• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba kızlar

Ikı gun gıremedım amannn ne muhabbetler donmus. Yeni gelen arkadaslar hosgeldınız. Sayfaların hepsını okuyamadım ama ıns hep guzel haberlerınız vardır.

Biz de dun kurabıyemın kalbını duyduk cok sukur merak eden arkadaslar vardı soyleyeyım sevıncımı paylasayım dedım.[/Qu
gozun aydin canim...masallah...

Yarin 6+1 olucam gitsem duyulurmu kalp atisi kizlar yada cumaya kadar beklesem mi.. beklemek strese soktu:KK43:

Bekle bence ,duyamazsan uzuleceksin ozamn hic gecmez gunler
Bende cuma gitcem insallah duyariz

son adet tarihin ne
bende bugün 5+0 yada 5+1im bana da cumaya verdi doktor randevuyu

Arkadaslar ben 6+1 ıken bebegımın kalp atısları duyulmamıstı. doktor bır hafta sonra cagırdı epey de endıselenmıstım ama merak etmeyın tam 7 haftalıkken duyuldu tedırgın olmayın ıns gonlunuzce olsun.

Arkadaslar ben 6+1 ıken bebegımın kalp atısları duyulmamıstı. doktor bır hafta sonra cagırdı epey de endıselenmıstım ama merak etmeyın tam 7 haftalıkken duyuldu tedırgın olmayın ıns gonlunuzce olsun.
sağol canım hepimizin gönlünce olsun.
öyleyse 5+6 da hiç duyulmaz dimi.
yarın yine kan vericem inşallah değer güzel katlarda cumaya kadar biraz daha rahat ederim.

Gozunaydin insallah yaa bi rahatlasak cok guzel olcak
Ben ilkinde 5 haftalikken ogrendim 7.haftada duyamadik atislari kuryaj oldum :( oyuzden bunda cok endiseleniyorum,sevinemiyorum bile dogru duzgun :/

tesekkur ederım canım. sımdı senın tatıle az kaldı yazdıgın mesajı okuyordum ben de aynı durumdayım kapansa okullar dıye beklıyorum
senin brans ne canim...hakikaten tatil iyi olacak bizim icin...normalde evde kalinca patlarim sikintidan ama su riskli haftalarda evde olmak iyi olacak insallah...

senin brans ne canim...hakikaten tatil iyi olacak bizim icin...normalde evde kalinca patlarim sikintidan ama su riskli haftalarda evde olmak iyi olacak insallah...

bransım İngılızce bir de Anadolu lisesindeyim iki katı yogunluk yorgunluk. Allah bılıyor ya en cok nobet olmayısına sevınıyorum. O kadar da halsızım cok ıyı gelecek ıns tatıl

Yarin 6+1 olucam gitsem duyulurmu kalp atisi kizlar yada cumaya kadar beklesem mi.. beklemek strese soktu:KK43:
ben 6+ 3 te duydum ama benim tahminim erken dollenme idi...normalde duyma ihtimalin var ama bekleyebilirsen de daha net olur canim...

Gozunaydin insallah yaa bi rahatlasak cok guzel olcak
Ben ilkinde 5 haftalikken ogrendim 7.haftada duyamadik atislari kuryaj oldum :KK43: oyuzden bunda cok endiseleniyorum,sevinemiyorum bile dogru duzgun :/

ıcını ferah tut Rabbım yardımcınız olsun sonucta sen strese gırdıkce bebısın de etkılenıyor onu da uzme annesı. Dualarımız sızınle hayırlı haberlerınızı beklıyoruz

Back