- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Ben bir yerde büyük biberonun içinde küçük bib
Yok bir şey yapmayacaklar. Nöbetlerim kontrol altında. Hamilelikte en az yan etkisi olan ilaç olan Lamictal kullanıyorum. Bu yüzden doktor aynen devam dedi. Şu anda sıkıntı yok çok şükür. Genelde yalnız kalmıyorum. İş arkadaşım daha önce yanında nöbet geçirdiğim için bu konuda bilinçli. Hamile kaldığımı duyduğundan beri daha da hassas oldu. Benimle birlikte sigarayı o da bıraktı. Artık ofiste hiç sigara içmiyor balkonda bile. Sadece tek başıma banyo yapmıyorum. Eşim ben banyoya girdiğimde yanımda beni bekliyor. Sıkıntı yok şimdilik çok şükür :)
inşallah sorunsuz problemsiz güzel bi şekilde geçer hamileliğin canım :)
kızlar şu mide bulantısı konusu canımı sıkmaya başladı. İyi bi durum değil ama böle bulanmayınca da tedirgin olmaya başladım.Kızlar aranızda 5-6 haftalık olupta hala midesi bulanmayan ve buna rağmen doktorunun hamileliğinde herseyin yolunda olduğunu söyleyen var mı? Bir de rahim de bebeğin yerleşim yeriyle alakalı benim doktorun değimiyle ENTERESAN bir durum yasayan var mı? Kafam allak bullak oldu
nekroz arkadasima katiliyorum bulanti sart degil ben 2 gebelik daha yasadim 5 ay bulanti beni , mahvetmisti ama bunda hic yok tam tersi asiri istah var keyfiini cikariyorum bnde sende cikar arkadasimkızlar şu mide bulantısı konusu canımı sıkmaya başladı. İyi bi durum değil ama böle bulanmayınca da tedirgin olmaya başladım.Kızlar aranızda 5-6 haftalık olupta hala midesi bulanmayan ve buna rağmen doktorunun hamileliğinde herseyin yolunda olduğunu söyleyen var mı? Bir de rahim de bebeğin yerleşim yeriyle alakalı benim doktorun değimiyle ENTERESAN bir durum yasayan var mı? Kafam allak bullak oldu
merhaba canım çok güzel bir yazı hazırlamışsın bende gıda teknikeriyim sürekli beslenme ders kitabı elimde ne yiyip içmem konusunda hep bir plan yapıyorum...nette yemek listeleri var fakat onlar çok teferuatlı ve kilo almaya çok müsait gebelik dönemind vücudun ihtiyacı olan besinleri tüketmeliyiz.....
ben varım................
kızlar şu mide bulantısı konusu canımı sıkmaya başladı. İyi bi durum değil ama böle bulanmayınca da tedirgin olmaya başladım.Kızlar aranızda 5-6 haftalık olupta hala midesi bulanmayan ve buna rağmen doktorunun hamileliğinde herseyin yolunda olduğunu söyleyen var mı? Bir de rahim de bebeğin yerleşim yeriyle alakalı benim doktorun değimiyle ENTERESAN bir durum yasayan var mı? Kafam allak bullak oldu
aynıyız demek ki. peki sen kalp atışı aldın mı canım?takılmayın bu bulantı olayına.bende aşırı derecede bulantı var ama arkadaşımda hiç yok.ikimizin doktoruda gayet sağlıklısız diyor.bu kişiden kişiye değişiyor.bende 6 haftalık gebeyim bu arada
[table="width: 900, class: grid"]
[tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYI[/td]
[td]DOĞUM TARİHİ[/td]
[td]SAT[/td]
[td]KAÇINCI BEBEK[/td]
[td]CİNSİYETİ[/td]
[td]İSİM[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gayyee21[/td]
[td]02.09.2015[/td]
[td]26.11.2014[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sidelya2011[/td]
[td]03.09.2015[/td]
[td]27.11.2014[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]savha[/td]
[td]03.09.2015[/td]
[td]27.11.2014[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]aslanbebek[/td]
[td]06.09.2015[/td]
[td]30.11.2014[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[td]inşirahım[/td]
[td]09.09.2015[/td]
[td]03.12.2014[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[tr]
[td]dilork[/td]
[td]12.09.2015[/td]
[td]05.12.2014[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fernaz[/td]
[td]15.09.2015[/td]
[td]20.11.2014[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[TR]
[TD]nekroz[/TD]
[TD]15.09.2015[/TD]
[TD]09.12.2014[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[tr]
[td]wakeupandlive[/td]
[td]20.09.2015[/td]
[td]13.12.2014[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][/td][tr][/tr][td]
[tr]
[tr][/tr][/tr][/td][tr][tr][tr][tr][/tr][td]
[/td][/tr][td][/td][/tr][/tr][/tr][/table][tr][tr][tr][/tr][/tr][/tr]
evet kızlar herkes bilgilerini yazsın
aynıyız demek ki. peki sen kalp atışı aldın mı canım?
geçen hafta kalp atışı duyamadık,keseyi gördük ama henüz canlanmamış dedi doktorum.yarın randevum var,büyük bir ihtimalle duyarız demişti doktorum ama ben bu konuya takılmıyorum.geç olsun yolunda olsun herşey inşallah.o kadar zor günler yaşatıyorki bu bulantı hali bana....
Doktor bana 7+3 olunca gel dedi. 5+3 iken ultrason ile karindan baktı keseyi gördük çok şükür. 7+3 iken de karindan bakacak kalp atışını görmek için... acele etme telaş yapma...
Hayırlı günler kızlar
hamile günlüğü tutan varmı aranızda bebeği ile ilgili düşünceler yazan tarihleri ultrason resimlerini not eden
Ben çokiistiyorum yapmayı ama daha başlamadım bebegimize ne güzel bir hediye olur büyüyünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?