2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bransım İngılızce bir de Anadolu lisesindeyim iki katı yogunluk yorgunluk. Allah bılıyor ya en cok nobet olmayısına sevınıyorum. O kadar da halsızım cok ıyı gelecek ıns tatıl
canim evet anadolu lisesi zordur ben kiz meslek lisesindeyim kizlarla rahat....ama nobet olayi beni de dusunduruyor bir de yeni nobet yerim kantinde olacak nasil olacak bilmiyorum...asil ilk aylarda nobetten muaf olmak lazim riskli zamanlardayiz...zaten sona geldigimizde izne cikiyoruz...

sağol canım hepimizin gönlünce olsun.
öyleyse 5+6 da hiç duyulmaz dimi.
yarın yine kan vericem inşallah değer güzel katlarda cumaya kadar biraz daha rahat ederim.

hanı hıc duyulmaz dıyemem tabı her bebek farklı oluyormus ama duyamazsanız uzulmeyın korkmayın dıyebılırım. Basıma geldı kac gun uykusuz kaldım sonra hep karın agrım ve kramplarım oldu bebegıme ben daha cok stresle zarar verecektım Allah korusun.

hatta benım beta degerım 3700 lerdeydı degıl kalp atısını duymak karnımdan bıle gorunmemıstı bebegım vajınal usg ıle bakmıstı doktor. Azıcık sabredıcez ama sonu guzel ıns

bızım ıznımızı de aktarmıyorlar dogum oncesı bosuna gıdecek kaldı gerıye 8 hafta artık rapor falan halledıcez bı sekılde.
Senın brans neydı hocam

Ayy nobet zaten felaket su bulantılı gunlerımde kantını dusunemıyorum bıle. Allah yardımcın olsun.

Ah ne stresli zamanlar bunlar once kanda deger katlancakmi sonra kese gorulcekmi kalp atisi duyulckmi 2li 3lu testler derken bi bakmisiZ buyutmusuz gobecikleri.. ama herseye bedel saglikla gelsin tum meleklerimiz

ınsallahhhh

hocam bransim edebiyat...su ozin isi mulak bir durum...bizim okulda bir hoca agustos sonu dogum yapti yani bize yakin...kadin bu donem son zamanlari hep rapor aldi donemi kapatti...biz de oyle yapacagiz...eylul basi gibi dogum olursa Allah'in izni ile ben de raporlar ile 1.donem gitmemeyi dusunuyorum...2.donem de sadece 15 saat girip 2 gun gitmeyi dusunuyorum...tabii ki her sey yolunda giderse insallah...hayaller on numara bes yildiz...:))canim benim bulanti cok yok sukur insallah senin de en kisa zamanda gecer...

inşallah duyarım canım ya yüreğim ağzımda ilki düşük olduğu için ve çok uzun zaman sonra hamile kalabildiğim için.
beş senedir bu günü bekledim mayıs gibi tüp düşünüyordum rabbim uğraştırmadan verdi.
iki defa aşılama defalarca hap iğne tedavisi gördüm.
en son değerim 2129 yarın inşallah artmış olur.çünkü ilk değerim 1447 iken 2gün sonra 2129 olmuştu yani tam ikiye katlamadı.

Aktarilmamasi ne kadar saçma.Bi buna çözüm bulamadılar.inşallah o zamana kadar biseyler değişir de bizde sürekli rapor almak zorunda kalmayız.

kızlar yardım sigarayı bırakamıyorum ne yapmalıyım benim gibi olan varmı aranızda çok mutsuzumyaaa

Kızlar bulantılarınız ara ara cok olupta bazı zamanlarda canınızın çektiği şeyler oluyormu ben zeytın delisi oldum

kızlar yardım sigarayı bırakamıyorum ne yapmalıyım benim gibi olan varmı aranızda çok mutsuzumyaaa
bende malesef öyleyim canım ama direniyorum bayada yol katettim
kendime söz vermiştim hamile kalırsam bırakıcam diye
önceden günde 6 7 taneyi bulurdu ama şimdi kendimi birden strese sokmadan günde sadece bir sigaradan iki nefes çekip atıyorum
artık hiç canım istemiyor sende bu şekilde dene istersen
mesela yarın hiç elime almıycam.çünkü isteğimin önüne geçtim.

çok sevindim umarım bende bırakabilirim ama hiç sanmıyorum sabah uyanır uyanmaz aklıma geliyo uffya

Benide eklermisiniz sat 2 Aralık doğum 8 Eylül 2015 ilk bebişim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…