2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Hayır canım yoktu şeker. Arkadaşımda var şeker o ölçerken bana da bakıyordu. Normaldi hep acaba strese bağlı mı çıktı ki hastanede kan verme öncesi bir hayli sinirlendim

canım benim eşim yapıyor iğnelerimi..göbekten yapıyorduk önceleri bayadır kola geçtik..saat kaç gibi vuruluyorsun akşam..ben genelde 6 gibi vuruluyordum.eşimin iş çıkış saatleri tutmuyordu..her gün bi saat ileri alarak şimdi 11 gibi yapılıyorum..

Ben en son gittiğimde ben nasıl dogurcam peki diye sordum daha erken karar vermek için dedi
bazen doktorların ağzından cimbizla laf alınıyor çok sinir oluyorum.
biz hemen hmen bir ay oldu karar vereli..hem kullandığım iğnelerden hem yaş hem de geç gelen bi bebek olduğu için riske atmak istemedi doktorum

Canım güzel, fakat muadillerine göre bence baya Pahalı. Tozlu giyimde benzeri 3 lü takım 50 liraydı, bi bak oraya da istersen.

dirim senin doğum nezaman..doktor tarih verdi mi..kaçıncı haftalarda alıyorlar genelde sezaryan olunca..benimki 38. hafta gözüküyor bi sıkıntı çıkmazsa
canım ben daha doktora soramadım itiraf etmek gerekirse,doktorum azcık sinirli.
benim doktorumda direk sezeryan demez tahmini,önce normal doğum yaptırmaya çalışadabilir.
ama genelde 38.haftada alıyorlar.haftalarımız aynı seninle.24+5 deyim.

Hayır canım yoktu şeker. Arkadaşımda var şeker o ölçerken bana da bakıyordu. Normaldi hep acaba strese bağlı mı çıktı ki hastanede kan verme öncesi bir hayli sinirlendim
canım stresi bilmiyorum ama gebelik şekeri için hareket edin diye bişey okumuştum.
yürüyüş şart sanırım.birde su içmek.bende randevum gelince doktora sormayı düşünüyorum.
telefonda bişey soramadım.

aa aynımıyız bende 24+6'yım sanırım..bana 5-10 eylül arası dedi tarih olarak..sen yurt dışındamıydın

Eşim bakamıyor bile mecbur kendim yapıyorum koldan acıyor mu canım morarıyor mu? Koldan cesaret edemiyorum. Kolun arka kısmına mı yapıyorsunuz. Benim de kola artık geçmem lazım

Evet bu aralar yürüyüşü ihmal ettim. Yürüyüş ve su çok önemli gerçekten

Eşim bakamıyor bile mecbur kendim yapıyorum koldan acıyor mu canım morarıyor mu? Koldan cesaret edemiyorum. Kolun arka kısmına mı yapıyorsunuz. Benim de kola artık geçmem lazım
kendin yaptığın için zorlanabilrsin..arka kısmına doğru..morarma çok olmadı bende şükür..bacağa dene istersen kendin yaptığın için daha rahat olur

aa aynımıyız bende 24+6'yım sanırım..bana 5-10 eylül arası dedi tarih olarak..sen yurt dışındamıydın
canım benim sat 17 aralık.her sitede farklı hesaplıyor.eğer sezeryan olmazsa
arife günü ya da bayramın birinci gününe denk geliyor ki oğlumda da tam 40 haftayı
doldurduğu gece doğdu.ben yurtdışında değilim canım

kendin yaptığın için zorlanabilrsin..arka kısmına doğru..morarma çok olmadı bende şükür..bacağa dene istersen kendin yaptığın için daha rahat olur

Teşekkür ederim canım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişleri. Peki şeker yükleme testi yaptın mı 50gr da 168 çıktı şimdi de ona stres yaptım o kadar dikkat ettiğim halde

benim 15 aralık..doğru bayrama denk geliyordu bende öyle hesaplamıştım normal olursa diye

biz hemen hmen bir ay oldu karar vereli..hem kullandığım iğnelerden hem yaş hem de geç gelen bi bebek olduğu için riske atmak istemedi doktorum
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Seni de beni de hepimizide sağ salim kurtarsin yavrularimizi saglicakla alalım kucagimiza inşallah

Ben en son gittiğimde ben nasıl dogurcam peki diye sordum daha erken karar vermek için dedi
bazen doktorların ağzından cimbizla laf alınıyor çok sinir oluyorum.
ben de sadece ben takıyorum diyordum. gerçekten çileden çıkarıyorlar bazen. sen hergün doğurtturabilirsin ama benim ilk bebeğim diyesim geliyor.:))

Teşekkür ederim canım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişleri. Peki şeker yükleme testi yaptın mı 50gr da 168 çıktı şimdi de ona stres yaptım o kadar dikkat ettiğim halde
rica ederm amin inş.. geçen gittiğimde şeker yüklemesiyle seni yormicam dedi doktor ama napar bilmiyorum..strese sokma kendini...diyet falan yapıyor kızlar.Rabbim daha büyük dert vermesin canım..

ben de sadece ben takıyorum diyordum. gerçekten çileden çıkarıyorlar bazen. sen hergün doğurtturabilirsin ama benim ilk bebeğim diyesim geliyor.:))
Bazen onlara da hakveriyorum ama bende hergün dogurmuyorum ayda 1 kontrolde aklıma takılan sormam gereken şeyleri soruyorum ama napalım o da cevap vermek zorunda neden gocunuyorlar anlamıyorum. Geçen ki kontrol de doktor normal doğuma çıkmış baya gelmemiş Öyle ki ben de gittiğim de 2 saat bekledim içeri girdiğim de doktorum gayet hoş güler yuzluydu ama sekreteri aynen şu tepki yi verdi 'hocaaagmm nerde kaldiniz ya kaç saattir doguramadi "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…