2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

inşallah sorunsuz problemsiz güzel bi şekilde geçer hamileliğin canım :)

kızlar şu mide bulantısı konusu canımı sıkmaya başladı. İyi bi durum değil ama böle bulanmayınca da tedirgin olmaya başladım.Kızlar aranızda 5-6 haftalık olupta hala midesi bulanmayan ve buna rağmen doktorunun hamileliğinde herseyin yolunda olduğunu söyleyen var mı? Bir de rahim de bebeğin yerleşim yeriyle alakalı benim doktorun değimiyle ENTERESAN bir durum yasayan var mı? Kafam allak bullak oldu

Ben 6. Haftamdayim. Mide bulantısı yasamiyorum. Burada mide bulantısı yaşamayan başka arkadaşlar da var. Bunun bir kistas olduğunu düşünmüyorum ve sakıncası olduğunu da... Bebeğin uterusta yerleşim yeri ile ilgili bende enteresan bir durum yok. Keşke sorsaydin enteresan olan nedir diye. Sen en iyisi doktorunu ara sor yoksa bir daha ki kontrole kadar aklına takılır durur...

nekroz arkadasima katiliyorum bulanti sart degil ben 2 gebelik daha yasadim 5 ay bulanti beni , mahvetmisti ama bunda hic yok tam tersi asiri istah var keyfiini cikariyorum bnde sende cikar arkadasim

Valla cok sevindim ya meslektasimi buldugum için :) Bu beslenme yazılarını 1 gün ben yazayım bir gün sen yaz olmaz mı? Ya da hergün birer tane yazalım. Benim bilmediğim pek çok şey biliyorsundur. Çift yönlü calissak daha iyi olur sanki?

takılmayın bu bulantı olayına.bende aşırı derecede bulantı var ama arkadaşımda hiç yok.ikimizin doktoruda gayet sağlıklısız diyor.bu kişiden kişiye değişiyor.bende 6 haftalık gebeyim bu arada

bulantı yok. ama uyku hali ve iştah var. doktorumu değiştirdim zaten böyle sinir bozucu bir durumdan sonra. şimdiki de 2 hafta sonra gel dedi nasıl geçecekse bu iki hafta

aynıyız demek ki. peki sen kalp atışı aldın mı canım?

ekler misin lütfen, ilk bebek sat 5 aralık muhtemel doğum tarihi 11/09/2015

aynıyız demek ki. peki sen kalp atışı aldın mı canım?

geçen hafta kalp atışı duyamadık,keseyi gördük ama henüz canlanmamış dedi doktorum.yarın randevum var,büyük bir ihtimalle duyarız demişti doktorum ama ben bu konuya takılmıyorum.geç olsun yolunda olsun herşey inşallah.o kadar zor günler yaşatıyorki bu bulantı hali bana....

Doktor bana 7+3 olunca gel dedi. 5+3 iken ultrason ile karindan baktı keseyi gördük çok şükür. 7+3 iken de karindan bakacak kalp atışını görmek için... acele etme telaş yapma...

Benim sat 10 Aralık, ilk bebek, muhtemel doğum tarihi 16 Eylül eklerseniz sevinirim.

Doktor bana 7+3 olunca gel dedi. 5+3 iken ultrason ile karindan baktı keseyi gördük çok şükür. 7+3 iken de karindan bakacak kalp atışını görmek için... acele etme telaş yapma...

çok şükür telaşım yok bu konuda,benim tek korkum bu bulantılar.yaşam kalitemi sıfıra indirdi resmen çubuk krakerden başka bişey yiyemiyorum.halbuki en iyi beslenmem gereken dönemdeyim.midem bulansada zorla ceviz yiyorum arada sırf bebek için ama işkence gibi sonrası... onun için bulantısı olmayanlar ne olur benim için de yiyin ve üzülmeyin,yemenize bakın

cumartesi günü 6+3 günlüktü.kalp atışlarını duyduk.pazartesi de görmüştük zaten.doktor kalp atışlarının olması bu bebeğin %85- % 90 sağlıklı olacağını gösterir dedi.mide bulantım kesildi dedim.ne güzel istediğini ye dedi.adaçayı içebilir miyim dedim ne istersen iç dedi.iyi bi doktor olduğunu bilmesem bu ne rahatlık dicem de :) huyunu biliyorum böyle rahattır ama yanlış birşey yapıyorsa anne, azarlamaktan da çekinmez, özel filan dinlemez.
ben de günler geçtikçe alışıyorum bu annelik fikrine. hatta dayanamadım bir tane zıbın aldım.6. aya kadar da başka bir şey almıcam kendime söz verdim. ::)

Hayırlı günler kızlar
hamile günlüğü tutan varmı aranızda bebeği ile ilgili düşünceler yazan tarihleri ultrason resimlerini not eden
Ben çokiistiyorum yapmayı ama daha başlamadım bebegimize ne güzel bir hediye olur büyüyünce

günaydın hanımlar bende hamileyim galiba ama kafamda bazı soru işaretleri var satım 19 aralıktı 15 ocakta idrarda silik çizgi çıktı 17 ocaktada kan testi yaptırdım değerim 33.82 çıktı biraz düşük gibi sizce normal mi? bugün tekrar kan testine gidicem erkenmi beklesem mi?

mide bulantılarım yaşam kalitemi diplere vurdu. yola çıkmaya korkuyorum artık araba tutuyor çok fena. Bugün doğumgünüm ve ailemin yanına gidicem. Bakalım başıma yolda neler gelecek. Bu yiyen arkadaşlara sesleniyorum, benim için de yiyin, bol bol yiyin, keyfini çıkarın

ben kesinlikle düşünüyorum. Bunun için güzel bir defter almayı planlıyorum. Ama henüz ben de başlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…