çocuk çok seviyorum ama nedense sanki erkek olacakmış gibihayırlı evlatlar olsunlar da cinsiyet önemli değil hele ilk çocuklarda :) benim ailemde henüz kız torun yok eşimin ailesinde de hatta eşimin kız kardeşi de yok, kız olmasını isteyen çok kişi var o yüzden :) ama ben ne hissettiğimi bilmiyorum kız yada erkek diye hiç bir hissim yok malesef.. bazen hayalimde kızımı süslüyorum cicili bicili elbiseler giydiriyorum bazen de oğlumla futbol oynayıp araba yarışı yapıyorum :) valla hayallerim çok güzel Allah hayırlısını versin inşallah diyorum ama hissedenlere de imreniyorum ablamda hissetmişti hep, ben niye böyleyim bilmiyorum
bakalım hislerimiz tahminlerimiz tutacak mıErkek canım
amiiiinnnn inşallahMrb bayanlarumarım hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız...
hemen başla cnm,faydası var zararı yok. ben taaaaa bir ay öncesinden başlamıştım.slm kızlar ben henüz doktora gidemedim muayne için 5 gün sonra gidicem ama folikasit e başlamalımıyım sizce yada doktor muaynesinden sonramı başlamalıyım
hadi bakalım hayırlı olsun tatlım bu arada profil resmimiz aynı,yazdıklarını okuyunca ben mi yazdım diye terddüt ettim sonra farkettim çok güldümKızlar hastaneden canlı yayın yapayim dedim :) progesteron yukselmis çok sevindim. Allah nasip ederse birazdan da kalp atışlarını duyucam dua edin her şey yolun da gitsin :)
ayyy çok güldüm kız depon çok mu büyükYaaa ben bıraz kılolu hamıle kaldm ve ıstahım cok acık suan.... Bıraz kapanaydı ıyıydı bebıs benm depodan yer
slm kızlar ben henüz doktora gidemedim muayne için 5 gün sonra gidicem ama folikasit e başlamalımıyım sizce yada doktor muaynesinden sonramı başlamalıyım
pıt pıt ları duy öyle gel inşallah :)Buarada benmde 1saat sonra mınıgımle randevum varrr kalp atısını duyurcakms bana ınsallah
canım folbiol günde 1 adet yeterli, ama eğer folk plus kullanıyorsan 3 adet, fakat folic plus un sıkıştırılmış olanı var onu da 1 er tane içiyosun.bencede çoktan başlamalısın canım.günde üç adet.bende doktora gitmedim daha ama hamileliğimi öğrenir öğrenmez aldım.benim sürpriz oldu yoksa üç ay önce başlamak daha güzel.
aminnnnnntebrikler canım darısı benim gibi duyamıyanların başına......
Ay bende bi hevesle açtım hemen siteyi neyse o zaman beklemeye devam iyi bari tahlillerin çıkmış aradan ama sen kalp atışını görmüştün demi için daha rahat en azından...
Bende sabah 5 tüp kan verdim öğlen sonu çıkarmış sonuçlar bakalım nasıl çıkıcak...
Oyle denk gelmiş canım ziyanı yok :) ama daha erken galiba duyamadim kuzumun kalbinin sesinihadi bakalım hayırlı olsun tatlım bu arada profil resmimiz aynı,yazdıklarını okuyunca ben mi yazdım diye terddüt ettim sonra farkettim çok güldüm
bilmiyorum zar zor anlasiyoruz zaten baska ulkedeyim kalp atisi yok dedi peki bebek varmi desim yok dedi ne yapacagiz dedim hormon tahlili yap iki gunde iki kat olacak dedi bizim tahlden yani. tamam dedim sonra biraz bekliyom tahlilsiz dedim cokkk fazla pahali her bir tahlil 200 tl ultrason 300 tl kuzumun cani sagolsunda bos masraf sudiarabistandayim bu arada gec dollenme oluyor genelde bende oyle umuyorum bir hafta geri dusunuyorum bakalim pazar gunu baska bir dr gidecem kanamam falan olmasa insallah piskolojikmen etkileniyor insan gayet iyiydim kremsi akintim olmaya basladi agrim sizim hic biseyim yok normalde
Ben erkek gibi hissediyorum. Aynaya baktığımda yüzümden anlıyorum. Ben genelde erkek annelerini hemen tanırım. Erkek annelerinde cilt güzelleşiyor diye biliyorum. Erkeklik hormonunun vucuda yayılmasından kaynaklanıyormuş.Benide gören herkes kesin erkek diyor. Etkilendim sanırım bende erkek hissediyorum
kızlar hepinizin bebişleri hayırlı sağlıklı sıhhatli olsun inşallah benim de :) ben de yeni öğrendim bebeğimi ama daha çok küçükmüş henüz keseyi bile göremedimama şimdi yazdıklarınızı okuyunca içim rahatladı biraz çünkü daha yeni geçti adet tarihim 10 gün sonra görürüm inşallah.. hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin Allah hepimize inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar :)
Ben geldııııııım kese ıcınde bebegı gorduk kalp atısıda varmıs gorduk ama duyamadı doktor doplerle duyulr dedı anlayamadm yanı o ayrı bır mekıne mı benım doktorda yokmu nasıl oluyor??? Neysee cok sukur hersey yolunda 7tup kandan sadece d vıtamınım bıraz dusuk cıktı onun ıcınde devıt verdı doktor...... Bende durumlar boyleee... Aa unutmadan normalde adet gunume gore 7+1 ım ama doktor 6+2 sın dedııııı...oyle ıstee..
Aminn canım inşallah kalbını duysaydm ıyıydı ama gormekle yetındıkÇok şükür iyi haberlerle gelmişşin darısı başımıza inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?