2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlaarr doktoro gittim bugün, bebeklerim ikizmiş :) iki farklı kese gördük biri 4+6 biri tam 5 haftalık, henüz bebekleri ve kalp ayışlarını göremedik küçük oldukları için şimdilik normal dedi çok şükür, tabi clexan, prolütan, progestoron ve coraspirine devam :) sevindim ama garip bir biçimde de içimi değişik bir korku kapladı nasıl bakıcam diye çok karmaşık duygular içerisindeyim fena :)

ayyyy muhteseeemmm cok sevındımmm hayırlı olsun... :) bence hiç korkma altından kalkarsın

Aaas ne güzel ya maş ikiz annesi olucaksın kalkarsın altından bence hiç takılma oralara tadını çıkar herkeze nasip olmayan bir şey bu...

ay süper çok güzel : ) ailede ikiz varmıydı?

hanımlar bu geriden gelme olayını takmayın neticede hangi gün döllenme olduğunu bilmiyoruz, oğlumda da 1 hafta geriden giderdi, fark 1 aya kadar çıkabiliyor demişti doktorum hiç üstünde durmamıştı.

Ayy cok sevindim tatlim bende hep ikizlerim olmasini istiyodum ama benim kese bitanecik :)hayirli saglikli bebisler olsun ins

bluebottle anneannemde vardı ikiz canım :) kızlar çok değişik geldi ya, sevindim çok sevindim ama dediğim gibi çalışırken iki bebek nasıl olur diyede çok tedirgin oldum, şimdiden çok güçlü olmam gerektiğini hissediyorum,İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder, dua edin olur mu bizim için çokçok teşekkür ederiz :)

bu harika bir haber çok sevindim çoookk inşallah herşey yolunda gider hayırlısıyla alırsın kucağına,, ya bende hep ikiz olsa keşke diyorum içimden ama dediğin gibi bakması zor olur heralde :) amaan Allah kolaylığını verir

Ben de aynınsan kullanıyorum. Günde iki tane kullanmamı ıstedi doktorum. Yalnız aç karnına mı dedi tok karnına mı dedi hatırlamıyorum. Ac karnına kullanıyorum. Sana nasıl kullanmanı söyledi.

Banada doktorum bitane verdi günde.sizin folik asitin adi ne kizlar benimki gyno ferro sanol (demir+folikasit+vitamin B12)

canım hayırlı olsun bereketleriyle gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…