aynen inanılmaz rahat oluyor..etrafım yastık doluyor benim..geçen değiştiriyorum çarşafı falan okadar yastık kılıfı çıktıki..sırtımda yanımda başımda ayağımdaBen hamileliğimin başından beri koyuyorum valla çok rahat
Kızlar ya doktor benden bu zamana kadar hiç idrar tahlili istmedi. Normalde akıntım olur ama akıntım o kadar arttı ki artık su gibi gelmeye başladı. Gün içerisinde 2-3 kez iç çamaşırı değiştiriyorum. Korkuyorum suyum mu geliyor diye tuvalete koşuyorum. Umarım enfeksiyon çıkmaz, hamile kalmadan önce vajinal ilaç kullanmıştım. Ben en iyisi doktorumdan idrar tahlili isteyeyim di mi ? Sizin hamilelikte doktorunuz istemiş miydi idrar tahlili ?
canim benim ilk devlette yapilmisti butun tahlillerim sonrasinda dr.istemedigi halde ben duzenli olarak hep yaptirdim cunki enfeksiyon olur diye hep korktum...bence sen de en kisa zamanda yaptir canim...Kızlar ya doktor benden bu zamana kadar hiç idrar tahlili istmedi. Normalde akıntım olur ama akıntım o kadar arttı ki artık su gibi gelmeye başladı. Gün içerisinde 2-3 kez iç çamaşırı değiştiriyorum. Korkuyorum suyum mu geliyor diye tuvalete koşuyorum. Umarım enfeksiyon çıkmaz, hamile kalmadan önce vajinal ilaç kullanmıştım. Ben en iyisi doktorumdan idrar tahlili isteyeyim di mi ? Sizin hamilelikte doktorunuz istemiş miydi idrar tahlili ?
yanlış olmasın ben 3 defa falan yaptırdımKızlar ya doktor benden bu zamana kadar hiç idrar tahlili istmedi. Normalde akıntım olur ama akıntım o kadar arttı ki artık su gibi gelmeye başladı. Gün içerisinde 2-3 kez iç çamaşırı değiştiriyorum. Korkuyorum suyum mu geliyor diye tuvalete koşuyorum. Umarım enfeksiyon çıkmaz, hamile kalmadan önce vajinal ilaç kullanmıştım. Ben en iyisi doktorumdan idrar tahlili isteyeyim di mi ? Sizin hamilelikte doktorunuz istemiş miydi idrar tahlili ?
evet biliyorum...tabiki...ekliyorum sana ..ama bu liste sabit biliyorsun değilmi
canım sen bunu bir araştır ben 657 de personelde çalıştım.geçen bu konu çok konuşuldu topikte...bir çok örneği var yani benim çevremde...bu işleri en didikleye emniyette bile olmuş yani ..geçen sene doğum yapmış arkadaş vardı..farklı bi kurumda şef..oda aynısı yapmış..farklı bi bölümden 5+5 rapor almış...ki ben bu haftadan sonra 32. haftaya kadar heyet alıp..sonrasındada çalışır raporu almayı düşünüyorum..ondan sonrada durumlara göre dahiliyeden normal rapor almayı planlıyorum bikaç hafta...
tmm canım..evet biliyorum...
özelde nasıl bende tam bilmiyorum..acaba kurumun insiyatifine bağlı bişeymi...adalet bakalığı böyle bi açıklama yapmış..iç işleri bakanlığına bağlı kurumlarda sanırım böyle bişey yok..gerçi ben yöke bağlıyım.hatta bizim personel işleri kıl biri .dedim sonradan başıma iş çıkarmasın.tekrar bi araştırayımcanım sen bunu bir araştır ben 657 de personelde çalıştım.
başıma da geldi.özel sektörü bilmiyorum ama devlet dairesinde böyle olduğunu biliyorum.
rapor alırsın sakıncası yok,kullandırırlarda ama o süreleri atamassın sen iyice bir araştır.
bak senin için bir yazı buldum adalet bakanlığı bu madde için açıklamada bulunmuş.sen yine bir kendi
kurumuna sor.
"Bayan memur, eğer doğum öncesinde 3. haftaya kadar çalışacak ise gebeliğin 32 nci haftasında ?doğumdan önceki 3 haftaya kadar çalışabilir? şeklinde sağlık durumunun uygun olduğunu doktor raporu alması gerekmektedir. Ancak bu doktor raporu alındıktan sonra rapor, mazeret, sevk gibi nedenlerle göreve devam etmediği süreler çalışılmış süre olarak değerlendirilmeyecektir. Yani bilfiil çalışmak gerekmeketdir. Çalışılmayan süreler doğum sonrasına eklenmemelidir."
Evt bende varımyastıkçılar bir bir dökülüyorvarmı başkaaa
canim ben okudum yasinimi allah kabul etsin..41 YASİN LİSTESİ (6.HAFTA)
**kattina......................................................1
**belmaakca................................................3
**miskamber................................................1
**mehlikaazra..............................................1
**ayselcsb.....................................................1
**gayye21.....................................................1
**elifahsen....................................................1
**sevdee........................................................1
**yarenim 99................................................3
**kuzumveben..............................................2
**seda78.......................................................1
**periliceada................................................1
**pharaysun.................................................1
**esmanurcanan..........................................3
**kuzucuk87.................................................1
**chek...........................................................1
**ferideii.......................................................2
**oligosakarit..............................................2
**fulya01......................................................1
**ozim84......................................................3
**umutdünyası............................................1
**yuja...........................................................1
**ysmn1096.................................................2
**yeşilerik....................................................1
**hülyab27...................................................1
**sevda88.....................................................1
**aysms88....................................................1
**bluebottle...................................................1
**ayışığı3434................................................1
TOPLAM.............................................41
onbir gibi duası toplandı canım..AMİN İNŞŞcanim ben okudum yasinimi allah kabul etsin..
bende akşam baktım biraz netten sıkıldım sonra gündüzde çok bakıyorum işyerinde :))yarını bekleyelim bakalım..selam kızlar dun e bebekte indirim olduğunu yazmıştım akşam eşimle gittik torium saki e bebek mağazasına çoğu urunde %50 indirim vardı ama reyondaki görevli kız hafta donu daha fazla indirime gidiceklerini söyledi Bi kaç urun almıştım elime mesela elinizdeki tulum 5 Tl ye düşecek dedi. Bende bıraktım aldıklarımı. Sadece kirli bezler için çöp kutusu alacaktım onu aldım çıktım. Cumartesi gitmeyi planlıyorum.
Canım heray kontrole gittiğimde hem kan tahlili hemde idrar tahlili yaptırıyor dr.Kızlar ya doktor benden bu zamana kadar hiç idrar tahlili istmedi. Normalde akıntım olur ama akıntım o kadar arttı ki artık su gibi gelmeye başladı. Gün içerisinde 2-3 kez iç çamaşırı değiştiriyorum. Korkuyorum suyum mu geliyor diye tuvalete koşuyorum. Umarım enfeksiyon çıkmaz, hamile kalmadan önce vajinal ilaç kullanmıştım. Ben en iyisi doktorumdan idrar tahlili isteyeyim di mi ? Sizin hamilelikte doktorunuz istemiş miydi idrar tahlili ?
Kızlar ya doktor benden bu zamana kadar hiç idrar tahlili istmedi. Normalde akıntım olur ama akıntım o kadar arttı ki artık su gibi gelmeye başladı. Gün içerisinde 2-3 kez iç çamaşırı değiştiriyorum. Korkuyorum suyum mu geliyor diye tuvalete koşuyorum. Umarım enfeksiyon çıkmaz, hamile kalmadan önce vajinal ilaç kullanmıştım. Ben en iyisi doktorumdan idrar tahlili isteyeyim di mi ? Sizin hamilelikte doktorunuz istemiş miydi idrar tahlili ?
masallah kizina insallah son aylarimizi sagliklila atlatiriz kucagimiza aliriz canimSelam annisler biz bugün kızım la kontrole gittik 26+5 olduk 1200gr 38 cm olmuşuz artık kocaman olduk inşallah 3 ayı da sağlıkla geçiririz artık kavuşmak istiyoruz
bende bayadır yaptırmadım idrar tahlili ama genelde enf. belli ediyor kendini..
akıntınada dikkat et çok su gibise mutlaka dr söyle ve dikkat ettim çoğunlukla çok gezinince daha çok artıyor ama benim kıvamlı karışık sulu....
rengi sarı yeşil olursa buda enf. belirtisi bi bak bakalım nasıl ona göre hareket edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?