- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.288
- 798
sanki beni tarif ettin umutkesinlikle.. böyle gitmez birşeyler yapmak lazım bak yarım saatte bir yürüyormuş @bluebottle .. ben anca yemeğe -wc ye bide arada bir su almaya kalkıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanki beni tarif ettin umutkesinlikle.. böyle gitmez birşeyler yapmak lazım bak yarım saatte bir yürüyormuş @bluebottle .. ben anca yemeğe -wc ye bide arada bir su almaya kalkıyorum![]()
mümkünatı yok izleyemem benBenim RABBIM NASIP EDERSE ILK DOGUM KORKUMUZUN SEBEBIDE BU YA,BEN bazen guya lafda)))korkumu yenmek icin dogum hikayeleri izliyorum youtubdan kadinlar sezeryana gulerek girip cikiyorlar ama bende korkagim RABBIM SAPASAGLA KUZUSLARIMIZI BIZE BIZIDE ONLARA BAGISLASIN INSALLAHH
canim banada dr idrar kulturu istedi pozitif cikinca antibiyotik verdi tekrarladik testi sonuc negatif dr bol su tuket dedi ama su icmeyi unutuyorum cok su icemiyorum ne yapicam bilmiyorum![]()
hadi bakalım hayırlısı sıkı pazarlık edin canım. Doktor yan çizerse dönerim bütünözel m. gidiyorum...ameliyathanelerini kullanıyor sanırım belli başlı hastanelerin.. 2500 falan olsa anlarımda çok para..haftaya görüşecez bakalım pazarlık masasında![]()
canım çok sağol,gerçekten içim rahatladı.Allah razı olsun.lökosit bakılmadı bilmiyorum ne durumda olduğunu.75 lik şeker yüklemesinde idrara da bakılıyormuş.ama sadece glikoza.inşallah dediğin gibidir.bakalım yarın sabah ne diyecek doktor.
iyi fikir :) zaten suyu zorla içiyorum.. daha çok içmem lazım.. seneye bebeklerle tatile gitmek ayy ne tatlı olur yaa üstesinden kalkabiliriz inşallah da.. nasıl hevesliyim bu aralar zaten.. eşime diyorum ki 9 ayın bu kadar uzun olduğunu hiç farketmemiştim sanki birkaç senedir hamileyim diyorumsıkıldın mı dedi.. yok dedim sıkılmak değil de biran önce kavuşmak istiyorum... çok tuhaf dimi hep bizimle aslında yavrularımız içimizde ama nasıl özleyip hasretle bekliyoruz.. Rabbim kavuştursun
![]()
Cnm aynı şeyleri yengeme söylediler ve 3gün boyunca ağladı sonrasında babasının iri kafalı doğduğunu annem söyleyince biraz rahatlamıştı hala da iri kafalıdır:))))) bebişimiz doğdu 52 günlük şu an ve hiçbir sıkıntı yok sadece bebişimiz akıllı uslu bir kız maşallah gelişimide iyi hiç bir problem olmadı şükür bence sende üzülme........hiçbişey olmayacak ALLAHın izniyle:)Allah razı olsun canım. İnşallah yavrularımıza sağlıkla kavuşuruz hiçbirşeyi kafaya takmak yok Rabbim bize hamilelik mucizesini yaşatıyor ya kucağımıza alma mucizesinide yaşatacak inşallah :)
yok canım gitmeyeceğim çok şükür her iki doktoruma da çok güveniyorum yüreğim ferahladı. Zaten ne gelirse Rabbimden. Diyet yapmaya başladım bu sabah itibariyle ve şekeri takip edicem bakalım son 3 ay Rabbim sağlık sıhhat versin hepimize inşallah amin.
Amin canım aminnnn. sağlıkla kucaklayalım biz mutlu olunca onlarda mutlu :)
muhtemelen anlaşamıcaz ama yinede konuşacaz bi...vallaha basarız demi muayenehanesinihadi bakalım hayırlısı sıkı pazarlık edin canım. Doktor yan çizerse dönerim bütünkadınlar kulubunu buraya de biz hallederiz
![]()
çok güzelmiş canım ya , ne kadar şık bi emzik. bizim buralarda da altın emzik takanlar oluyor hediye olarak. kızıma da biri takar mı acabaEki Görüntüle 1552845 emzik. kız çocukları için gerçi gözüme çarptı gg'de
aynen katılıyorum canım...bazı sitelerde baya fark oluyor..geçen hastane çıkışlarına bakıyorum aynı ürün 60 liradan başlamış en düşük 40 liraya kadar dört beş ayrı sitedeKızlar göğüs pompası almayı düşünenler vardı başlığımızda. Alanlar olmuştur ama ben birşey farkettim. Ben aventin natural serisinin göğüs pompasını aldım dün. E bebekte güya indirim var: 399tl den 299tl ye düşmüştü.. Unnado da şimdi indirim var 400tl den 319tl ye düşmüş.. Ben dün jokerden aldım, indirim yok dedi görevli ama şu an için en iyi fiyat olunca kaçırmıyayım dedim ve 269tl ye aldım.?! Bu kadar fark olabileceğini düşünmemiştim hiç. Kampanya var diyip kanmayalım her yere. Sizin de aklınızda olsun diye söyliyeyim dedim. Demekki her kampanya hesaplı olmayabiliyormuş
Bu arada ben de emin olamamış defalarca kontrol etmiştim, her 3 ürün de aynı ürün. Tek göğüs, elektronik pompa..
vayssssssssss altın emzik demek...bana kimse takmaz kesinnçok güzelmiş canım ya , ne kadar şık bi emzik. bizim buralarda da altın emzik takanlar oluyor hediye olarak. kızıma da biri takar mı acaba![]()
aynen katılıyorum canım...bazı sitelerde baya fark oluyor..geçen hastane çıkışlarına bakıyorum aynı ürün 60 liradan başlamış en düşük 40 liraya kadar dört beş ayrı sitede