- 5 Ocak 2015
- 41
- 39
- 93
- 43
0hatu0
sat 8 aralık muhtemel doğum 14 eylül 3. bebek olacak kısmetse beni de ekle arkadaşım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
0hatu0
sat 8 aralık muhtemel doğum 14 eylül 3. bebek olacak kısmetse beni de ekle arkadaşım
Benimki sancılı ya kasık bel karın yok yok
Normal görünmemesi :) merak etmeAmin insallahhh hepimizin
Benim 491di
gozun aydin canim...masallah...Merhaba kızlar
Ikı gun gıremedım amannn ne muhabbetler donmus. Yeni gelen arkadaslar hosgeldınız. Sayfaların hepsını okuyamadım ama ıns hep guzel haberlerınız vardır.
Biz de dun kurabıyemın kalbını duyduk cok sukur merak eden arkadaslar vardı soyleyeyım sevıncımı paylasayım dedım.[/Qu
son adet tarihin neBekle bence ,duyamazsan uzuleceksin ozamn hic gecmez gunler
Bende cuma gitcem insallah duyariz
gozun aydin canim...masallah...
son adet tarihin ne
bende bugün 5+0 yada 5+1im bana da cumaya verdi doktor randevuyu
sağol canım hepimizin gönlünce olsun.Arkadaslar ben 6+1 ıken bebegımın kalp atısları duyulmamıstı. doktor bır hafta sonra cagırdı epey de endıselenmıstım ama merak etmeyın tam 7 haftalıkken duyuldu tedırgın olmayın ıns gonlunuzce olsun.
slm benimde sat 13 aralık dogum tarihim 9 eylül 3. çocuk olacak inş :)eklendiniz kızlarr
Gozunaydin insallah yaa bi rahatlasak cok guzel olcakArkadaslar ben 6+1 ıken bebegımın kalp atısları duyulmamıstı. doktor bır hafta sonra cagırdı epey de endıselenmıstım ama merak etmeyın tam 7 haftalıkken duyuldu tedırgın olmayın ıns gonlunuzce olsun.
senin brans ne canim...hakikaten tatil iyi olacak bizim icin...normalde evde kalinca patlarim sikintidan ama su riskli haftalarda evde olmak iyi olacak insallah...tesekkur ederım canım. sımdı senın tatıle az kaldı yazdıgın mesajı okuyordum ben de aynı durumdayım kapansa okullar dıye beklıyorum
canım doğum tarihi 19 eylül demek istedin sanırım.slm benimde sat 13 aralık dogum tarihim 9 eylül 3. çocuk olacak inş :)
senin brans ne canim...hakikaten tatil iyi olacak bizim icin...normalde evde kalinca patlarim sikintidan ama su riskli haftalarda evde olmak iyi olacak insallah...
ben 6+ 3 te duydum ama benim tahminim erken dollenme idi...normalde duyma ihtimalin var ama bekleyebilirsen de daha net olur canim...Yarin 6+1 olucam gitsem duyulurmu kalp atisi kizlar yada cumaya kadar beklesem mi.. beklemek strese soktu
Gozunaydin insallah yaa bi rahatlasak cok guzel olcak
Ben ilkinde 5 haftalikken ogrendim 7.haftada duyamadik atislari kuryaj oldum oyuzden bunda cok endiseleniyorum,sevinemiyorum bile dogru duzgun :/