2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
mümkünatı yok izleyemem ben arada girip doğum hikayelerini falan okumaya çalışıyorum..amin inşşş

canim banada dr idrar kulturu istedi pozitif cikinca antibiyotik verdi tekrarladik testi sonuc negatif dr bol su tuket dedi ama su icmeyi unutuyorum cok su icemiyorum ne yapicam bilmiyorum

Canım bence aksatma ya. Ben normalde 3lt su içiyordum ama şimdi fazlasını içiyorum. Gece lavaboya kalktığımda mutlaka su içmeden yatmıyorum, gün içinde şişeye dolduruyorum yanımdan ayırmıyorum. Allah korusun enfeksiyon erken doğumu tetikliyormuş bak bana yaşadığım kasılmaların sebebini bulamadılar ama bu enfeksiyon olabilirmiş. Daha kötüsü de var allah göstermesin ilerlerse bebeğin kesesine de bulaşabiliyormuş miniklerimiz için dikkat etmeliyiz. Yanında sürekli su bulundur, o zaman tüketmek daha kolay oluyor ve garip bi şekilde canın istiyor yani istediğin için su içiyorsun :)

özel m. gidiyorum...ameliyathanelerini kullanıyor sanırım belli başlı hastanelerin.. 2500 falan olsa anlarımda çok para..haftaya görüşecez bakalım pazarlık masasında
hadi bakalım hayırlısı sıkı pazarlık edin canım. Doktor yan çizerse dönerim bütün kadınlar kulubunu buraya de biz hallederiz

Canım için daha da rahat edecekse heryerde tam idrar tahlili yapıyorlar. Özel polikliniklerde bile pahalı birşey değil. İstersen yaptır doktoruna onun sonucunu da götürürsün hem. Hem de allah korusun enfeksiyon durumu varsa ne kadar erken müdahale edilirse o kadar çabuk ve zararsız geçiyormuş

ben de önümüzdeki seneyi düşünüp sabırsızlanıyorum.. allahım sağlıkla kavuştursun inş :)

Cnm aynı şeyleri yengeme söylediler ve 3gün boyunca ağladı sonrasında babasının iri kafalı doğduğunu annem söyleyince biraz rahatlamıştı hala da iri kafalıdır:))))) bebişimiz doğdu 52 günlük şu an ve hiçbir sıkıntı yok sadece bebişimiz akıllı uslu bir kız maşallah gelişimide iyi hiç bir problem olmadı şükür bence sende üzülme........hiçbişey olmayacak ALLAHın izniyle:)

hadi bakalım hayırlısı sıkı pazarlık edin canım. Doktor yan çizerse dönerim bütün kadınlar kulubunu buraya de biz hallederiz
muhtemelen anlaşamıcaz ama yinede konuşacaz bi...vallaha basarız demi muayenehanesini ayyyy ne güldümadam 6000 diyormuşş vallaa olmaz hocam gel 1000 lirada anlşalım diyomuşumm

kızlar ben normalde gittigidiyordan alış veriş yaparım ara ara..bebek için bişeyler alan oldu mu o siteden

Kızlar göğüs pompası almayı düşünenler vardı başlığımızda. Alanlar olmuştur ama ben birşey farkettim. Ben aventin natural serisinin göğüs pompasını aldım dün. E bebekte güya indirim var: 399tl den 299tl ye düşmüştü.. Unnado da şimdi indirim var 400tl den 319tl ye düşmüş.. Ben dün jokerden aldım, indirim yok dedi görevli ama şu an için en iyi fiyat olunca kaçırmıyayım dedim ve 269tl ye aldım.?! Bu kadar fark olabileceğini düşünmemiştim hiç. Kampanya var diyip kanmayalım her yere. Sizin de aklınızda olsun diye söyliyeyim dedim. Demekki her kampanya hesaplı olmayabiliyormuş
Bu arada ben de emin olamamış defalarca kontrol etmiştim, her 3 ürün de aynı ürün. Tek göğüs, elektronik pompa..

aynen katılıyorum canım...bazı sitelerde baya fark oluyor..geçen hastane çıkışlarına bakıyorum aynı ürün 60 liradan başlamış en düşük 40 liraya kadar dört beş ayrı sitede

çok güzelmiş canım ya , ne kadar şık bi emzik. bizim buralarda da altın emzik takanlar oluyor hediye olarak. kızıma da biri takar mı acaba
vayssssssssss altın emzik demek...bana kimse takmaz kesinn

Günaydın hanımlar sizlere sorum olucak arada özel bölgeme hafif hafif iğne batar gibi birşey oluyor ama rahatsızlık derecesinde degil böyle olan var mı umarım önemli birşey yoktur haftaya kontrolüm var

aynen katılıyorum canım...bazı sitelerde baya fark oluyor..geçen hastane çıkışlarına bakıyorum aynı ürün 60 liradan başlamış en düşük 40 liraya kadar dört beş ayrı sitede

Ama nasıl bi iştir ya.. Bu kadar fark olur mu aklım almadı.. Manuel pompada da aynı fark var, şu an jokerde manuel pompa indirimde ve 89du galiba fiyatı. En ucuz orda mesela. Hani 100lirada falan 10 20 fark olsa belki kar farkı falan der insan ama bu ne ya.. Normal yani indirimsiz fiyatları arasında 130lira fark var, inanamadım

Bugün e bebek siparişim kargoya verilmiş
Levent'e yakın oturuyorum ama bana Mahmutbey şubeden gelicekmiş
artık gece 12 de getirirler oradan buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…