benimde istahim acik ama dr ekmegi yasakladi kesinlikle yeme dedi faydasidicodicost: 3 .!.:günaynişlernasılsınız? ben 6.haftaya girdim bugün. 5+0 İnşallah ftaya p.tesi kalp atışlarını duymaya gidicez. henüz bulantılarım başlamadı. başlamayınca da kendimi kötü hissediyorum acaba bir sıkıntı mı var diyorum. ama şunu da biliyorum her gebede bulandı olacak diye bir kural yok ya da bulantılar geç de başlayabilir şimdilerde yiyebileceğim kdar yemeğe çalışıyorum :) sanırım bulantı olmazsa obur bir anne olacam,şunu da yiyim iyi gelir bunu da yiyim iyi gelir diye diye nereye varacaz bilmiyorum sizde durumlar nasıl ?
ben çillendim. bi önceki gebeliğimde de çillenmiştim. kız heralde dediler. oğlan oldu
benimde istahim acik ama dr ekmegi yasakladi kesinlikle yeme dedi faydasi
olmadigi gibi zarari varmis oysaki ben ekmegi cok severim
Bu arada kızlar peogestan kullanıp bası cok dönen var mı benim başım cok dönüyor çünkü
ilk gebeliğimde ne yapsam olmadı. 4. aya kadar mide yanması ve bulantısıyla yaşadım. Özellikle sabahtan öğlene kadar ve geceleri olurdu. ne denediysem geçici oldu. işin kötü yanı iştahım da açık. krakeri yedikçe yiyorum
Canııımmm doğum günün kutlu olsun.nice mutlu sağlıklı yıllara bebişinle inşallah:)
Bugunki Yemeklerimi senin icinde yiycem38948615er:de bulantılarım yaşam kalitemi diplere vurdu. yola çıkmaya korkuyorum artık araba tutuyor çok fena. Bugün doğumgünüm ve ailemin yanına gidicem. Bakalım başıma yolda neler gelecek. Bu yiyen arkadaşlara sesleniyorum, benim için de yiyin, bol bol yiyin, keyfini çıkarın
tşk ederim canım arkadaşım
Korkma canim benim sat 20 kasim ama 5 haftalik gec dollenmekızalde sat 1ralık 7+olması gerekirken doktor daha 4-5 haftalık küçük gebelik dedi, karın ultrasonda görünmesi lazımken ancak alttan muayenede gördü bunlar normal mı canım sıkıldı ,bana yardımcı olur musunuz.
Keseyi ve embriyoyu gördünüz mü peki? Haftaya cuma mı gideceksin canım kalp atışını duymak için? Benim muhtemel doğumum da 14 eylül.. Yarına randevu aldım, erteletsem mi ki?Bence gitme aramızda bir gün var ben cuma gittim çok erken gelmissin 15 gün sonra gelseydin dedi dr
Ewet haftaya cuma gel dedi geçen cuma gittim karnimdan keseyi gördü embro gorulmez daha dedi sen iptal et boşa gitmeKeseyi ve embriyoyu gördünüz mü peki? Haftaya cuma mı gideceksin canım kalp atışını duymak için? Benim muhtemel doğumum da 14 eylül.. Yarına randevu aldım, erteletsem mi ki?
Tamam tatlım, sağol..Ewet haftaya cuma gel dedi geçen cuma gittim karnimdan keseyi gördü embro gorulmez daha dedi sen iptal et boşa gitme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?