en son 13 aralık canım.En son ayın kaçında adet oldun tatlım. Aramıza hoşgeldin herkeste hemen belirti olmuyor şimdiden başlama sende benim gibi evhamlanmaya :)
Aynren öyle yapman gerekiyor elini karnına kyup dua et. İhlas felak nas ayetel kursi oku. Önce Allaha emanet bebeklerimiz...Sirtustu uzanip ayagimi yuksege koydum dogru yapiyor muyum ? Dualatinizi bekliyorum insallah
İnşallah canım bende 3 ay önce kürtaj oldum gelişmedi yavrum. Bende sana diyorum ama pimpirikliyim. Neden midem bulanmıyor neden söyle neden böyle diye. Allaha emanet bebişlerimiz herşey yolundadır hepimiz için inşallahen son 13 aralık canım.
benim daha önce de bir boş gebeliğim var.ondan tam 2 sene sonra geldi miniğim.
o yüzden de endişeliyim canım.inşallah allahım bu kadar yaklaşmışken kucağıma almayı nasip eder.
çok mu fazla peki...bende ara ara sancı oluyor fakat sürekliliği az...
amin canım inşallah bir daha o acıyı yaşamadan sağlıklıca hepimiz kucağımıza alalım.İnşallah canım bende 3 ay önce kürtaj oldum gelişmedi yavrum. Bende sana diyorum ama pimpirikliyim. Neden midem bulanmıyor neden söyle neden böyle diye. Allaha emanet bebişlerimiz herşey yolundadır hepimiz için inşallah
Evet canım vaginal ultrasonla göründü minicik ben anlayamadım bile. Kalbini de duysam tamam olucam. İnşallahamin canım inşallah bir daha o acıyı yaşamadan sağlıklıca hepimiz kucağımıza alalım.
sen kesesini gördün mü
evet bi nebze daha rahatlarız kalbini duysak.Evet canım vaginal ultrasonla göründü minicik ben anlayamadım bile. Kalbini de duysam tamam olucam. İnşallah
5+3 canım :)Canım hayırlı olsun kaç haftalık senin minik
Ben 4 aydır içiyordum doktorum ara verelim biraz dedi. Hakkımızda hayırlısı salı günü ben de tam 6 haftalık olucam Allahın izniyle.evet bi nebze daha rahatlarız kalbini duysak.
idrar testi yaptm sevinemedim ya kanda çıkmazsa diye kan testi yaptırdım kese kalp atışı telaşı başladı
ben 7.hafta içinde gidicem ozamana kadar doktora gitmek istemiyorum.
şimdilik decavit vardı onu kullanıyorum.içinde bütün vitaminler var.
Aynıyız seninle aşşa yukarı bulantın var mı canım5+3 canım :)
Cnm bende de ara ara adet agrusii geluyir odum kopuyor. Dun sabah ve bugun sabak kahverengi geldi.bu aksam biraz daha fazla geldi cok korkuyorum.yarin doktora gidecem.odum kopuyor.esimi de telaslandirdim
yok bulantı bende canım sadece sancim oluyo rahim bolgemde kısa süreliAynıyız seninle aşşa yukarı bulantın var mı canım
kızlar kasıklarımda inanılmaz bi ağrı var benim haftamda olup benim gibi olan var mı?
ooff kızlar derdimiz bitmiyor ya. Bugün çok sinir bozucu bir gündü . O kadar ki aynı gün için de iki hastaneye gitmek durumun da kaldım ve doktor değiştirdim doktorum bebeğinin yerleşim yerini beğenmedi güya sıkıntılı olabilirmiş ama bu kadar başka bi açıklama yok!! Çıldırdı tabi ne demek bu diye!!! Soluğu özel de aldım cici doktorum herşey gayet yolun da neyi sorun etmiş anlamadim dedi. Meğer daha 5+3 um bana diyo ki kalp atışında yok durum sıkıntılı olabilir midem bulamıyor dedim aa bu da kötüye işaret dedi kafayı yiyecektik az daha ya bakalım allallahtan cici doktorum herşey için daha çok erken olduğunu ve telaslanmami gerektirecek hiç bir şey olmadığıni söyledi ohh rahatladım biraz... :)
evet.genelde kahverengi.bugun doktor kesenin icinde bebegi gosterdi kalp atislarinida soyledi 6haft 1gunlukmus bebisim.iceride kanama yok dedi progestana devam..cumartesi ac karnina test icin gidicem.sonra 1ay sonra gel dedi doktorcanım lekelenmelerin kahverengi mi. ben de de azar azar devam ediyor.
Dun kanda baktirdim 21.38 cikti. Sat 20 aralik 5. Gun transferi 5 ocak. Dun 9. Gundu. Deger bana dusuk geldi. Ne dersiniz
Bende aynı öyleyimyok bulantı bende canım sadece sancim oluyo rahim bolgemde kısa süreli
Bende konyadayım canımsen hangi doktora gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?