Ped olayını kuzucuk arkadaşımız da böyle önermişti gazlı bez sanırım çok daha hijyenik öyle yapacağım bende ..Ped yerine gazlı bezin arasına pamuk koyup kendin günlük ped yap cnm dr kesinlikle önermiyor ped bakteri oluşumunu destekliyor çünkü oda hastalıklara davetiye çıkarıyor demişti.. Sen dediğim yöntemi uygula akıntıya kesin çözüm.. Yani sıra ped olayını da gazli bez arası pamukla kendin hazırla..
canlar günaydın, dün yine doktor yollarını aşındırdım . çok şükür güzel haberlerle döndüm :) artık kafam tamamen rahat :) bebişimin kafasındaki boşluk olağan sınırlar içinde olduğunu ve zaten kaybolacağını söyledi tekrar doktorum. kafa çapını ölçtü gayet iyi buldu. anladığım kadarıyla kafasının büyüklüğü ile doğru orantılı o yüzden sorun işgal etmiyor dedi. suyuma gelince de şeker yüklemesi temiz birde başka tahlil var şeker hastalarına yapılan onu yaptırdım dün oda temiz çıktı. suyumun fazlalığını da idiopatik ( sebepsiz) olduğuna kanaat getirdi. Takip etmekten başka çare yok çünkü bebekte gelişim bozukluğu yok iri bir bebeğe sahipsin dedi. zaten dün 24+6 iken 26+3 çıktı ultrasonda tahmini doğum tarihi 13 eylül görünüyor. Rabbime ve tüm dua edenlere binlerce kez şükrediyorum. Allah herkesten razı olsun.
Kızlar tükettiğiniz yumurtalar tam pişmiş mi oluyor?benım bugun kahvaltıda sarısı biraz cıvıktı yemedim..zararı olur diye
Ben her gun kahvaltimda yerim yumurta ve hep sarisi civik olur cok severim hic aklima gelmemisti zararli olabilecegiKızlar tükettiğiniz yumurtalar tam pişmiş mi oluyor?benım bugun kahvaltıda sarısı biraz cıvıktı yemedim..zararı olur diye
Bana koyulmus migren teshisi yok ama basim agriyinca hamilelikten oncede gecmezdi hemen.majezik yada dolorex yutardim.simdi parol o yuzden yetmiyobide preeklamsi olabilir diyo internette ya bas agrilarim hic ertesi gune sarkmazdi hamilelikte yasar oldum bunu
Canım yumurtaları tam pişirin diyordu bir yazıda ondan kalLmış aklımda normalde hep tam pişmiş yedîm ama cıvık yumurtayla ilgili msj attım doktora cvp verirse paylaşırım..yada bu ne saçma soru diyip cvp vermeyebilirdeBen her gun kahvaltimda yerim yumurta ve hep sarisi civik olur cok severim hic aklima gelmemisti zararli olabilecegiuzmanlar hep sarisi civik yumurtanin daha yararli oldugunu soyluyorlar bi sorun olacagini sanmiyorum.
Simdi biraz arastirdim da yenmemesi gerekiyormus gercekten iyi pismesi gerekiyormus soklardayimKızlar tükettiğiniz yumurtalar tam pişmiş mi oluyor?benım bugun kahvaltıda sarısı biraz cıvıktı yemedim..zararı olur diye
herkese selam... ben dişime dolgu yaptırmak istiyorum, anestezisiz.ama içim de rahat değil.. size danışmak istedim. yaptıran, yaptıracak olan var mı?
Simdi biraz arastirdim da yenmemesi gerekiyormus gercekten iyi pismesi gerekiyormus soklardayimben hep yiyodum simdiye kadar insallah bi sorun olmaz ya
Bende simdi arastirdim biraz da riskliymis o yuzden tam pismesi gerekiyormus insallah bisey olmaz cok yedim cunku benCanım yumurtaları tam pişirin diyordu bir yazıda ondan kalLmış aklımda normalde hep tam pişmiş yedîm ama cıvık yumurtayla ilgili msj attım doktora cvp verirse paylaşırım..yada bu ne saçma soru diyip cvp vermeyebilirde
Canım ben dişlerime dolgu yaptırdım ama 12 ile 24. hafta arası yaparım dedi doktorum o ara yaptırdım
Ama benimkilere anestezi yapıldı
Doktoruna sor anestezi olmayacaksa belki sorun olmuyordur,
3. trimeste doğumu başlatma ihtimali yüzünden pek yapmak istemiyorlar ama
Ben her gun kahvaltimda yerim yumurta ve hep sarisi civik olur cok severim hic aklima gelmemisti zararli olabilecegiuzmanlar hep sarisi civik yumurtanin daha yararli oldugunu soyluyorlar bi sorun olacagini sanmiyorum.
Tahlilinde ne çıktı canım. Tedavi için ilaç vs verdi mi ?Canim bir doktora gorunmekte fayda var gecen haftalarda gecirdigim idrar yollari enfeksiyonu boyle idrarda hafif pembelikle baslamisti ardindan inanilmaz bir yanma ve agri iyle idrarim tamaen kana donmusti. Aksatma sakin ve simdilik agrimiyor diye gecistirme. Agri baslayinca acidan kivrandim ne kadar erken tedavi baslarsa okdar rahat olursun.
Canım benim aldığımın aynısı Bursa Beşik sarayı mı ne öyle birşeydi sanırım ben 390 verdim Herşeyi içinde diğer sepet beşiklere göre daha büyük ama elden aldığım için birde 3 Ağustos'ta gelicekCanm ben 450ye aldm nette sitesi var mi bilmiyorum ama resim koyayım becerebilirsm
Bunu ben cçektim kısa değilde tacli olucak canm birazda cicek ilave ettirdim :) yeni yapılıyor benimki eve gelincede paylasrm 450ye aldm 2 yasa kadar yatar yatağıda var uyku setinin altında sağlam gayet
Geçmiş olsunKızlar boğazım acıyor biraz ve ama çok burnum akıyor ne yapsam iyi gelir??
Nefesim açılsın, halsizliğim geçsin mikrop hemen gitsin diye
Gercekten mi icimi ferahlattin canim cok tesekkur ederim kontrolumde yeni gecmisti doktora gitmeme daha 3 hafta var, doktorumu doktorum aramayi dusunuyordum bendemarketlerden alınan yumurtalar zaten pastorize oluyor, endişe etmeyin ve tam haşlamayın. tam haşlanan ve hafif grilik oluşan ve tavada yaparken de tam olarak pişirilmiş yumurtanın faydadan çok zararı var, kolesterol yükseltiyor ve içerisinde trans yağ oluşuyor. yumurtanın kolesterol yükselttiğinin zannedilmesi de bu nedenle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?