normal olur öyle flan diyenler oldu ama bende ilerlemesinden korkuyorum..
çok teşekkürederim, basura çevirmeden görüneceğim..
evet 140 üstü ise 100 yüklüyorlar.Kızlar 50 gr şeker yüklemesi sonucu tokluk 168 çıktı 140 olması gerekiyormuş. Moralim bozuldu. Normalde şeker tüketen biri değilim. Dikkat ediyordum hamilelikte neden böyle çıktı100 gr mı yükletcem şimdi doktorumla daha konuşmadım. 50 gr zor yüklettim zaten offf stres oldum
cnm kendisi sordu kramp oluyormu diye bir kere gece oldu dedim tmm yazıyorum ama hergün mü gün aşırı mı test sonuçlarına göre telle bilgi vereceğim dedi..Hadi son bi gayret canım sonrası da son olsun inş bi daha gerekmez hepsi normal çıkar; Kattina canım magnezyumu neye göre verdi Meltem Hn; tahlile göre mi ağrın var diye mi benim de bacak kramplarım var madensuyuyla idare ediyorum ama arada artıyor bişey demedim ama Dr a, daha doğrusu unuttum
Bende de var ama gün aşırı kan iğnesi vuruluyorum ve malesef çok yakıyor. İğne vurulduktan sonra 10 dk ayağa kalkamıyorumherşey bebişlerimiz için
evet 140 üstü ise 100 yüklüyorlar.
o da 4 bardak ediyor.inşallah diyetle düşer benimde sınırda malesef.
bende hayretler içindeyim nasıl yüksek çıktı diye.
Doktor a gitmeyi düşünüyorum da acil bile gitsen 2 saatten önce almıyorlar orda yorulacagima dinleneyim dedim ama yine de bu aksam a kadar ki hareketlere göre karar vericem galiba çünkü bu ay zaten 2 kez randevum var çok fazla da gitmek istemiyorum doktor aGeçmiş olsun canım Aman daha dikkat et bundan sonra Allah korusun.. Hareketlerini hissetmen iyi ama yinede içini rahatlatmak istersen doktora görün derim ben
Sakinan göze çöp batar derler ya çok korkuyorum dönüşü duruşu herseyi etkilermis oysa bizi hissetmemizi. Renkli usg fotoğrafı hep baş ucumdaydi bi ara sabah akşam her fırsatta bakıp seviyordum kaldırdım annem kafayı yiceksin dedi. Gerçekten öyle en ufak bişey de şimdi odum kopuyorCanim bn de ayni soruyu sormak icin girmistim foruma.. Bn de cok sukur dusme falan olmadi ama iki gundur cok az hissediyorum hareketlerinizaten hareketlerini cok gec hissetmeye basladim, tam hersey normale dondu derken yine azaldi tekmeler
Offf off cok mu evham yapiyoruz acaba
oyy en çok korktuğum şey bir de merdivenlerden düşmek ben karnima zarar gelmesin diye biraz yan attım kendimi ama çok hafifti. Çok şiddetli olanlarda tehlike oluyormuş. Böyle üstüne gelince acaba ondan mi diye korkuyorum inşallah bişey olmaz Allah korusun meleklerimizicanım inşallah bişey yoktur.ufak düşmeyse bişey olduğunu sanmıyorum.bende ilk hamileliğimde
merdivenden düşmüştüm.popo üstüne oturdum Allahtan.hareketlerini kontrol et.
benimde bazen çok bazen az hareket ediyor.
Korkmaya gerek yok kabiz olmamaya çalış geçer zaten zamanlataze kandı evet,
koyu, kirli yada pıhtı değildi..
açık kırmızı kandı..çok korktum ama takip ettiricem
çok zordu ya benim de çok midem bulandı valla Allah yardimcin olsunKızlar 50 gr şeker yüklemesi sonucu tokluk 168 çıktı 140 olması gerekiyormuş. Moralim bozuldu. Normalde şeker tüketen biri değilim. Dikkat ediyordum hamilelikte neden böyle çıktı100 gr mı yükletcem şimdi doktorumla daha konuşmadım. 50 gr zor yüklettim zaten offf stres oldum
Bir kez oldu bende canım. Ama cok azdi.Hafif bi kabızlık vardı ondan olmuş. Senin ki nasil cok mu kan vardi ?Kabızlık varsa çok zorlandiysan ondan olabilir.kızlar, bişey sorcam..
duyan duymayan gören görmeyen cevaplasın nolur..
lavaboda peçetede kan gördüm, sonra tekrar tekrar silip bakınca makat'tan geldiğini farkettim..
varmı poposundan kan gelen ?
ayyy sorma yaaa nasıl bir karın ağrısı yapıyor..sinirden ağlamıştım..çatlıcaktım neredeyse
cnm ya hergün düzenli maden suyu kabızlığa birebir kızıma hamileyken bende çok çektim ama şükür bunda çözümü buldum bi dene derim..Ben de oluyor arkadaşım ara ara kabızlık olduğu günler normal taze kan ise korkma küçük bir çatlak olmuş demektir ben çok çekiyorum hem çatlak hem hemoroid var
Yok canım demir eksikliği içinKan pıhtılaşması için mi canım iğne
evet bu inceliği çok hoşuma gitmişti...daha bi sevdim doktorumu..direk dedi başkasına yönlendiririm...evet kesinlikle başlamam lazım biran önceki doktorrda durumumu bilsin...canım ne güzel sonucta dr.un seni yönlendireceği dr. iyi dr.dur yoksa yönlendirme yapıp vebaline girmez... açık kapı bırakmış bu da sana secenek sunuyor bence bu gittiğinde netleştir cünki şaka maka az kaldı sanki...
ben kullanıyorum kan sullandırıcı..sendemi kullanıyordunKan pıhtılaşması için mi canım iğne
benden istemedi ama genelde 140 üstüne istiyorlar.Bir de ben zaten 2 hafta da bir ölçtürüyordum 120 lerde çıkıyordu. Anlamadım yani 100 gr daha yükletmem sanırım.
ben kullanıyorum kan sullandırıcı..sendemi kullanıyordun
dirim senin doğum nezaman..doktor tarih verdi mi..kaçıncı haftalarda alıyorlar genelde sezaryan olunca..benimki 38. hafta gözüküyor bi sıkıntı çıkmazsabenden istemedi ama genelde 140 üstüne istiyorlar.
açıkçası bende hamur işi,şeker pek tüketmem nasıl fazla çıktı anlamadım.
sende normalde şeker varmıydı?neden 2 hafta da bir ölçtürüyordun?
Ben en son gittiğimde ben nasıl dogurcam peki diye sordumyes babyy kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?