657 de raporu nerden aldığın önemli değil.kadın doğum harici bir bölümden rapor alabiliyorsun ama yıllık izin alırsan güme gidiyor
normalde çalışabilir raporunu kadın doğum doktoru vermeli...geçen örnek vermiştim ..öğretmen bayan çalışabilir raporu alıyor ve o haftaların içinde öğrencileri grip olduğu için bulaşıyor onada girip..sonuçta grip doğumla ilgili bi mevzu olmadığı için bi haftalık rapor alıyor..tekrar işe dönüyor..doğum sonrasında, aldığı bir haftalık rapor düşülmüyor ..657 de raporu nerden aldığın önemli değil.
farketmiyor. fiilen çalışman gerekiyor.
görmez oldun bizleri....hep temizlik hep gezme hep tozmaselam kızlar.. evde kalınca iş hiç bitmiyor kalktım evi topladım çamaşır attım kahvaltı hazırladım kızımla güzel bir kahvaltı yaptık.. bugün pazar var gidip gezeyim biraz çıkmadan sizlerede bir slm vereyim dedim..
50 gramlık yükleme yapıldı bana. 1 saat bekleyip kan verdim canım.Gunaydin canm.. Kac dk bekleniyor icip ..
Ben de senin mavi tarzinda bi besik aldim canm ama elektriksiz gerek gormedim nasilsa ilk aylar hep yanlarinda olucaz.. Benimki de bu :)
İnşallah canım Allah razı olsun.Hayirli haberlerle don canim insallah
markasını bilmiyorum canm gg'dan 110 tlye aldım:)
oyyy kıyamam sana farkındayım ihmal ettim ama kızım evde olunce öyle oluyor.. haftaya okul kapanınca yazlığa gidecek babamlarla ben 1 ay sonra gideceğim ablam gelecek yurt dışından onu beklemem lazım bana inecek burdan birlikte gideceğiz yani demem o ki haftaya cumadan sonra yalnızım evde bol bol girerim yazlığa gidene kadar.. tabi dr izin verirseyola çıkmama, bir ay sonra doğuma az kalmış olacak..görmez oldun bizleri....hep temizlik hep gezme hep tozma
sanada slm
:))) bende sabırsızlıkla bekliyorum evde yatacağım günlerioyyy kıyamam sana farkındayım ihmal ettim ama kızım evde olunce öyle oluyor.. haftaya okul kapanınca yazlığa gidecek babamlarla ben 1 ay sonra gideceğim ablam gelecek yurt dışından onu beklemem lazım bana inecek burdan birlikte gideceğiz yani demem o ki haftaya cumadan sonra yalnızım evde bol bol girerim yazlığa gidene kadar.. tabi dr izin verirseyola çıkmama, bir ay sonra doğuma az kalmış olacak..
farketmez hangi bölümden hangi doktordan alırsan al,32-37.haftalarda aldığın raporlar,normalde çalışabilir raporunu kadın doğum doktoru vermeli...geçen örnek vermiştim ..öğretmen bayan çalışabilir raporu alıyor ve o haftaların içinde öğrencileri grip olduğu için bulaşıyor onada girip..sonuçta grip doğumla ilgili bi mevzu olmadığı için bi haftalık rapor alıyor..tekrar işe dönüyor..doğum sonrasında, aldığı bir haftalık rapor düşülmüyor ..
Bende yerinde olmak isterdim kuzumselam kızlar.. evde kalınca iş hiç bitmiyor kalktım evi topladım çamaşır attım kahvaltı hazırladım kızımla güzel bir kahvaltı yaptık.. bugün pazar var gidip gezeyim biraz çıkmadan sizlerede bir slm vereyim dedim..
bende bayadır yaptırmadım idrar tahlili ama genelde enf. belli ediyor kendini..Kızlar ya doktor benden bu zamana kadar hiç idrar tahlili istmedi. Normalde akıntım olur ama akıntım o kadar arttı ki artık su gibi gelmeye başladı. Gün içerisinde 2-3 kez iç çamaşırı değiştiriyorum. Korkuyorum suyum mu geliyor diye tuvalete koşuyorum. Umarım enfeksiyon çıkmaz, hamile kalmadan önce vajinal ilaç kullanmıştım. Ben en iyisi doktorumdan idrar tahlili isteyeyim di mi ? Sizin hamilelikte doktorunuz istemiş miydi idrar tahlili ?
yastıkçılar bir bir dökülüyorvarmı başkaaa
geçen bu konu çok konuşuldu topikte...bir çok örneği var yani benim çevremde...bu işleri en didikleye emniyette bile olmuş yani ..geçen sene doğum yapmış arkadaş vardı..farklı bi kurumda şef..oda aynısı yapmış..farklı bi bölümden 5+5 rapor almış...ki ben bu haftadan sonra 32. haftaya kadar heyet alıp..sonrasındada çalışır raporu almayı düşünüyorum..ondan sonrada durumlara göre dahiliyeden normal rapor almayı planlıyorum bikaç hafta...farketmez hangi bölümden hangi doktordan alırsan al,32-37.haftalarda aldığın raporlar,
doğum izninden düşüyor.kanunu iyi okursanız fiilen çalıştığın süreler aktarılır diyor.
ayrıca ben ilk çocukta yaşadığım için biliyorum.ihtiyacınız olursa ve almak durumunda
kalırsanız iyice araştırın bu konuyu.
o zaman böle ucuz yollu bişi alabilirsin canm ben cok beğendim eşimle kurduk baktık cok kullanışlı duruyor dediğin gibi yapabilirim ben de ..Park yatak aldım ama kapılardan geçmiyor
İlk zamanlar çok uyudukları için ben salonda otururken böyle bir şeyin içine koyayım diye düşünüyorum uyurken ana kucağı tam yatmıyor çünkü
canim fazla olan arkadaslardan alip bir tane bana yazar misin...41 YASİN LİSTESİ (5.HAFTA)
**kattina......................................................2
**belmaakca................................................3
**miskamber................................................1
**mehlikaazra..............................................1
**ayselcsb.....................................................1
**gayye21.....................................................1
**elifahsen....................................................1
**sevdee........................................................1
**yarenim 99................................................3
**kuzumveben..............................................2
**seda78.......................................................1
**periliceada................................................1
**pharaysun.................................................1
**esmanurcanan..........................................3
**kuzucuk87.................................................1
**chek...........................................................1
**ferideii.......................................................2
**oligosakarit..............................................2
**fulya01......................................................1
**ozim84......................................................3
**umutdünyası............................................1
**yuja...........................................................1
**ysmn1096.................................................2
**yeşilerik....................................................1
**hülyab27...................................................1
**sevda88.....................................................1
**aysms88....................................................1
**bluebottle...................................................1
TOPLAM.............................................41
bu haftanın duası toplanmıştır...Allah kabul etsin...birer fatiha
tabiki...ekliyorum sana ..ama bu liste sabit biliyorsun değilmicanim fazla olan arkadaslardan alip bir tane bana yazar misin...
bu ara benimde aynı bende gecen kontrolden sonra yaptırdım temiz çıktı su gibi olursa haber ver dedi 10 da benimde kontrolum az kaldı diye aramak istemedim bol su içiyorumKızlar ya doktor benden bu zamana kadar hiç idrar tahlili istmedi. Normalde akıntım olur ama akıntım o kadar arttı ki artık su gibi gelmeye başladı. Gün içerisinde 2-3 kez iç çamaşırı değiştiriyorum. Korkuyorum suyum mu geliyor diye tuvalete koşuyorum. Umarım enfeksiyon çıkmaz, hamile kalmadan önce vajinal ilaç kullanmıştım. Ben en iyisi doktorumdan idrar tahlili isteyeyim di mi ? Sizin hamilelikte doktorunuz istemiş miydi idrar tahlili ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?