- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
canim bu seker olayi belli olmuyor kilolu veya cok seker yiyen insanlarda cikmayip zayif veya az seker tuketenlerde cikabiliyor icin rahat olsun canim ...İnşallah dediğin gibidir kiloda var çok korkuyodum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim bu seker olayi belli olmuyor kilolu veya cok seker yiyen insanlarda cikmayip zayif veya az seker tuketenlerde cikabiliyor icin rahat olsun canim ...İnşallah dediğin gibidir kiloda var çok korkuyodum
Çok tesekkur ederimÇok geçmiş olsun canım, geçen bi programda i. Saraçoğlu bi çay tarifi vermişti basur için. Ben de nedense kaydetmiştim sorunum olmamasına rağmen. Her ne kadar bitkisel olsa da araştırmadan doktoruna danışmadan yapma derim. Tarif şöyleydi;
Bi bardak suda bibuçuk tutam çoban çantası otu (7-8 gr) 7-8 dk kaynat ılıyınca süz ve iç hergün 1 bardak ve bi hafta yap
Kizlar cok utaniyorum sormaya ama doktorla sizden baska kimseye soramam doktorada bu hafta gitcem dun cok korktum cinsel organin klitoris denen yeri varya elektrik carpar gibi agri oldu dun bende hic basina gelen varmi korkuyorum
Canim ona ozel krem gibi ilaclar var ya uzerine suruyosun ya bagirsak icine sıkıyosun doktora sor
Geçmiş olsun. Nasıl geçeceğinin bir yolunu bende merak ediyorum ama. Bundan sonra acılı, baharatlı, kızartma vb. gıdaları tüketme. Bunlar sürekli tetikliyor. Kızımın doğumundan bir gün önce benimde çok kötü olmuştu yürüyememiştim bile o an ki fikrim acıyı geçirmekti duşta popoma sıcak su tuttum doğumu tetiklemişti. 37+3 de suyum geldi acil doğuma gitmiştim. Sıcak su oturma banyosu falan sakın yapma.
canım gittin mi doktora?Canim benim de kontrolüm yarın seninle gunlerimiz aynı şu iki gündür benim de sancim var gibi çok korkuyorum surekli tetikdeyim acaba döndü mu diye düşünüyorum yarın soracagim doktoruma
ya ne guzel bebislerimiz artik kilolar ile ifade ediliyor masallah gozun aydin canim...yemeden kilo almak da can sikici bir durumdur sanirim yesen uzulmessin de yemeyince almak insani sinir eder:)kızlar anca vakit buldum çok yorulmuşum geldiğim gibi yattım... meleğim çok şükür gayet iyi 1200 gr olmuş 36 cm uyuyordu gözlerini kıstı baktı elini çok net gördüm ve merakla beklediğim pozisyonu başı yukarda popo aşağıda idrar tahlilide istedim şükür oda temiz kraplar için magnesi kalsi verdi birde mide yanması için gaviskon bizden haberler böyle..
haa birde çok kilo almışım 2.5 kilo 65 oldum yani toplamda şuana kadar 15 kilo almışım kızdı az firenle kendini dedi ama ben çok yemek yemiyorum ki neden kilo alıyorum acaba![]()
sağol cnm benim...ya ne guzel bebislerimiz artik kilolar ile ifade ediliyor masallah gozun aydin canim...yemeden kilo almak da can sikici bir durumdur sanirim yesen uzulmessin de yemeyince almak insani sinir eder:)
nee 8 bin mimiskamber
canım sen de perinatologa gidiyorsun dogum ucretlerini konustun mu...benim dr.un anlaşmalı oldugu 3 hastaneyi gezdim beğendiğim hastanede dr. parası ve hastane 8 bine yakın tutuyor sende durumlar nasıl...
Gozun aydin canim masallah prensese artik hizla kilo almaya baslicaklar.kızlar anca vakit buldum çok yorulmuşum geldiğim gibi yattım... meleğim çok şükür gayet iyi 1200 gr olmuş 36 cm uyuyordu gözlerini kıstı baktı elini çok net gördüm ve merakla beklediğim pozisyonu başı yukarda popo aşağıda idrar tahlilide istedim şükür oda temiz kraplar için magnesi kalsi verdi birde mide yanması için gaviskon bizden haberler böyle..
haa birde çok kilo almışım 2.5 kilo 65 oldum yani toplamda şuana kadar 15 kilo almışım kızdı az firenle kendini dedi ama ben çok yemek yemiyorum ki neden kilo alıyorum acaba![]()
aynen cnm seninde gözün aydın prenseslerimizi gördük bugün..Gozun aydin canim masallah prensese artik hizla kilo almaya baslicaklar.
Ilk gebeliginde de mi 2 saat sonra ölcuyordun.dr demiyormu su kadar saat sonra bak diye.Yok dr.um söylemedi, kızımda tuttuğum şeker tablosunun arkasında yazıyordu ona istinaden 2. saati almıştım. Cuma günü endokronolojiye gittim. Mevcut diyetine uy 1 ay sonra göreyim dedi. Form falanda vermedi. Ona sordum oda 1. saati de kontrol et dedi. Unutmuşum ölçme işlemini, bugün ilk kanı aldım 144, aynı yeri silip tekrar ölçüm yaptım 160 çıktı onada bir şaşırdım. Sanırım ikinci kanı almak lazımmış ben hep ilk kanı ölçüyordum. Bugün anneme sordum oda şeker hastası o iki el arasında aynı anda yapılan ölçüm bile farklı çıkıyor dedi.![]()
Maşallah canım sevindim adınıza kilodan bahsedince aklıma takılıyor yaa ben 68 ile hamile kaldım ala ala 3 kilo aldım çok şükür bebegin gelişimi kilosuda normal ama benim kilo almayisim kafamı karıştırıyorkızlar anca vakit buldum çok yorulmuşum geldiğim gibi yattım... meleğim çok şükür gayet iyi 1200 gr olmuş 36 cm uyuyordu gözlerini kıstı baktı elini çok net gördüm ve merakla beklediğim pozisyonu başı yukarda popo aşağıda idrar tahlilide istedim şükür oda temiz kraplar için magnesi kalsi verdi birde mide yanması için gaviskon bizden haberler böyle..
Geçmiş olsun canım ama bazen bebek aşağıda olabiliyor doktor istirahat ile tekrar normal konumuna dönüyor idrarda glikozu hiç duymadım ama kanda yüksek olup olmaması daha önemli bir parametre sanırım canını sıkma bebişler hissediyor diye düşünüyorum ben keyifli olduğumda bebiş daha bir hareketleniyor olumlu düşün canını sıkma moral çok önemlikızlar ,cumartesi günü doktor bebeğin başının çok aşağıda olduğunu, erken doğum riski olduğunu söyleyip 75 lik şeker yüklemesi isteyip göndermişti.daha bunun üzüntüsünü yaşarken bugün iyice moralim bozuldusabah 9 da şeker yüklemesi için gittim.12 ye kadar 2 defa kan ve idrar verdim.sonucu çok garip.açlık kan şekeri,1. ve 2. saat kan şekeri değerleri normal değerler arasında.ancak iki idrar testinde de glukoz pozitif++ çıktı
doktorla görüşemedim.yarın gidicem.normalde negatif olması gerekirken pozitif çıktı.şimdi bu ne demek.günüm berbat geçti.eve kendimi zor attım.çareyi uyumakta buldum.artık baştan beri sorun yaşamaktan yoruldum.tabi ki hepsi Allah'ın takdiri isyan etmiyorum ama çok yoruldum
başta kanama düşük riski.sonra barsak parlaklığı down riski.onu da atlattık bu sefer erken doğum riski.günde 3 tane progestan içiyorum.sersem gibi oluyorum
şu an çok üzgünüm.bi de şeker olayı.iyice umutsuzluğa kapılıyorum...
canim benim dr.da disardan gelecek doguma nasipse...boyle olunca fiyatlar ucuyor haliyle...hatta hastanede sezeryan 2300 falan yani kalan parayi dr. kendisi aliyor canim...nee 8 bin mi
çok fazla ya izmirde bildiğim en yüksek hastane 7 bin oda dışardan dr getirirsen.
ay bence sevin buna bak azar işittim ilk defa kendimi obur gibi hissettim :)Maşallah canım sevindim adınıza kilodan bahsedince aklıma takılıyor yaa ben 68 ile hamile kaldım ala ala 3 kilo aldım çok şükür bebegin gelişimi kilosuda normal ama benim kilo almayisim kafamı karıştırıyor