2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hmm düğün telaşından kaçırmışım demek ben.
Hazırlıklarını yaparsın yavaş yavaş.

Saol canim daha guzelleri sizin olsun :)

Canım lohusa şerbeti evde yapılıyor diye biliyorum ama mayıs grubunda okumuştum hastane de hazır meyve suyu limonata gibi şeyler ikram etmeyi tercih etmişlerdı. Evde mevlüt vs için de ayrıca ikramlik hazirlamislar di

Bende şimdi mayıs annelerini yeterince takip ettim artık onlar bebeklerin sıkıntılar ni dile getiriyor lar. Ağustos annelerini takip ediyorum uzaktan ayrıntılı da 1 eylül demişti doğum tarihi için bende ağustosta olabilir diye bekliyorum.
Mesela mayıs grubunda bebek çikolataları ni hacı şerif den sipariş ettiler çoğu ve tadını ambalaj ini begenmislerdi bir günde geliyormuş zaten

kuzucum de ne diyor bu duruma baya erken başaldı seninki bende çalışırken şişme yaşıyordum ama evde kaldığımdan beri çok rahatladım.. bence dr sor bakalım o ne diyecek..

canım dr a soruyorum normal diyor fakat bendeki bu şişlikler genelde 34-35. haftalarda görülmeye başlıyor. dr un dediği tek şey tuzu kes.. kestim ama aynı ((( çok üzülüyorum çok

canım dr a soruyorum normal diyor fakat bendeki bu şişlikler genelde 34-35. haftalarda görülmeye başlıyor. dr un dediği tek şey tuzu kes.. kestim ama aynı ((( çok üzülüyorum çok
cnm sanrm birazda yapiyka alakaliyms bu drm.cnku benim bi arkdasm da suan 30 haftalik hamile 23. Haftadan beri baya baya odemli.cok kotu oldu kiz.dr yapisal ne yaparsan yap cokda onleyemezsn demis.cok da dikkat ediyo halbuki

Canim senin bebis iri bebekmi olcak dr oyle bisi dedimi.. Benimkininde ac olcumu 1haftaileride drum oyle dedi..Bende merak ediyorum seninkinin ac olcumu ne?
Evet canım söyledi doktor iri bi bebek olacak 4kg i geçerse normal doğumu unut dedi ailede iri yapılı biri var mı dedi eşimin babasi var dedim ona çekmiş kemik yapısı iri dedi canim ultrason fotograf i yanımda değil bakar yazarım ac olcumunu

Evet canim bende normal dogum istedigim icin banada dr.hergun 40dk.yuruyus. fazla kalorili seyler yememem gerektigini vs.. soyledi.. seker yukleme testide yapmadi tokluk sekerim iyi ciktigi icin..Ama dedi bu zamana kadar cok kg almissin dedi..13kg aldim simdiye kadar

günaydın kızlar.. sizde benim gibi yataktan zor kalkıp işe zor mu gidiyorsunuz?? ne olacak halim bide sabahları başım ağrıyor hiç çekilmez oluyor işe gelmek o zaman.. daha çok var izne çıkmamıza Allah yardım etsin hepimize.. bebişlerini görenlere ne mutlu bende özledim kızımı ama kontrolümüze daha çok var.. maşallah bebişler büyümüş kilolar alınmış normal doğum isteyen arkadaşlarım yürüyüş dışında egzersiz filan yapıyor musunuz?? gerçi ben yürüyüş bile yapamıyorum bu aralar ama belki siz yaptıklarınızı söyleyince gaza gelirim

Günaydın kızlar, dünden beri aynı sıkıntı bende de var, hareketleri azaldı sanki, akşam yemekten sonra falan kıpır kıpır olurdu, dün akşam hiç hareket etmedi, üzüldüm ağladım. Sabah bir kaç hareketini hissettim çok şükür ama, yine de az gibi sanki, ya da benim paranoyaklığım tuttu yine

kızlar merhaba,

bayağı uzak kaldım. baya üzücü şeyler yaşadık ama geçti en azından içim rahatladı. Hatırlarsanız ayrıntılı ultrasonda suyum fazla çıkmıştı şeker yüklemesi istemişti doktorum ve bebeğin kafasındaki boşluk 9,5 mm çıkmıştı. 3 hafta sonra hem devletteki doktorum hemde özelde ayrıntılıya gittiğim doktorum takip etmek istemişti. 3 hafta içerisinde şeker yüklememi yaptırdım 83-138-100 çıkmıştı hatta burada paylaşmıştım. Dün de kontrollerim vardı her iki doktorumada. Sabahtan devlet hastanesindeki sürekli gittiğim doktoruma gittim ultrason için radyoloji uzmanına gönderdi ordaki doktor 10 mm ölçtü zaten ben yıkıldım ağlıyorum durmuyo gözlerim (ölçüm yaparken ağlamaya başladım bebek anında döndü kafası sol göğsümün altına geldi ittiriyo sürekli kendini. normalde kafası aşağıdaydı 3 haftadır). Raporu göstermeye gittim birde ben görmek istiyorum dedi ikna olmadı çünkü Allah razı olsun devlette ilgi yok düşüncesinin tamamen karşısında duran bir doktor. Tekrar girdim ultrasona bu sefer kendi doktorum "alla alla bu 8,5 mm küçülmüş yanlış ölçmüşler dedi sessiz sessiz ağlıyorum acıdı halime oda ağlicaktı nerdeyse. senin için rahatlamicak en iyisi perinatoloji uzmanına git dedi istanbulda bir doktor söyledi. Ne yapabilirim elimden ne gelir ne yiyeyim yada neler yememeliyim dedim ne senin elinden birşey gelir ne benim elimden dedi o çaresizlik çok kötüydü. Neyse yanından ayrıldım kilo tansiyon ölçtürmek için gittim tekrar geri döndüm kilo tansiyon bilgilerini bırakmak için sen hala ağlıyomusun bakim ağlama dedi gülümsedi içim rahatladı biraz. Akşam iş çıkışı da özeldeki doktoruma gittim sabah yazılan raporla kendi doktorumun söylediklerini anlattım hemen ultrasona aldı suyumun hala fazla olduğunu ama şekerimin normal çıkması onu düşündürdüğünü söyledi. Kafasını ölçtü oda 8,2 ile 8,5 ölçtü dünyalar benim oldu. ve o an yavrum normal haline döndü. Bebeğimin stresten ne kadar etkilendiğini gözlerimle gördüm. Kafası aşağıdaydı bize pozlar verirken elleri yüzünde esnedi parmaklarını emdi şirinlik abidesiydi. Ayrıntılı şeker yüklemeni istiyorum dedi eğer gizli şekerim yoksa suyunun fazlalığı sebepsizdir dedi ve genellikle sebepsiz su fazlalığı çıkar zaten dedi. 33 cm 756 gram olmuş yavrum. Suyumun fazlalığı normal doğuma engel mi dedim hayır sadece bebeğin kafası 9,8 cm i geçerse seni zorlar o yüzden önermem dedi baba iri dedi bebeğimizde iri dedi ama illada istersen herşeyin son derece normal dedi.

Kızlar uzun oldu ama dün ömrümden ömür gitti. Bebeğine şu sorun olabilir bu olabilir denilen herkesi şuan çok iyi anlıyorum. 6 aydır bir kez olsun üzmedi yavrum bir kez olsun bende şöyle halsizim böyle hastayım sebebi hamilelikten dedirtmedi. Rabbim sağ sağlim almayıda nasip etsin. Onu bir kez öpeyim sonra beni al Allahım ona bir şey olmasın diye dualar ettim.

özel m. gidiyorum...ameliyathanelerini kullanıyor sanırım belli başlı hastanelerin.. 2500 falan olsa anlarımda çok para..haftaya görüşecez bakalım pazarlık masasında

kıyamam canım yaa gözlerim doldu okurken.. inşallah herşey düzelir bu stresli günler biter gider.. komşumuzun kızına olmuştu benzer bir durum.. bebek iri olduğu için ölçümleri farklı çıkmıştı sağlıklı bir bebek olmayabilir demişlerdi ilk önce sonra takibine devam etti sorun yok dediler.. bebeği bi doğdu maşallah tosun gibi bir oğlandı.. çok tombuldu.. içini ferah tut güzel dualar et Rabbim bir ömür yavrumla sağlıklı yaşayalım de.. strese girmen bebeğine daha çok zarar verir bak kendi gözlerinle görmüşsün.. bize de ders olsun küçük şeyleri kafamıza takıp stres olup yavrularımızı üzmeyelim inşallah...Allah yardımcımız olsun canım..

ben normsl doğum düşünüyorum ana yürüyüş yapamıyorum cnm çünkü zaten evde bütün gün ayaktayım ve hiçççç oturmuyorum. yürüyüşe çıkacak halim bile kalmıyor.en büyük egzersiz ev işi bence

kıyamam kuzum yaaa...nasıl üzülmüşsün...Rabbim dermansız dert vermesin inşş...perinatologa gidecekmisin peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…