2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
çocuk çok seviyorum ama nedense sanki erkek olacakmış gibi sağlıklı olması benim için önemli . inşallah sağlıcakla doğururuz yavrularımızı.

slm kızlar ben henüz doktora gidemedim muayne için 5 gün sonra gidicem ama folikasit e başlamalımıyım sizce yada doktor muaynesinden sonramı başlamalıyım
hemen başla cnm,faydası var zararı yok. ben taaaaa bir ay öncesinden başlamıştım.

Kızlar hastaneden canlı yayın yapayim dedim :) progesteron yukselmis çok sevindim. Allah nasip ederse birazdan da kalp atışlarını duyucam dua edin her şey yolun da gitsin :)
hadi bakalım hayırlı olsun tatlım bu arada profil resmimiz aynı,yazdıklarını okuyunca ben mi yazdım diye terddüt ettim sonra farkettim çok güldüm

Yaaa ben bıraz kılolu hamıle kaldm ve ıstahım cok acık suan.... Bıraz kapanaydı ıyıydı bebıs benm depodan yer
ayyy çok güldüm kız depon çok mu büyük ekmeği azalt tatlım,tatlı da çok yeme o zaman. sen ve bebişin sağlıklı olun da varsın kiloları doğum sonrası verirsin cnm.

slm kızlar ben henüz doktora gidemedim muayne için 5 gün sonra gidicem ama folikasit e başlamalımıyım sizce yada doktor muaynesinden sonramı başlamalıyım

Canım mutlaka başlamalısın ben hamile kalmaya karar verdiğimde başladım hamile kaldığımda 1.5 kutu bitmişti bile doktoruma söylediğimde en doğrusunu yapmışsın dedi bebeğin gelişimi için çok önemli birşey ben folik trio kullanıyorum hem kalsiyum hem d vitamini hemde folik asit sanada tavsiye ederim

bencede çoktan başlamalısın canım.günde üç adet.bende doktora gitmedim daha ama hamileliğimi öğrenir öğrenmez aldım.benim sürpriz oldu yoksa üç ay önce başlamak daha güzel.
canım folbiol günde 1 adet yeterli, ama eğer folk plus kullanıyorsan 3 adet, fakat folic plus un sıkıştırılmış olanı var onu da 1 er tane içiyosun.

evet cnm kalp atışını görmüştüm ama duyamadım henüz hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar benimde yarın kontrolüm var inşallah miniğimi görücem daha hiç görmedim inşallah iyidir dua edin nolur ölücem heyecandan neyle Karşılaşıcam bilmiyorum Allah hayırlısını nasip eder inşallah

Selamlar arkadaslar bende inşallah eylül annesi olacağım bi oglum var 4 yasinda hollandada yasiyorum burda 7 veya 8 haftalikken randevu veriyorlar benim kontrolümde 6 şubatta zaman cabuk geçsin istiyorum hepimize rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

Evet
hadi bakalım hayırlı olsun tatlım bu arada profil resmimiz aynı,yazdıklarını okuyunca ben mi yazdım diye terddüt ettim sonra farkettim çok güldüm
Oyle denk gelmiş canım ziyanı yok :) ama daha erken galiba duyamadim kuzumun kalbinin sesini

inanmıyoruuumm ben de s.arabistandayım : ))) hangi şehirdesin? ben riyaddayım.
hangi doktora gidiyorsun? tavsiye edebileceğin bir doktor var mı ben hala emin olamadım hangisine gitsem diye.. daha doktora gitmedim henüz, 20sinde gidicem kısmetse..

Benide gören herkes kesin erkek diyor. Etkilendim sanırım bende erkek hissediyorum
Ben erkek gibi hissediyorum. Aynaya baktığımda yüzümden anlıyorum. Ben genelde erkek annelerini hemen tanırım. Erkek annelerinde cilt güzelleşiyor diye biliyorum. Erkeklik hormonunun vucuda yayılmasından kaynaklanıyormuş.

Ben geldııııııım kese ıcınde bebegı gorduk kalp atısıda varmıs gorduk ama duyamadı doktor doplerle duyulr dedı anlayamadm yanı o ayrı bır mekıne mı benım doktorda yokmu nasıl oluyor??? Neysee cok sukur hersey yolunda 7tup kandan sadece d vıtamınım bıraz dusuk cıktı onun ıcınde devıt verdı doktor...... Bende durumlar boyleee... Aa unutmadan normalde adet gunume gore 7+1 ım ama doktor 6+2 sın dedııııı...oyle ıstee..

dah çok erken aramızda 9 gün var seninle ve ben doktora gitmedim henüz çok erken diye..hayırlısıyla görürsün inşallah..

Çok şükür iyi haberlerle gelmişşin darısı başımıza inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…