- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
haydi bismillah...güzel haberler paylaşmak dileğiyle...evet kızlar 2015 eylül anneleri bana devroldu tablomuzu ilk sayfaya ekliyorum hayırlı uğurlu olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haydi bismillah...güzel haberler paylaşmak dileğiyle...evet kızlar 2015 eylül anneleri bana devroldu tablomuzu ilk sayfaya ekliyorum hayırlı uğurlu olsun
inşallah canım alışıcam.yanına soğan falan bazen yiyebiliyorum.Lütfen alistir kendini. Yumurta çok önemli gerçekten. Sadece bebeğin için değil aynı zamanda senin için de çok önemli. Bak mesela çeşitli tarifler ile yiyebilirsin. Mesela rus salatasinin içerisine kat küçük küçük doğrayıp. Ya da avokado salatası tarifi yazmıştım. Onun içine küçük küçük doğrayıp at. Marul salatası veya patates salatasi yap. Bunun gibi şeyler denemelisin. Yiyebilecegin forma sokarsan zorlanmazsin :)
ekledim bile canımof alıntıyı yapamadım
beklenen dogum 6 eylul
son adet 30 kasım
1.bebek insallah...
ellerine sağlık canım..
canım benim sat 30 kasımdı o kısım yanlıs olmus...tablo harıka bu arada...inşallah canım alışıcam.yanına soğan falan bazen yiyebiliyorum.
zor olsada bebeğim için yemeliyim.
ekledim bile canım
düzelttim canım.beğenmenize sevindim.canım benim sat 30 kasımdı o kısım yanlıs olmus...tablo harıka bu arada...
sağ ol canım..gayet güzel olmuş...sade ve hoş bir tablomuz var artık...düzelttim canım.beğenmenize sevindim.
başlıkların mavimi kırmızı mı olmasına karar veremedim yada başka bi öneriniz varmı
0hatu0, 04.09.2015, sat 28.11.2014, 1 . Bebek.[table="width: 900, class: grid"]
[tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYI[/td]
[td]DOĞUM TARİHİ[/td]
[td]SAT[/td]
[td]KAÇINCI BEBEK[/td]
[td]CİNSİYETİ[/td]
[td]İSİM[/td]
[/tr]
[td]inşirahım[/td]
[td]09.09.2015[/td]
[td]03.12.2014[/td]
[td]1.bebek[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[tr]
[td]fernaz[/td]
[td]15.09.2015[/td]
[td]20.11.2014[/td]
[td]3.bebek[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]wakeupandlive[/td]
[td]20.09.2015[/td]
[td]13.12.2014[/td]
[td]1.bebek[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][/td][tr][/tr][td]
[tr]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[tr][/tr][/tr][/td][tr][tr][tr][tr][/tr][td]
[/td][/tr][td][/td][/tr][/tr][/tr][/table][tr][tr][tr][/tr][/tr][/tr]
evet kızlar herkes bilgilerini yazsın
hayır canım ilk sayfayı düzenlemek adınaBaşka bi sayfayami gecicez anlamadım ki
Gebelik tablosu nerde goruncekhayır canım ilk sayfayı düzenlemek adına
tablo yaptık ilk sayfaya başka yere gitmek yok yani.burdan devam
birinci sayfada canım.Gebelik tablosu nerde goruncek
inşallah duyarsın canım.şu iki hafta bizede çabuk geçse keşke.ben yazdırmadım da beklıyorum kalp atısını duyayımda sonrA ınsallah carsamba guzel haberler alacam
inşallah duyarsın canım.şu iki hafta bizede çabuk geçse keşke.
canim doktora gittim beta hcg yukslmis 579 olmus ama bana da progwstan 100mg verdi dusuk olmsn die agrim var hala.bebek kesesi gorunmedi