- 4 Eylül 2012
- 1.402
- 689
- 123
16 yapmışım duzelteyimneden 23 eylül görülüyor peki takviminde
:)))biraz düşüncesizler bence, :)Bazen onlara da hakveriyorum ama bende hergün dogurmuyorum ayda 1 kontrolde aklıma takılan sormam gereken şeyleri soruyorum ama napalım o da cevap vermek zorunda neden gocunuyorlar anlamıyorum. Geçen ki kontrol de doktor normal doğuma çıkmış baya gelmemiş Öyle ki ben de gittiğim de 2 saat bekledim içeri girdiğim de doktorum gayet hoş güler yuzluydu ama sekreteri aynen şu tepki yi verdi 'hocaaagmm nerde kaldiniz ya kaç saattir doguramadi "
Sagol canim guzel haberler hep bizlerle olsun.canım güzel haberler ile dönmüşsün masallah mınnakının kilosu da çok ıyıymış...ınsallah ben de gittiğimde sorun çıkmaz iyi haberler alırım yazarım burdan...
Bekar a karı bosamak kolay gelirmiş misali :):)))biraz düşüncesizler bence, :)
Gecen hafta idraryollari intihabi oldugu,da bende kendimi cok kasmistim sanki bebegin hareketleri azalmis gibi geldi bana doktora gittim. Durumu anlattim ayy cok esereklisiniz dedi kadin bana:) baktik ultrsonda gayet iyi dedi. Doktor iyi der demez bizimki basladi gene tepinmeye buyuk ihtimalle stresimiz onlara yansiyor. Icin rahat etmezse git bir baktir tatlim.Yine arada kaynadim galiba
Wuuuu 8 bin mi cok degil mi yaaamiskamber
canım sen de perinatologa gidiyorsun dogum ucretlerini konustun mu...benim dr.un anlaşmalı oldugu 3 hastaneyi gezdim beğendiğim hastanede dr. parası ve hastane 8 bine yakın tutuyor sende durumlar nasıl...
arkadaşlar geçen bi tanıdık normal doğum yaptı sabaha karşı ve gündüzü saat 11 gibi çıkmıştı hastaneden..yani yatış yapmadı..sezeryan olan biride sadece bir gece yattı...herkesin bu şekilde değilmi genel olarak..ya bide bu sonda işi ameliyat esnasında takılıyordur değilmi
Canim senin neden sezeryan bir sorun mu varamin inşş..iyi ya kafamda dolanıp duruyordu..benimki kesin sezeryan.pofffff..seninde bu durumda sezeryan ..oyy bir gecede çıkarız inşşş
Fiyatlar cok yuksek ya benim kontrollere gittigim hastanede norml 600 sezercik 1000 istege bagliysa 1400 tl ki bunlar normal fiyatlar zaten bir cok hastnede fiytlar uc asagi bes yukari boyle. Benim icin 2000 uzeri cok fazla dedigin gibi bebegin rizki. Benim icin kriter temizlik iyi bir cocuk doktoru ve bebk yogun bakiminin olup olmamamsi. Cok sukur suanki hastanemde bunlar var.canım biz doktora üstün körü sorduk fiyat söylemedi..ama yaptığı hasteneleri saydı...ama gücümüz yetmez derseniz arkadaşlarıma yönlendiririm sizi dedi..bizde asistanına sorduk ben fiyat veremem dedi aşağı yukarı dedik hastanesine göre değişiyor dedi 4000 küsürden başlar dedi ki dediği hastane içlerinden en normal olanı..baya iyi bi hastane vardı muhtemelen orası 6000 küsürlerdedir..bizde karar veremedik.haftaya konrolüm var..direk doktorla konuşacaz bakalım..olmadı doktor tavsiyesi isticem ..çocuğumun bi aylık rızkı neredeyese .en düşük 4000 lira..kafam karışık yani anlayacağın..sen ne düşünüyorsun
Ben ben ben sagolsun gebelik basurum tam haftasinda borden bire olusuverdi. Cok sukur acimiyor sixlamiyor ama wc de birz zorlaninca hafif kaniyor maalesefkızlar, bişey sorcam..
duyan duymayan gören görmeyen cevaplasın nolur..
lavaboda peçetede kan gördüm, sonra tekrar tekrar silip bakınca makat'tan geldiğini farkettim..
varmı poposundan kan gelen ?
Benim çok şükür öyle bi sorunum yok da hemoroid sıkıntım olduğu zaman zorlandığında oluyordu inşallah tekrarlamaz senin de.kızlar, bişey sorcam..
duyan duymayan gören görmeyen cevaplasın nolur..
lavaboda peçetede kan gördüm, sonra tekrar tekrar silip bakınca makat'tan geldiğini farkettim..
varmı poposundan kan gelen ?
Biraz hareketlendi de rahatladım aksamlari daha hareketli oluyor genelde birde akşam ki duruma bakıp ona göre davranicam. Öyle gerçekten çok eserekliyiz ama napalım :))Gecen hafta idraryollari intihabi oldugu,da bende kendimi cok kasmistim sanki bebegin hareketleri azalmis gibi geldi bana doktora gittim. Durumu anlattim ayy cok esereklisiniz dedi kadin bana:) baktik ultrsonda gayet iyi dedi. Doktor iyi der demez bizimki basladi gene tepinmeye buyuk ihtimalle stresimiz onlara yansiyor. Icin rahat etmezse git bir baktir tatlim.
Kızlar selamlar bugün şeker yüklemem yapıldı 50 mg 122 çıkmış internetten sonucuma baktım mesai bitti doktora ancak yarın ulaşabilirim nasıl sizce sonuç?
canım dr.um prof. o yuzden...daha önce 2 düşük yaptım perinatologlar da ücretler böye genelede...Wuuuu 8 bin mi cok degil mi yaaa
canım benim 50 gr.lık yüklemede 131 çıkmıştı dr.um iyi demişti bence seninki de iyi dr.un da bilgilendirir zaten...Kızlar selamlar bugün şeker yüklemem yapıldı 50 mg 122 çıkmış internetten sonucuma baktım mesai bitti doktora ancak yarın ulaşabilirim nasıl sizce sonuç?
biliyorum Cancim daha onceden okumuştum tavsiyeni hergün içiyorum hemen hemen bu aralar iyi gibiyim bakalim sen nasılsın çalışırken daha çok görüyorduk seni tatile çıktın ortalarda yoksuncnm ya hergün düzenli maden suyu kabızlığa birebir kızıma hamileyken bende çok çektim ama şükür bunda çözümü buldum bi dene derim..
İnşallah dediğin gibidir kiloda var çok korkuyodumcanım benim 50 gr.lık yüklemede 131 çıkmıştı dr.um iyi demişti bence seninki de iyi dr.un da bilgilendirir zaten...
Tabi yarın sabah ilk iş arıycam kiloda var bende biraz dikkat etmenin zararı olmaz inş dediğin gibidirsınır 140 die biliyorum canım 140'ın altı ii diyolar ama tabi mutlaka doktorunda görmesi lazım belki şunu bunu azalt diyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?