2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben hamileliğimin başından beri koyuyorum valla çok rahat
aynen inanılmaz rahat oluyor..etrafım yastık doluyor benim..geçen değiştiriyorum çarşafı falan okadar yastık kılıfı çıktıki..sırtımda yanımda başımda ayağımda

tabi tatlım her gidişim de istiyo hem bakteri hem enfeksiyon hemde protein kaçağı var mı die takip ediyor bunlar son aylarda daha da önemli özeldeki değil ama devlette ki doktor mutlaka istiyor. o yüzden ben 15 te bir bi özele bi devlete gidiyorum

canim benim ilk devlette yapilmisti butun tahlillerim sonrasinda dr.istemedigi halde ben duzenli olarak hep yaptirdim cunki enfeksiyon olur diye hep korktum...bence sen de en kisa zamanda yaptir canim...

yanlış olmasın ben 3 defa falan yaptırdım

canım sen bunu bir araştır ben 657 de personelde çalıştım.
başıma da geldi.özel sektörü bilmiyorum ama devlet dairesinde böyle olduğunu biliyorum.
rapor alırsın sakıncası yok,kullandırırlarda ama o süreleri atamassın sen iyice bir araştır.
bak senin için bir yazı buldum adalet bakanlığı bu madde için açıklamada bulunmuş.sen yine bir kendi
kurumuna sor.
"Bayan memur, eğer doğum öncesinde 3. haftaya kadar çalışacak ise gebeliğin 32 nci haftasında ?doğumdan önceki 3 haftaya kadar çalışabilir? şeklinde sağlık durumunun uygun olduğunu doktor raporu alması gerekmektedir. Ancak bu doktor raporu alındıktan sonra rapor, mazeret, sevk gibi nedenlerle göreve devam etmediği süreler çalışılmış süre olarak değerlendirilmeyecektir. Yani bilfiil çalışmak gerekmeketdir. Çalışılmayan süreler doğum sonrasına eklenmemelidir."

özelde nasıl bende tam bilmiyorum..acaba kurumun insiyatifine bağlı bişeymi...adalet bakalığı böyle bi açıklama yapmış..iç işleri bakanlığına bağlı kurumlarda sanırım böyle bişey yok..gerçi ben yöke bağlıyım.hatta bizim personel işleri kıl biri .dedim sonradan başıma iş çıkarmasın.tekrar bi araştırayım

41 YASİN LİSTESİ (6.HAFTA)

**kattina......................................................1
**belmaakca................................................3
**miskamber................................................1
**mehlikaazra..............................................1
**ayselcsb.....................................................1
**gayye21.....................................................1
**elifahsen....................................................1
**sevdee........................................................1
**yarenim 99................................................3
**kuzumveben..............................................2
**seda78.......................................................1
**periliceada................................................1
**pharaysun.................................................1
**esmanurcanan..........................................3
**kuzucuk87.................................................1
**chek...........................................................1
**ferideii.......................................................2
**oligosakarit..............................................2
**fulya01......................................................1
**ozim84......................................................3
**umutdünyası............................................1
**yuja...........................................................1
**ysmn1096.................................................2
**yeşilerik....................................................1
**hülyab27...................................................1
**sevda88.....................................................1
**aysms88....................................................1
**bluebottle...................................................1
**ayışığı3434................................................1

TOPLAM.............................................41

selam kızlar dun e bebekte indirim olduğunu yazmıştım akşam eşimle gittik torium saki e bebek mağazasına çoğu urunde %50 indirim vardı ama reyondaki görevli kız hafta donu daha fazla indirime gidiceklerini söyledi Bi kaç urun almıştım elime mesela elinizdeki tulum 5 Tl ye düşecek dedi. Bende bıraktım aldıklarımı. Sadece kirli bezler için çöp kutusu alacaktım onu aldım çıktım. Cumartesi gitmeyi planlıyorum.

canim ben okudum yasinimi allah kabul etsin..

bende akşam baktım biraz netten sıkıldım sonra gündüzde çok bakıyorum işyerinde :))yarını bekleyelim bakalım..

kizlar bende hafif kalp carpintisi hissediyordum dun dr gittim birde idrar yolu enfeksiyonları vardi ilac kulandim hamdolsun sonucum temiz cikmis kanda da tsh biraz dusuk cikmis dedi sekreteri dr gosterip beni arayacak sanirim tsh dusuk oldugu icinmi kalp carpinsisi his ediyorum bilmiyorum..bakalim haber bekliyorum

Canım heray kontrole gittiğimde hem kan tahlili hemde idrar tahlili yaptırıyor dr.

Canım bence ihmal etme. Gidip kendin bile yaptırabilirsin. Tit ya da tam idrar tahlili yaptırmak istiyorum demen yeterli. Hiç belirti vermeden idrar yolu enfelsiyonum çıktı benim şimdi hastanedeyken ki her ay tam idrar tahlilim yapılıyordu benim.. Hatta en son 10gün önce yaptırmıştım normaldi sadece biraz kum çıkmıştı. Şimdi ise kasılmalarımı bile artıranın bu enfeksiyon olabileceğini düşünüyor doktorum..

Ben de hiç bir enteresanlık yoktu ya akıntımın renginde sadece artmıştı biraz ama öyle çok çok da artmamıştı hani. Sinsi olabiliyor bazen hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu ondan farketmemiş olabilirsin dedi hemşirenin biri bana ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…