2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
En son ayın kaçında adet oldun tatlım. Aramıza hoşgeldin herkeste hemen belirti olmuyor şimdiden başlama sende benim gibi evhamlanmaya :)
en son 13 aralık canım.
benim daha önce de bir boş gebeliğim var.ondan tam 2 sene sonra geldi miniğim.
o yüzden de endişeliyim canım.inşallah allahım bu kadar yaklaşmışken kucağıma almayı nasip eder.

en son 13 aralık canım.
benim daha önce de bir boş gebeliğim var.ondan tam 2 sene sonra geldi miniğim.
o yüzden de endişeliyim canım.inşallah allahım bu kadar yaklaşmışken kucağıma almayı nasip eder.
İnşallah canım bende 3 ay önce kürtaj oldum gelişmedi yavrum. Bende sana diyorum ama pimpirikliyim. Neden midem bulanmıyor neden söyle neden böyle diye. Allaha emanet bebişlerimiz herşey yolundadır hepimiz için inşallah

amin canım inşallah bir daha o acıyı yaşamadan sağlıklıca hepimiz kucağımıza alalım.
sen kesesini gördün mü

Evet canım vaginal ultrasonla göründü minicik ben anlayamadım bile. Kalbini de duysam tamam olucam. İnşallah
evet bi nebze daha rahatlarız kalbini duysak.
idrar testi yaptm sevinemedim ya kanda çıkmazsa diye kan testi yaptırdım kese kalp atışı telaşı başladı
ben 7.hafta içinde gidicem ozamana kadar doktora gitmek istemiyorum.
şimdilik decavit vardı onu kullanıyorum.içinde bütün vitaminler var.

Kanaması olan arkadaslara geçmiş olsun.
Bende aynı durumdayım bugün bel ağrısından olucam hele uzandım ayakları dikti dikkat edin kızlar minikleri mız bizi bırakmasın

Ben 4 aydır içiyordum doktorum ara verelim biraz dedi. Hakkımızda hayırlısı salı günü ben de tam 6 haftalık olucam Allahın izniyle.

Cnm bende de ara ara adet agrusii geluyir odum kopuyor. Dun sabah ve bugun sabak kahverengi geldi.bu aksam biraz daha fazla geldi cok korkuyorum.yarin doktora gidecem.odum kopuyor.esimi de telaslandirdim

hic korkma cAnim kahve akinti normal ben uc ay boyunca kahve rengi bazen pembe akintilarim olurdu sirt agrisindan ayaga kalkamazdim sukur kizim dogdu saglikla progestan kulan istersen hic bir sakincasi yok

ooff kızlar derdimiz bitmiyor ya. Bugün çok sinir bozucu bir gündü . O kadar ki aynı gün için de iki hastaneye gitmek durumun da kaldım ve doktor değiştirdim doktorum bebeğinin yerleşim yerini beğenmedi güya sıkıntılı olabilirmiş ama bu kadar başka bi açıklama yok!! Çıldırdı tabi ne demek bu diye!!! Soluğu özel de aldım cici doktorum herşey gayet yolun da neyi sorun etmiş anlamadim dedi. Meğer daha 5+3 um bana diyo ki kalp atışında yok durum sıkıntılı olabilir midem bulamıyor dedim aa bu da kötüye işaret dedi kafayı yiyecektik az daha ya bakalım allallahtan cici doktorum herşey için daha çok erken olduğunu ve telaslanmami gerektirecek hiç bir şey olmadığıni söyledi ohh rahatladım biraz... :)

kızlar kasıklarımda inanılmaz bi ağrı var benim haftamda olup benim gibi olan var mı?

dün gece boyu kasık ağrım oldu benim de .. ara ara olurdu kısa sürerdi ; bu defa çok uzun sürdü bir ayağım wc deydi
bugün hiç yok ağrım nadir müthiş bir batma ağrısı yaşıyorum o akdar

Ben anlamıyorum bu dr ları hamile kadınları gereksiz yere telaşlandırıp üzmek niye? İyi yapmışsın başka bir dr a gitmekte

canım lekelenmelerin kahverengi mi. ben de de azar azar devam ediyor.
evet.genelde kahverengi.bugun doktor kesenin icinde bebegi gosterdi kalp atislarinida soyledi 6haft 1gunlukmus bebisim.iceride kanama yok dedi progestana devam..cumartesi ac karnina test icin gidicem.sonra 1ay sonra gel dedi doktor

Dun kanda baktirdim 21.38 cikti. Sat 20 aralik 5. Gun transferi 5 ocak. Dun 9. Gundu. Deger bana dusuk geldi. Ne dersiniz

ben sat ıma 3 gün kala yaptırıdığımda 17;4 tü..laborant 7-8 günlük döllenme dedi...bence gayet güzel..zaten bir kaç güne binlere çıkar o değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…