2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Arkadaşlar selam..
Forum bu saatlerde sakin oluyor ama yine de bi sorayım belki yardımcı olabilirsiniz..

Akşamüstünden beri göbeğimin sağ tatafında özellikle derin derin nefes alırken ağrı hissediyorum, arada oluyor ve geçiyor.. Oğluşum hareketli tekme atıyor net hissediyorum ama bu ağrı da nerden çıktı şimdi anlamadım.. Hemen doktoru aramak istemiyorum.. Neden oluyordur fikri olan var mı?

Çok tesekkur ederim

Teşekkür ederim, doktor gittim fitil fitilverdi

Teşekkür ederim. Bugün hem kendi doktoruma hemde genel cerraha gittim. Genel cerrah kartos adında bir fitil ve dupholac sürüp verdi. Hamilelik için çok normal olduğunu söyledi. Birkaç güne sıkıntın geçer dedi,bekleyeceğim bakalım. Sıcak su banyosunuda yapma mi önerdi,henüz haftan erken doğumla ilgili bir sıkıntı olmaz dedi. Bunu söylerken kadın doğum uzmanimla görüştü. Kadın doğum uzmanımda 28. Hafta bitmek üzereyken herry güzel gidiyor 1050 gr civarı bebisimiz dedi. Tam yuzunu inceliyordu doktor hanim bir yumruk artı bizim oğlan baya bi güldük doktorlar. Korkarak ve zor yürüyerek gittiğim hastaneden rahatlamış olarak çıktım. Hala canım çok aciyor basurdan dolayı fitil ve şurubu kullanmaya başladım, ınşallah cabuk gecer

kızlar anca vakit buldum çok yorulmuşum geldiğim gibi yattım... meleğim çok şükür gayet iyi 1200 gr olmuş 36 cm uyuyordu gözlerini kıstı baktı elini çok net gördüm ve merakla beklediğim pozisyonu başı yukarda popo aşağıda idrar tahlilide istedim şükür oda temiz kraplar için magnesi kalsi verdi birde mide yanması için gaviskon bizden haberler böyle..
haa birde çok kilo almışım 2.5 kilo 65 oldum yani toplamda şuana kadar 15 kilo almışım kızdı az firenle kendini dedi ama ben çok yemek yemiyorum ki neden kilo alıyorum acaba

ya ne guzel bebislerimiz artik kilolar ile ifade ediliyor masallah gozun aydin canim...yemeden kilo almak da can sikici bir durumdur sanirim yesen uzulmessin de yemeyince almak insani sinir eder:)

ya ne guzel bebislerimiz artik kilolar ile ifade ediliyor masallah gozun aydin canim...yemeden kilo almak da can sikici bir durumdur sanirim yesen uzulmessin de yemeyince almak insani sinir eder:)
sağol cnm benim...
yani evet sadece düzenli besleniyorum sanırım oda yarıyor :)

miskamber
canım sen de perinatologa gidiyorsun dogum ucretlerini konustun mu...benim dr.un anlaşmalı oldugu 3 hastaneyi gezdim beğendiğim hastanede dr. parası ve hastane 8 bine yakın tutuyor sende durumlar nasıl...
nee 8 bin mi
çok fazla ya izmirde bildiğim en yüksek hastane 7 bin oda dışardan dr getirirsen.

kızlar ,cumartesi günü doktor bebeğin başının çok aşağıda olduğunu, erken doğum riski olduğunu söyleyip 75 lik şeker yüklemesi isteyip göndermişti.daha bunun üzüntüsünü yaşarken bugün iyice moralim bozuldu sabah 9 da şeker yüklemesi için gittim.12 ye kadar 2 defa kan ve idrar verdim.sonucu çok garip.açlık kan şekeri,1. ve 2. saat kan şekeri değerleri normal değerler arasında.ancak iki idrar testinde de glukoz pozitif++ çıktı doktorla görüşemedim.yarın gidicem.normalde negatif olması gerekirken pozitif çıktı.şimdi bu ne demek.günüm berbat geçti.eve kendimi zor attım.çareyi uyumakta buldum.artık baştan beri sorun yaşamaktan yoruldum.tabi ki hepsi Allah'ın takdiri isyan etmiyorum ama çok yoruldum başta kanama düşük riski.sonra barsak parlaklığı down riski.onu da atlattık bu sefer erken doğum riski.günde 3 tane progestan içiyorum.sersem gibi oluyorum şu an çok üzgünüm.bi de şeker olayı.iyice umutsuzluğa kapılıyorum...

Bugun dayanamadim doktora gittim belim cok agriyordu adet agrisi gibi agrilar oluyordu idrar tahlili istedi bisey cikmadi sonra rahim uzunluguna bakti hersey normal dedi bir sikintin yok dedi biraz fazla dinliyosun galiba kendini dedi :) cok sukur Allah ima herseyimiz normal kizimda 1.210 kg olmus 35 cm olmus bizden boyle cok yorulmusum ama.

Gozun aydin canim masallah prensese artik hizla kilo almaya baslicaklar.

Ilk gebeliginde de mi 2 saat sonra ölcuyordun.dr demiyormu su kadar saat sonra bak diye.
bana birsey denmedi.ilk kandan ölçüm yapiyorum.
yüzük parmagimdan aliyorum kani.
hangi parmaktan alinmasi daha iyiymis.
iki gebeligimde de diyetisyene yönlendirdiler beni.ilk gebeliginde gittinmi diyetisyene?
birde mevcut diyet derken ne diyeti yapiyorsun ki.
ben bu aksam sekerimi ölctum 225 cikti.

Maşallah canım sevindim adınıza kilodan bahsedince aklıma takılıyor yaa ben 68 ile hamile kaldım ala ala 3 kilo aldım çok şükür bebegin gelişimi kilosuda normal ama benim kilo almayisim kafamı karıştırıyor

Geçmiş olsun canım ama bazen bebek aşağıda olabiliyor doktor istirahat ile tekrar normal konumuna dönüyor idrarda glikozu hiç duymadım ama kanda yüksek olup olmaması daha önemli bir parametre sanırım canını sıkma bebişler hissediyor diye düşünüyorum ben keyifli olduğumda bebiş daha bir hareketleniyor olumlu düşün canını sıkma moral çok önemli

nee 8 bin mi
çok fazla ya izmirde bildiğim en yüksek hastane 7 bin oda dışardan dr getirirsen.
canim benim dr.da disardan gelecek doguma nasipse...boyle olunca fiyatlar ucuyor haliyle...hatta hastanede sezeryan 2300 falan yani kalan parayi dr. kendisi aliyor canim...

ay bence sevin buna bak azar işittim ilk defa kendimi obur gibi hissettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…