- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- 398
ben bunu düşündüm,hatta günlüğümüde aldım ama birtürlü başlayamadım.eve gidince bulantım daha da artıyor ve sonrasında sayıklıyorum.en iyisi yanımda taşıyayımda işyerinde yazarım bariHayırlı günler kızlar
hamile günlüğü tutan varmı aranızda bebeği ile ilgili düşünceler yazan tarihleri ultrason resimlerini not eden
Ben çokiistiyorum yapmayı ama daha başlamadım bebegimize ne güzel bir
hediye olur büyüyünce
günaydın hanımlar bende hamileyim galiba ama kafamda bazı soru işaretleri var satım 19 aralıktı 15 ocakta idrarda silik çizgi çıktı 17 ocaktada kan testi yaptırdım değerim 33.82 çıktı biraz düşük gibi sizce normal mi? bugün tekrar kan testine gidicem erkenmi beklesem mi?
aynn cnm iki bucuk haftalik hamileymisim :) cok sukur rabbime allah isteyen herkexe nasip eder ins.benim de aynen dediğin gibi olmuştu adet oldum sandım kırmızıya dönmedi, koyu kahve gelmeye devam etti test yaptım çift çizgi çıktı, bence hemen kan tahlili ve doktor muayenesine git canım
bence git 2 katına çıkmış mı bakılsıngünaydın hanımlar bende hamileyim galiba ama kafamda bazı soru işaretleri var satım 19 aralıktı 15 ocakta idrarda silik çizgi çıktı 17 ocaktada kan testi yaptırdım değerim 33.82 çıktı biraz düşük gibi sizce normal mi? bugün tekrar kan testine gidicem erkenmi beklesem mi?
Canim benimde midem bulanmiyor. Tek sorunum kabizlik ve arada adet olacak gibi sanci. Her hafta doktora gittim kalp atislarini da duyduk bi sorun yok dedi doktor. Endiselenme şansliyim diye düsün :)kızlar şu mide bulantısı konusu canımı sıkmaya başladı. İyi bi durum değil ama böle bulanmayınca da tedirgin olmaya başladım.Kızlar aranızda 5-6 haftalık olupta hala midesi bulanmayan ve buna rağmen doktorunun hamileliğinde herseyin yolunda olduğunu söyleyen var mı? Bir de rahim de bebeğin yerleşim yeriyle alakalı benim doktorun değimiyle ENTERESAN bir durum yasayan var mı? Kafam allak bullak oldu
günaydınnnn:)teşekkürler iyiyim sen nasılsın?keseyi görmüşsündür hayırlısı ile....ben de haftaya p.tesi gidiceem kalp atışı için..ben daha keseyi görmedim .her hamilelik birbirine benzemez birinin beli ağrır birinin midesini bulanır ...artık şansagünaydın güzel annişlernasılsınız? ben 6.haftaya girdim bugün. 5+0 olduk . İnşallah ftaya p.tesi kalp atışlarını duymaya gidicez. henüz bulantılarım başlamadı. başlamayınca da kendimi kötü hissediyorum acaba bir sıkıntı mı var diyorum. ama şunu da biliyorum her gebede bulandı olacak diye bir kural yok ya da bulantılar geç de başlayabilir şimdilerde yiyebileceğim kdar yemeğe çalışıyorum :) sanırım bulantı olmazsa obur bir anne olacam,şunu da yiyim iyi gelir bunu da yiyim iyi gelir diye diye nereye varacaz bilmiyorum sizde durumlar nasıl ?
Canııımmm doğum günün kutlu olsun.nice mutlu sağlıklı yıllara bebişinle inşallah:)mide bulantılarım yaşam kalitemi diplere vurdu. yola çıkmaya korkuyorum artık araba tutuyor çok fena. Bugün doğumgünüm ve ailemin yanına gidicem. Bakalım başıma yolda neler gelecek. Bu yiyen arkadaşlara sesleniyorum, benim için de yiyin, bol bol yiyin, keyfini çıkarın
evet canım çok dinlen. progestan verdi bana. bu hafta kalp atışlarını inşallah duydugumuz zaman progestanı bıraktıracak. sadece önlem olsun diye verdi progestanı merak etme bu kötüye işaret değil. ama lekelenmemiz olduğu için yine de daha dikkatli olmalıyız. sık sık dinlen.İlaç verdi mi peki bunun için canım? Aynı dönemde olmuş benimki de seninle bak ben 1 hafta gerideyim senden çünkü :) normal bişey demekki. Dinlenmeye çalışıyorum mümkün olduğunca. Allah'ın izniyle sağlıklı sıhhatli haberlerini alcaz inşallah miniklerimizin :)
ben ilk defa bu yerleşme yeri olayını duyuyorum. nereye isterse yerleşsin arkadaş. benimki de zor yerleşti mesela . sağlıklı mı ona bakmak lazım. bu açıdan doktorumu çok seviyorum. çok ciddi bi tehlike olmadan boyle abuk sabuk konuşmuyor.kızlar şu mide bulantısı konusu canımı sıkmaya başladı. İyi bi durum değil ama böle bulanmayınca da tedirgin olmaya başladım.Kızlar aranızda 5-6 haftalık olupta hala midesi bulanmayan ve buna rağmen doktorunun hamileliğinde herseyin yolunda olduğunu söyleyen var mı? Bir de rahim de bebeğin yerleşim yeriyle alakalı benim doktorun değimiyle ENTERESAN bir durum yasayan var mı? Kafam allak bullak oldu
ben çillendim. bi önceki gebeliğimde de çillenmiştim. kız heralde dediler. oğlan olduKızlar yüzünde değişiklik olan var mı?
kızlar yardımcı olacak kimse yok muuuukızlar normalde sat 1 aralık 7+1 günlük olması gerekirken doktor daha 4-5 haftalık küçük gebelik dedi, karın ultrasonda görünmesi lazımken ancak alttan muayenede gördü bunlar normal mı canım sıkıldı ,bana yardımcı olur musunuz.
benim de mide bulantım herşeyimi kötü yönde etkiliyor. hep mi kraker yenir yahu. çok sağlıksız besleniyorum. ayrıca mide bulantısı moralimi bozuyormide bulantılarım yaşam kalitemi diplere vurdu. yola çıkmaya korkuyorum artık araba tutuyor çok fena. Bugün doğumgünüm ve ailemin yanına gidicem. Bakalım başıma yolda neler gelecek. Bu yiyen arkadaşlara sesleniyorum, benim için de yiyin, bol bol yiyin, keyfini çıkarın
benim de mide bulantım herşeyimi kötü yönde etkiliyor. hep mi kraker yenir yahu. çok sağlıksız besleniyorum. ayrıca mide bulantısı moralimi bozuyor
Canım valla benımde migdem bulanmıyo belim kasıklarım agrımıyo gercı bıraz agrı oluyor arada ama bekledıgım durumlar olsugu ıcın hıc sıkıntı yapmıyorum kendıme tek degılsın yanı korkmanı gerektırcek bı durum yok doktora da sordum her gebelık bır olmaZ agrın hıc olmayabılır de dedıgünaydın güzel annişlernasılsınız? ben 6.haftaya girdim bugün. 5+0 olduk . İnşallah ftaya p.tesi kalp atışlarını duymaya gidicez. henüz bulantılarım başlamadı. başlamayınca da kendimi kötü hissediyorum acaba bir sıkıntı mı var diyorum. ama şunu da biliyorum her gebede bulandı olacak diye bir kural yok ya da bulantılar geç de başlayabilir şimdilerde yiyebileceğim kdar yemeğe çalışıyorum :) sanırım bulantı olmazsa obur bir anne olacam,şunu da yiyim iyi gelir bunu da yiyim iyi gelir diye diye nereye varacaz bilmiyorum sizde durumlar nasıl ?
ilk gebeliğimde ne yapsam olmadı. 4. aya kadar mide yanması ve bulantısıyla yaşadım. Özellikle sabahtan öğlene kadar ve geceleri olurdu. ne denediysem geçici oldu. işin kötü yanı iştahım da açık. krakeri yedikçe yiyorumal benden de o kadar,ne olacak bu halimiz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?