Kızlaarr doktoro gittim bugün, bebeklerim ikizmiş :) iki farklı kese gördük biri 4+6 biri tam 5 haftalık, henüz bebekleri ve kalp ayışlarını göremedik küçük oldukları için şimdilik normal dedi çok şükür, tabi clexan, prolütan, progestoron ve coraspirine devam :) sevindim ama garip bir biçimde de içimi değişik bir korku kapladı nasıl bakıcam diye çok karmaşık duygular içerisindeyim fena :)
Aminn canım inşallah kalbını duysaydm ıyıydı ama gormekle yetındık
Yapmadı yaa ama nette okudugum kadarıyla olurmus boyle bılemedım hatta ultrasn kagıdında bıle tahmını dogum zamanı 8eylul 2015 yazıyor... Bnm hesap 2eyluldu.. Amaaan saglıklı olsunda varsın 1 hafta snra gelsn6+2 sinle ilgili açıklama yaptıumı dr? neden geriden geliyormuş?
bencede 3 adet fazla değil mi yaa,dr bana da 1 adet iç dedi
Banada doktorum bitane verdi günde.sizin folik asitin adi ne kizlar benimki gyno ferro sanol (demir+folikasit+vitamin B12)bencede 3 adet fazla değil mi yaa,dr bana da 1 adet iç dedi
aynen canımmm çok sevındım senın adınaYapmadı yaa ama nette okudugum kadarıyla olurmus boyle bılemedım hatta ultrasn kagıdında bıle tahmını dogum zamanı 8eylul 2015 yazıyor... Bnm hesap 2eyluldu.. Amaaan saglıklı olsunda varsın 1 hafta snra gelsn
Darısı basınaaaynen canımmm çok sevındım senın adına
hayırlı olsun hep güzel haberlerini alın : )Aminn canım inşallah kalbını duysaydm ıyıydı ama gormekle yetındık
Aaas ne güzel ya maş ikiz annesi olucaksın kalkarsın altından bence hiç takılma oralara tadını çıkar herkeze nasip olmayan bir şey bu...Kızlaarr doktoro gittim bugün, bebeklerim ikizmiş :) iki farklı kese gördük biri 4+6 biri tam 5 haftalık, henüz bebekleri ve kalp ayışlarını göremedik küçük oldukları için şimdilik normal dedi çok şükür, tabi clexan, prolütan, progestoron ve coraspirine devam :) sevindim ama garip bir biçimde de içimi değişik bir korku kapladı nasıl bakıcam diye çok karmaşık duygular içerisindeyim fena :)
Kızlaarr doktoro gittim bugün, bebeklerim ikizmiş :) iki farklı kese gördük biri 4+6 biri tam 5 haftalık, henüz bebekleri ve kalp ayışlarını göremedik küçük oldukları için şimdilik normal dedi çok şükür, tabi clexan, prolütan, progestoron ve coraspirine devam :) sevindim ama garip bir biçimde de içimi değişik bir korku kapladı nasıl bakıcam diye çok karmaşık duygular içerisindeyim fena :)
Canım hayırlı olsun kaç haftalık senin minikEvet
Oyle denk gelmiş canım ziyanı yok :) ama daha erken galiba duyamadim kuzumun kalbinin sesini
Banada doktorum bitane verdi günde.sizin folik asitin adi ne kizlar benimki gyno ferro sanol (demir+folikasit+vitamin B12)
Ayy cok sevindim tatlim bende hep ikizlerim olmasini istiyodum ama benim kese bitanecik :)hayirli saglikli bebisler olsun insKızlaarr doktoro gittim bugün, bebeklerim ikizmiş :) iki farklı kese gördük biri 4+6 biri tam 5 haftalık, henüz bebekleri ve kalp ayışlarını göremedik küçük oldukları için şimdilik normal dedi çok şükür, tabi clexan, prolütan, progestoron ve coraspirine devam :) sevindim ama garip bir biçimde de içimi değişik bir korku kapladı nasıl bakıcam diye çok karmaşık duygular içerisindeyim fena :)
Bencede yaaa saglıklı olsn da varsn gerıden gelsınhanımlar bu geriden gelme olayını takmayın neticede hangi gün döllenme olduğunu bilmiyoruz, oğlumda da 1 hafta geriden giderdi, fark 1 aya kadar çıkabiliyor demişti doktorum hiç üstünde durmamıştı.
bu harika bir haber çok sevindim çoookkKızlaarr doktoro gittim bugün, bebeklerim ikizmiş :) iki farklı kese gördük biri 4+6 biri tam 5 haftalık, henüz bebekleri ve kalp ayışlarını göremedik küçük oldukları için şimdilik normal dedi çok şükür, tabi clexan, prolütan, progestoron ve coraspirine devam :) sevindim ama garip bir biçimde de içimi değişik bir korku kapladı nasıl bakıcam diye çok karmaşık duygular içerisindeyim fena :)
Banada doktorum bitane verdi günde.sizin folik asitin adi ne kizlar benimki gyno ferro sanol (demir+folikasit+vitamin B12)
canım hayırlı olsun bereketleriyle gelsinlerKızlaarr doktoro gittim bugün, bebeklerim ikizmiş :) iki farklı kese gördük biri 4+6 biri tam 5 haftalık, henüz bebekleri ve kalp ayışlarını göremedik küçük oldukları için şimdilik normal dedi çok şükür, tabi clexan, prolütan, progestoron ve coraspirine devam :) sevindim ama garip bir biçimde de içimi değişik bir korku kapladı nasıl bakıcam diye çok karmaşık duygular içerisindeyim fena :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?