2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
38948615er:de bulantılarım yaşam kalitemi diplere vurdu. yola çıkmaya korkuyorum artık araba tutuyor çok fena. Bugün doğumgünüm ve ailemin yanına gidicem. Bakalım başıma yolda neler gelecek. Bu yiyen arkadaşlara sesleniyorum, benim için de yiyin, bol bol yiyin, keyfini çıkarın [/QUOTE]
Bugunki Yemeklerimi senin icinde yiycem surekli acım
dogum gunun kutlu olsun mutlu ol senelerce....

benimde istahim acik ama dr ekmegi yasakladi kesinlikle yeme dedi faydasi
olmadigi gibi zarari varmis oysaki ben ekmegi cok severim

kızlar bende 5 haftalık olduğumu öğrendim ama mide bulantım şimdilik hiç yok şükür.. İlk heyecan ve şaşkınlığı atınca direk beslenme bilgilerini araştırmaya başladım.. yıllardır süt içmeyen biri olarak ilk süte başladım. ve en kötüsü yemek seçen sebze yiyemeyen biriyim.. onlara başlamam lazım.. şimdilik süt ceviz badem kuru kayısı üzüm o tarz şeyler atıştırıyorum gün içinde.. sizlerde paylaşın neler yiyosunuz doktor ne söyledi ben 10 gün sonra gidicem o zamana kadar doğru beslenelim en azından

Bu arada kızlar peogestan kullanıp bası cok dönen var mı benim başım cok dönüyor çünkü

ben kullanmıyorum ama arkadaşım kullanıyor ve kadın baş dönmesinden oturamıyor bile sürekli yatıyor.doktoru içmek zorundasın yapmak bişey yok demiş.

yok ben krakeride zorla yiyorum.sabahtan akşama kadar tek yediğim bir paket kraker.en çok da en sevdiğim çayı bile içemiyorum,o çok dokunuyor bana .4. aydan sonra normal biri gibi yiyebildin mi peki?

Bugunki Yemeklerimi senin icinde yiycem surekli acım
dogum gunun kutlu olsun mutlu ol senelerce....[/QUOTE]

haha :) afiyet oldun canımmmmm yeee :) sağol cnm çok tşk ederim

Korkma canim benim sat 20 kasim ama 5 haftalik gec dollenme
dedi seninkide oyledir

ama herhnagi bir belirti yok bende korkuyorum birşey olacak diye sevinemiyorum

Hamur isleri pasta Börek çörek ekmek bunların hepsi hamilleri uzak durması gereken seylermi ş ve ben bunların hepsini çokseverim ggünde 2 buçuk litre su şart dedi ve ben suyu hıc sevmem

ya ben kahvaltı yaptım ama karnım gurulduyor yine psikolojik değildir bu dimi ? akşamda deli gibi yiyip yattım sabah gurultuyla kalktım :)

Okadar midem bulanıyo ki herseyden .tek yiyebildiğim yağsız tost ve peynir ekmek .süt ,yumurta,peynir okadar seven ben hepsinden tiksiniyorum .hersey kokuyo burnuma .tuvalete çamaşır suyu dökmekten bıktım eşim bişey yok diyo ama tuvalet bile kokuyo bana.mid bulantım yok diyenler tadını çıkartın .ayrıca 5.haftada bişey yoktu nezaman 6 ya girdim başladı bulantılarım,öğürmelerim

Bence gitme aramızda bir gün var ben cuma gittim çok erken gelmissin 15 gün sonra gelseydin dedi dr
Keseyi ve embriyoyu gördünüz mü peki? Haftaya cuma mı gideceksin canım kalp atışını duymak için? Benim muhtemel doğumum da 14 eylül.. Yarına randevu aldım, erteletsem mi ki?

Keseyi ve embriyoyu gördünüz mü peki? Haftaya cuma mı gideceksin canım kalp atışını duymak için? Benim muhtemel doğumum da 14 eylül.. Yarına randevu aldım, erteletsem mi ki?
Ewet haftaya cuma gel dedi geçen cuma gittim karnimdan keseyi gördü embro gorulmez daha dedi sen iptal et boşa gitme

Bende 8 haftalık hamileyim. 5. hiçmide bulantım falan yoktu.6. hafta azcık başladı ama rahatsız etmiyodu.7.haftaya girdiğimde yoğunlaştı.Sabahları oluyor.İş yerinde sürekli midemde hoşnutsuzluk mevcut.Eve gittiğimde birşey yiyemiyorum.Gece uyuyana kadar yine devam ediyor.İş yerinde ara öğünüm kraker.Bi nane şeker atıp ferahlamaya çalışıyorum.Onun dışında süt yumurta et bunları hiç yiyemiyorum.Evde buzdolabını açtığım an koku geliyor tiksiniyorum.
Haftasonu kardeşimin nişanı vardı annemlere gittim başka şehirdeler.Gayet iyidim.Birşeylerde yiyebildim.Nezaman döndük yolda başladı evdede yoğun şekilde devam etti bulantı.İnşallah 3.aydan sonra düzelir yoksa böyle cidden çok zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…