2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım ben de 28. Haftamdayım ben de 3 kilo aldım. Hatta bugün hemşireye söyledim gayet normal neden sıkıntı olsun ki dedi.

canım çok sağol,gerçekten içim rahatladı.Allah razı olsun.lökosit bakılmadı bilmiyorum ne durumda olduğunu.75 lik şeker yüklemesinde idrara da bakılıyormuş.ama sadece glikoza.inşallah dediğin gibidir.bakalım yarın sabah ne diyecek doktor.

Kızlarr dopleer e girdim suyu kan akımı her şey normal dedi Sadece bebeğimin haftası 25 hafta 2 günlük göbek çevresi 23 haftalığa denk miş geriden geliyormuş buda gelişim geriliği olabilir demekmiş 2 hafta sonra takip edecekler kontrol dedi . Ama minyon tipli bir bebek de olabilirmiş bu anlamada gelebilir yani beklicez görcez

Canim senin bebis iri bebekmi olcak dr oyle bisi dedimi.. Benimkininde ac olcumu 1haftaileride drum oyle dedi..Bende merak ediyorum seninkinin ac olcumu ne?

kızlar biliyorsunuz ayaklarımda yaklaşık 2 aydır ödem var ve çok şiş. artık ellerimde şişmeye başladı yumruk bile yapamıyorum. benim gibi var mı aranızda acaba??????

Lavanta keselerimiz bitti :) ama aklimda bir soru acaba hastanede de mi baslasam dagitmaya gelenlere yoksa ewe gelenlere mi versem :)
Bunun yaninda 2. Resimdeki kutulardan alip icine jelibon koycam cocuklu ziyyaaretciler icin :)
Bi tanidikta bardak susleyecekmis bana lohusa serbeti icin :) bu lohusa serbeti nedir ewdemi yapilir disarda mi satilir baska fikirleri olanlarr ???

Eklentiler

• 20150608_224802.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 135
  • 20150607_210606.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 137
biliyorum Cancim daha onceden okumuştum tavsiyeni hergün içiyorum hemen hemen bu aralar iyi gibiyim bakalim sen nasılsın çalışırken daha çok görüyorduk seni tatile çıktın ortalarda yoksun
sorma evde kalmak yaradı ama dinleniyorum bol bol bebişimin yarım kalan örgülerini tamamlıyorum fırsat olmuyor nete girmeye.. sen nasılsın özlüyorum tabisi bebişim

çok güzel olmuş ellerine sağlık cnm.. ben daha başlayamadım bebek şekerime.. bu arada loğusa şerbeti evde yapılıyor tatlım sütü arttırdığı biliniyor onun şekeri var renk ve tat veren belli ölçüde su ve isteğe göre tarçınla o renkli şekeri kaynatıp soğutarak servis yapıyosun.. güzel bi tadı var ben tarçınlı olanı severim..

Ayyynçok güzel olmuş cnm ya ellerine sağlık.
Lohusa şerbeti evde yapılıyor bsrdaklarınıda arkadaşım gıdadan almış çok uyguna kendi evde süsledi onuda bende önümüzdeki ay bakmayı plânlıyorum

kızlar biliyorsunuz ayaklarımda yaklaşık 2 aydır ödem var ve çok şiş. artık ellerimde şişmeye başladı yumruk bile yapamıyorum. benim gibi var mı aranızda acaba??????
kuzucum de ne diyor bu duruma baya erken başaldı seninki bende çalışırken şişme yaşıyordum ama evde kaldığımdan beri çok rahatladım.. bence dr sor bakalım o ne diyecek..

cnm geçmişe bakamadım dr gidecektin nasıl geçti kızımız nasılmış..

sorma evde kalmak yaradı ama dinleniyorum bol bol bebişimin yarım kalan örgülerini tamamlıyorum fırsat olmuyor nete girmeye.. sen nasılsın özlüyorum tabisi bebişim
Cnm iznemi çıktın sen
Dinlen zaten bol bol evde olmakta ayrı Bi keyif bence bazen sıkılıyor insan ama ailene daha kaliteli zaman ayırabiliyorsun

cnm geçmişe bakamadım dr gidecektin nasıl geçti kızımız nasılmış..
Sağol şekerim iyimiş keyif yapıyordu hatun gelişimi iyi çok şükür bi sıkıntımız yok 11 hafta kaldı Allah ın izni ile oda geçse hayırlısı ise.

Cnm iznemi çıktın sen
Dinlen zaten bol bol evde olmakta ayrı Bi keyif bence bazen sıkılıyor insan ama ailene daha kaliteli zaman ayırabiliyorsun
evet cnm evdeyim 1 hafta olacak çarşamba.. kızımı cuma yazlığa gönderiyorum babam almaya gelecek evde yalnız kalacağım yani.. şimdilik sıkılmaya pek fırsatım olmadı bakalım nasıl geçecek doğuma daha var nede olsa..

Sağol şekerim iyimiş keyif yapıyordu hatun gelişimi iyi çok şükür bi sıkıntımız yok 11 hafta kaldı Allah ın izni ile oda geçse hayırlısı ise.
aman çok sevindim maşallah.. isim karar verdinizmi kızımızın adı neolacak..

Canim Benimde 50lik 172 cikmisti 75lik yuklediler normal cikti Cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…