2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar yardım sigarayı bırakamıyorum ne yapmalıyım benim gibi olan varmı aranızda çok mutsuzumyaaa
Bende içiyordum hemde 6 7 değil baya baya tiryakiyim ama tek sigara verdim kendime akşam yemekten sonra 1 tane bu şekilde aklıma bile gelmiyor koca gün eşim içmese onu bile içmicemde oda hepsini içmiyorum bi kaç fırt tm bebeğini düşün evde sigara bulundurma sonra alışıcaksın zaten ben oğlumdada 1tane içtim bazen hiç içmedim şuan aynıyım yine senin elinde olan o unutma....

Afiyet olsun yanaklarına bastırda bebiş gamzeli olsun

Tüm anne adaylarına iyi geceler diliyorum. Gözümde gram uyku yok ama uyumam lazım sabah işe gideceğim. Hoşçakalin güzel anneler. Iyi uykular :)

Aa öyle mi olur:)) ben şimdiden merak ediyorum bebeğimin nasıl olacağını. Bütün bebekler babalarına benziyor. İnş. benim bebeğim de babasına benzer. Hem fiziksel hem kalp olarak.
Güzelim orası heçççç belli olmaz benim oğlan aynı dayıları :) babadanda almış tabi ama genel ten göz rengi biz :) ama Allah gönlüne versin babişe benzesin istiyorsan öyle olsun...

Kızlar ya kafam çok karışık 3 gündür az az kahverengi akıntım oluyor. Aslında çok az ama sonra kırmızıya dönmesinden korkuyorum şuan karamel rengi gibi hatta. Yarın doktora gitsem bile karnımdan bakamayacak değerim anca 1500lerdedir şuan. Alttan bakmak isteyecek vajina daha fazla zorlanacak ve muhtemelen daha çok gelecek kahverengi bU sefer de 2. Ve 3. Bebeği olacak olanlar daha önce başınıza geldi mi bu durum? Çevremde arkadaşlarımda yaşayan var yerleşiyor şuan benim de olmuştu diyorlar ama herkes aynı olmaz korkutuyor beni yerimde olsanız ne yapardınız ayrıca ??

sat 28 kasım 1 çocuk doğacağı tarih 04-09-2015

merhaba canım çok güzel bir yazı hazırlamışsın bende gıda teknikeriyim sürekli beslenme ders kitabı elimde ne yiyip içmem konusunda hep bir plan yapıyorum...nette yemek listeleri var fakat onlar çok teferuatlı ve kilo almaya çok müsait gebelik dönemind vücudun ihtiyacı olan besinleri tüketmeliyiz.....
Dedigin gibi sanirim çoğunuz öğretmen. Benim neden meslektaşım yok ya burada
ben varım................

canım korkma dıycem ama korkacaksın ben kızımda uc ay yasadım kahverengı akıntıyı hata normal damarımsı kan gelıyordu pembe kendımı yordugımda falan uc ay boyunca yanı 12 haftaya kadar kahverengı akıntı sırt rahım agrısı cektım ve uc ay boyunca vajınal ult.bakıyordu drum gayete bıse olmadı rahat ol dr emın olmayacagı seyı yapmaz o bebek tutunmaya calıstıgo ıcın kanıyordur merak etme

Benim sadece dunden beri karnima durup durup sanci girio gecio sonra
Sen kalp atislarini duydun mu ben 5+0 dayim
Duymadım henüz 15 gün sonra gel dedi dr

Son düzenleme:
Yarin 6+1 olucam gitsem duyulurmu kalp atisi kizlar yada cumaya kadar beklesem mi.. beklemek strese soktu
Bence gitme aramızda bir gün var ben cuma gittim çok erken gelmissin 15 gün sonra gelseydin dedi dr

Bn abd deyim. Ogrenince sok oldum, ilk alisamadim tabi. Emziriyirum cunku...ama esim cok sevndi. Erkek milleti istee) bn de gormek istyrm bebegimi.ama 10.haftayaa kdr randevu yok burda:-((ucuyle nasil basa cikacagim bilemiyorum.ama hep guzel ve olumlu dusunmeye calisyrm arkdsm. Kizimi nasil sutten keseblirim dye dusunuyorum bu aralar.

Benim de olmustu alttan bakti. Alttan bakmak kahverengi lekelenmeni cogaltmaz bebege hicbi zarar vermez. Bebisin rahimdemi ona bakacak. Meraklsnma insallah hersey yoluna girer benim lekelenmem bitti. 1hafta surdu

Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için arkadaşım içim rahatladı biraz daha :) Allah'a emanet bebeklerimiz bizim gücümüz yetebilir mi onlara can vermeye Rabbim korusun hepsini inşallah

Benim de olmustu alttan bakti. Alttan bakmak kahverengi lekelenmeni cogaltmaz bebege hicbi zarar vermez. Bebisin rahimdemi ona bakacak. Meraklsnma insallah hersey yoluna girer benim lekelenmem bitti. 1hafta surdu
İlaç verdi mi peki bunun için canım? Aynı dönemde olmuş benimki de seninle bak ben 1 hafta gerideyim senden çünkü :) normal bişey demekki. Dinlenmeye çalışıyorum mümkün olduğunca. Allah'ın izniyle sağlıklı sıhhatli haberlerini alcaz inşallah miniklerimizin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…