- 20 Kasım 2014
- 90
- 71
- 23
benden istemedi ama genelde 140 üstüne istiyorlar.
açıkçası bende hamur işi,şeker pek tüketmem nasıl fazla çıktı anlamadım.
sende normalde şeker varmıydı?neden 2 hafta da bir ölçtürüyordun?
canım benim eşim yapıyor iğnelerimi..göbekten yapıyorduk önceleri bayadır kola geçtik..saat kaç gibi vuruluyorsun akşam..ben genelde 6 gibi vuruluyordum.eşimin iş çıkış saatleri tutmuyordu..her gün bi saat ileri alarak şimdi 11 gibi yapılıyorum..Evet canım clexane 0,4. Ben hala göbekten yapıyorum akşamları. Ama artık gerginleşti göbeğim çok acıyor ve kanıyor. Koldan ve bacaktan hiç denemedim. Sen nerden yapıyorsun. Bir de sabaha çevirmek istiyorum. Daha az gergin oluyor sabahları. 1 gün akşam yapmasam sabaha yapsam olur mu acaba.
biz hemen hmen bir ay oldu karar vereli..hem kullandığım iğnelerden hem yaş hem de geç gelen bi bebek olduğu için riske atmak istemedi doktorumBen en son gittiğimde ben nasıl dogurcam peki diye sordumdaha erken karar vermek için dedi
bazen doktorların ağzından cimbizla laf alınıyor çok sinir oluyorum.
Canım güzel, fakat muadillerine göre bence baya Pahalı. Tozlu giyimde benzeri 3 lü takım 50 liraydı, bi bak oraya da istersen.herkese ıyı haftalar çalışanlara allah yardım etsin hastalara acil şifalar evde olanlara ıyı dinlenmelerlohusa pijaması nasıl kızlar mağazaları gezemıyorum ağrılarımdan dolayı netten bakıyorum bu urunlerin kalitesi güzel ama bilemedim http://www.camasirim.com/urun/3lu-lohusa-pijama-takimi-1300-11475
canım ben daha doktora soramadım itiraf etmek gerekirse,doktorum azcık sinirli.dirim senin doğum nezaman..doktor tarih verdi mi..kaçıncı haftalarda alıyorlar genelde sezaryan olunca..benimki 38. hafta gözüküyor bi sıkıntı çıkmazsa
canım stresi bilmiyorum ama gebelik şekeri için hareket edin diye bişey okumuştum.Hayır canım yoktu şeker. Arkadaşımda var şeker o ölçerken bana da bakıyordu. Normaldi hep acaba strese bağlı mı çıktı ki hastanede kan verme öncesi bir hayli sinirlendim
aa aynımıyız bende 24+6'yım sanırım..bana 5-10 eylül arası dedi tarih olarak..sen yurt dışındamıydıncanım ben daha doktora soramadım itiraf etmek gerekirse,doktorum azcık sinirli.
benim doktorumda direk sezeryan demez tahmini,önce normal doğum yaptırmaya çalışadabilir.
ama genelde 38.haftada alıyorlar.haftalarımız aynı seninle.24+5 deyim.
canım stresi bilmiyorum ama gebelik şekeri için hareket edin diye bişey okumuştum.
yürüyüş şart sanırım.birde su içmek.bende randevum gelince doktora sormayı düşünüyorum.
telefonda bişey soramadım.
canım benim eşim yapıyor iğnelerimi..göbekten yapıyorduk önceleri bayadır kola geçtik..saat kaç gibi vuruluyorsun akşam..ben genelde 6 gibi vuruluyordum.eşimin iş çıkış saatleri tutmuyordu..her gün bi saat ileri alarak şimdi 11 gibi yapılıyorum..
canım ben daha doktora soramadım itiraf etmek gerekirse,doktorum azcık sinirli.
benim doktorumda direk sezeryan demez tahmini,önce normal doğum yaptırmaya çalışadabilir.
ama genelde 38.haftada alıyorlar.haftalarımız aynı seninle.24+5 deyim.
canım stresi bilmiyorum ama gebelik şekeri için hareket edin diye bişey okumuştum.
yürüyüş şart sanırım.birde su içmek.bende randevum gelince doktora sormayı düşünüyorum.
telefonda bişey soramadım.
kendin yaptığın için zorlanabilrsin..arka kısmına doğru..morarma çok olmadı bende şükür..bacağa dene istersen kendin yaptığın için daha rahat olurEşim bakamıyor bile mecbur kendim yapıyorumkoldan acıyor mu canım morarıyor mu? Koldan cesaret edemiyorum. Kolun arka kısmına mı yapıyorsunuz. Benim de kola artık geçmem lazım
canım benim sat 17 aralık.her sitede farklı hesaplıyor.eğer sezeryan olmazsaaa aynımıyız bende 24+6'yım sanırım..bana 5-10 eylül arası dedi tarih olarak..sen yurt dışındamıydın
kendin yaptığın için zorlanabilrsin..arka kısmına doğru..morarma çok olmadı bende şükür..bacağa dene istersen kendin yaptığın için daha rahat olur
benim 15 aralık..doğru bayrama denk geliyordu bende öyle hesaplamıştım normal olursa diyecanım benim sat 17 aralık.her sitede farklı hesaplıyor.eğer sezeryan olmazsa
arife günü ya da bayramın birinci gününe denk geliyor ki oğlumda da tam 40 haftayı
doldurduğu gece doğdu.ben yurtdışında değilim canım
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Seni de beni de hepimizide sağ salim kurtarsin yavrularimizi saglicakla alalım kucagimiza inşallahbiz hemen hmen bir ay oldu karar vereli..hem kullandığım iğnelerden hem yaş hem de geç gelen bi bebek olduğu için riske atmak istemedi doktorum
ben de sadece ben takıyorum diyordum. gerçekten çileden çıkarıyorlar bazen. sen hergün doğurtturabilirsin ama benim ilk bebeğim diyesim geliyor.:))Ben en son gittiğimde ben nasıl dogurcam peki diye sordumdaha erken karar vermek için dedi
bazen doktorların ağzından cimbizla laf alınıyor çok sinir oluyorum.
Benim de 15 aralık :) emin değilim ama yaptırdığım tahlilden de hesaplayinca doğru oluyor :)benim 15 aralık..doğru bayrama denk geliyordu bende öyle hesaplamıştım normal olursa diye
rica ederm amin inş.. geçen gittiğimde şeker yüklemesiyle seni yormicam dedi doktor ama napar bilmiyorum..strese sokma kendini...diyet falan yapıyor kızlar.Rabbim daha büyük dert vermesin canım..Teşekkür ederim canım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişleri. Peki şeker yükleme testi yaptın mı 50gr da 168 çıktı şimdi de ona stres yaptım o kadar dikkat ettiğim halde
neden 23 eylül görülüyor peki takvimindeAllah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Seni de beni de hepimizide sağ salim kurtarsin yavrularimizi saglicakla alalım kucagimiza inşallah
amin cümlemizeee innşşşşşşşAllah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Seni de beni de hepimizide sağ salim kurtarsin yavrularimizi saglicakla alalım kucagimiza inşallah
Bazen onlara da hakveriyorum ama bende hergün dogurmuyorum ayda 1 kontrolde aklıma takılan sormam gereken şeyleri soruyorum ama napalım o da cevap vermek zorunda neden gocunuyorlar anlamıyorum. Geçen ki kontrol de doktor normal doğuma çıkmış baya gelmemiş Öyle ki ben de gittiğim de 2 saat bekledim içeri girdiğim de doktorum gayet hoş güler yuzluydu ama sekreteri aynen şu tepki yi verdi 'hocaaagmm nerde kaldiniz ya kaç saattir doguramadi "ben de sadece ben takıyorum diyordum. gerçekten çileden çıkarıyorlar bazen. sen hergün doğurtturabilirsin ama benim ilk bebeğim diyesim geliyor.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?