2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canim benim dr.da disardan gelecek doguma nasipse...boyle olunca fiyatlar ucuyor haliyle...hatta hastanede sezeryan 2300 falan yani kalan parayi dr. kendisi aliyor canim...
evet cnm biliyorum bende 2.500 dr vericem 1700 hastaneye...
eğer hastane dr istersem sadece 1700 ama doğum anında kendi drun olması çok büyük rahatlık piskolojik olarak ne yapalım sağlık olsun artık kaçıcak 3 5 yapıcak bişi yok....

canim neler yasadigini cok iyi biliyorum zor surecler gecirdin emin ol ki mukafati da guzel olacak insallah...dur bakalim ne diyecek dr. umarim sikinti olusturacak bir sey yoktur sakin olmaya calis bak bunu da atlatacaksin canim ben inaniyorum sana ve kizina...

sağol canım teşekkür ederim.inşallah dediğin gibi olur.moralimi yüksek tutmaya kötü düşünmemeye çalışıyorum ama dediğim gibi baştan beri şöyle sorunsuz keyifli zamanlar geçiremedim.hep bi şeyler riskli denildi.hayırlısı Allah'tan artık...

ne guzel dedin canim 3 5 kacicak yeter ki saglikla alalim yavrularimizi...seninki de baya tutuyormus canim bu arada...ama deger evlatlarimiza...

moralini yüksek tut belki çok önemli bir şey değildir bende duymadım hiç idrarda pozitif vs hakkımızda herşeyin hayırlısı.

inşallah canım beni ya Allah razı olsun,çok teşekkür ederim.biliyosun işte baştan beri hep şu risk bu risk devamlı tetikdeyim.şöyle hamileliğimin keyfini çıkaramadım doya doya,ona üzülüyorum

ay bence sevin buna bak azar işittim ilk defa kendimi obur gibi hissettim :)
Yaa evet öyle de yine de insanın içine kurt düşüyor işte 15 kilo nerdee 3 kilo nerdee. .Ayy neyse sağlıklı olsunlar sağlıklı dogsunlar inşallah bebislerimiz

ne guzel dedin canim 3 5 kacicak yeter ki saglikla alalim yavrularimizi...seninki de baya tutuyormus canim bu arada...ama deger evlatlarimiza...
yaa sorma :) benim 2 ci ama ben çok bekledim kızımı ilahi taktir böyleymiş şükür geldi ya sağ sağlim kucaklarımıza alırız inş.

moralini yüksek tut belki çok önemli bir şey değildir bende duymadım hiç idrarda pozitif vs hakkımızda herşeyin hayırlısı.
sağol canım,inşallah önemsizdir.nette de açıklayıcı bi bilgiye rastlamadım.amin hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.

inşallah canım beni ya Allah razı olsun,çok teşekkür ederim.biliyosun işte baştan beri hep şu risk bu risk devamlı tetikdeyim.şöyle hamileliğimin keyfini çıkaramadım doya doya,ona üzülüyorum
insallah son aylarin huzurlu gecer canim...her duamda hepinzi ortak ediyorum dualarimiz kabul olur insallah

Kizlarrr bugün bizde oglusumuzu gördük kocaman olMuş görmeyeli 38 cm 1475 gr dedi doktorumuz... Ama benim moralimi bozdu çok kilo almisin engel ol biraz dedi toplamda 8 kilo almisim ama 5 i son bir buçuk ayda naptinn sen diyo adamcagizzz:))) Neyse oglusum iyi ya gerisi önemli değil gelişimi ilerde gidiyo başı aşağı doğru dedi omurgasız oluşmuş incecik kemiklerine baktı kıvrılmış uyuyodu.... Yüzünu çok net goremedik ama hasret giderdik iyi oldu

Kızlar merhaba, doktora gittim bugün 25+4 teyiz, kızım 900 gr olmuş maşallah, ama başı aşağı dönmemiş, doktor 36. haftaya kadar zaman var ama ne kadar erken dönerse normal doğum için o kadar iyi dedi, biraz endişelendim valla, kızım yan yatıyordu çünkü

Masallah canim oglusuna

Canım idrar tahlilinde lökosit sayısı ne? Çok bir bilgim yok ama kendi yaşadığımdan yola çıkarak seni rahatlatacak birşey söyleyebilirim. Benim şeker testim güzel çıkmıştı. İdrar tahlillerim de iyi çıkıyordu ta ki geçen haftaki hastane macerama kadar. 10 gün içerisinde idrardaki lökosit miktarı artmış, enfeksiyon varmış.. Ve çarşamba günü yapılan enfeksiyonun çıktığı idrar tahlilimde şeker de pozitifti. Bugün ise idrar tahlilim yenilendi. Antibiyotik ve 5günlük serum tedavisi ile bol su tüketmem sonrasında lökosit miktarı 1-2 ye düşmüş, enfeksiyonum geçmişti. Ve bu sefer şeker de negatif çıktı. Enfeksiyon durumunda idrarda şekere rastlanması normalmiş, virüslerin üreyebileceği ortamda şeker oluyormuş diye okudum ben. Şeker çıkacak sıkıntım mı var diye üzme kendini hemen. Doktorunla bi görüş bakalım belki sıkıntı yoktur.

canim banada dr idrar kulturu istedi pozitif cikinca antibiyotik verdi tekrarladik testi sonuc negatif dr bol su tuket dedi ama su icmeyi unutuyorum cok su icemiyorum ne yapicam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…