2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
inşallah canım alışıcam.yanına soğan falan bazen yiyebiliyorum.
zor olsada bebeğim için yemeliyim.
of alıntıyı yapamadım
beklenen dogum 6 eylul
son adet 30 kasım
1.bebek insallah...
ellerine sağlık canım..
ekledim bile canım

Bende bilgilerimi yazim sat 10.12.2014. Doğum 15.09.2015 :) ilk bebeğim sayılır. İlkinde kürtaj olmak zorunda kaldım malesef.

0hatu0, 04.09.2015, sat 28.11.2014, 1 . Bebek.

Başka bi sayfayami gecicez anlamadım ki

kızlar artık burayı meşgul etmeyelim eklenmek isteyenler özelden yazsın yoksa büyün sayfalar tablo muhabbeti olur
faydalı bilgiler konuşmalar arada kaynamasın.

ben yazdırmadım da beklıyorum kalp atısını duyayımda sonrA ınsallah carsamba guzel haberler alacam

Kullanıcı adım husnuzan satim 29 kasım tahmini doğum tarihi 5 eylül .ikinci çocuk olacak inşallah.

Benimde mide bulantım çok var faydalı ne varsa midemi bulandırıyor canım hep hazır aburcubur istiyor hiç mutfağa giresim gelmiyor ve çok halsizim benim gibi olan varmı bu kadar yoksa ben mi böyleyim 7.hafta bitti daha kalp atışı duymadım bu Çarşamba duyarım inşallah

inşallah duyarsın canım.şu iki hafta bizede çabuk geçse keşke.

keske ben adetıme gore 7.hafta bıtıgınde gıtım dr kalp atısı gormedıgı ıcın tedırgın oldum bıraz ama gec dolenme olduguna ınanıyor ve umuyorum bıraz daha beklıyvem ınsallah cabuk gecer dedıgın gıbı

Merhaba, bende eylul annesi olucam insallah..
Gecen hafta cuma gittim dra gorunmedi ultrasonda cunku daha gunum gecmemisti kan verdim kanda cikti..bu cuma gidicem insallh keseyi de gorurum kalp atislarinida duyarim ..
Bu ikinci hamileligim ilki gelismemisti insallh bunu kucagima alirim Allah'in izniyle

canim doktora gittim beta hcg yukslmis 579 olmus ama bana da progwstan 100mg verdi dusuk olmsn die agrim var hala.bebek kesesi gorunmedi

kese 1500 ün altında betahcg lerde görünmüyor bir kaç güne görürsünüz stres yapma bende senin gibi üzülmüştüm ama sabırla büyümesini beklemek gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…