkken yememekle ii yapmışsın

Kızlar tükettiğiniz yumurtalar tam pişmiş mi oluyor?benım bugun kahvaltıda sarısı biraz cıvıktı yemedim..zararı olur diye
Ben her gun kahvaltimda yerim yumurta ve hep sarisi civik olur cok severim hic aklima gelmemisti zararli olabilecegi uzmanlar hep sarisi civik yumurtanin daha yararli oldugunu soyluyorlar bi sorun olacagini sanmiyorum.

herkese selam... ben dişime dolgu yaptırmak istiyorum, anestezisiz.ama içim de rahat değil.. size danışmak istedim. yaptıran, yaptıracak olan var mı?

preeklempsinin en bariz belirtisi göz bulanıklığı mide bulantısı kusma ve vücutta aşırı ödem canım, preeklempsi olsa farketmemen imkansız. başağrısı kan hacmimiz arttığı için de oluyor benim de oluyor ince sızı gibi nerdeyse hergün. bazen kahve iyi geliyor.

Ben her gun kahvaltimda yerim yumurta ve hep sarisi civik olur cok severim hic aklima gelmemisti zararli olabilecegi uzmanlar hep sarisi civik yumurtanin daha yararli oldugunu soyluyorlar bi sorun olacagini sanmiyorum.
Canım yumurtaları tam pişirin diyordu bir yazıda ondan kalLmış aklımda normalde hep tam pişmiş yedîm ama cıvık yumurtayla ilgili msj attım doktora cvp verirse paylaşırım..yada bu ne saçma soru diyip cvp vermeyebilirde

Simdi biraz arastirdim da yenmemesi gerekiyormus gercekten iyi pismesi gerekiyormus soklardayim ben hep yiyodum simdiye kadar insallah bi sorun olmaz ya

herkese selam... ben dişime dolgu yaptırmak istiyorum, anestezisiz.ama içim de rahat değil.. size danışmak istedim. yaptıran, yaptıracak olan var mı?

Canım ben dişlerime dolgu yaptırdım ama 12 ile 24. hafta arası yaparım dedi doktorum o ara yaptırdım
Ama benimkilere anestezi yapıldı
Doktoruna sor anestezi olmayacaksa belki sorun olmuyordur,
3. trimeste doğumu başlatma ihtimali yüzünden pek yapmak istemiyorlar ama

Bende simdi arastirdim biraz da riskliymis o yuzden tam pismesi gerekiyormus insallah bisey olmaz cok yedim cunku ben ama doktorun bunu soylemesi gerekmez miydi cig et yeme dedi sadece

sordum aslında o yaptırabilirsin dedi, ilk sorduğumda 24 haftaydım, yaptırmadım sonra 26. haftada sordum yaptırabilirsin dedi, ama şimdi 27+1 oldum :) dolgudaki sakınca anestezi heralde di mi? yoksa dolgu malzemesi doğumu başlatacak değil ya..çok kararsızım

marketlerden alınan yumurtalar zaten pastorize oluyor, endişe etmeyin ve tam haşlamayın. tam haşlanan ve hafif grilik oluşan ve tavada yaparken de tam olarak pişirilmiş yumurtanın faydadan çok zararı var, kolesterol yükseltiyor ve içerisinde trans yağ oluşuyor. yumurtanın kolesterol yükselttiğinin zannedilmesi de bu nedenle...

Kızlar boğazım acıyor biraz ve ama çok burnum akıyor ne yapsam iyi gelir??
Nefesim açılsın, halsizliğim geçsin mikrop hemen gitsin diye

Tahlilinde ne çıktı canım. Tedavi için ilaç vs verdi mi ?

Canım benim aldığımın aynısı Bursa Beşik sarayı mı ne öyle birşeydi sanırım ben 390 verdim Herşeyi içinde diğer sepet beşiklere göre daha büyük ama elden aldığım için birde 3 Ağustos'ta gelicek

Kızlar boğazım acıyor biraz ve ama çok burnum akıyor ne yapsam iyi gelir??
Nefesim açılsın, halsizliğim geçsin mikrop hemen gitsin diye
Geçmiş olsun Chek bende aynı dertten müzdaribim napıcam bilmiyorum limonlu ıhlamur içiyorum fayda etmiyor sürekli su içiyorum boğazım kurudukça, burnumda silmekten yara oldu öğleden sonra izin alıp eve gidim bari iyice halsizlik çöktü

Gercekten mi icimi ferahlattin canim cok tesekkur ederim kontrolumde yeni gecmisti doktora gitmeme daha 3 hafta var, doktorumu doktorum aramayi dusunuyordum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…