- 7 Şubat 2013
- 1.044
- 1.773
- 133
hemen evham yapma bence canım, benimde bir gün bulanıyor bir gün bulanmıyor.. bu bebeğe birşey olduğunun göstergesi değil ki bence.. sabret bence biraz :)
bencede çoktan başlamalısın canım.günde üç adet.bende doktora gitmedim daha ama hamileliğimi öğrenir öğrenmez aldım.benim sürpriz oldu yoksa üç ay önce başlamak daha güzel.slm kızlar ben henüz doktora gidemedim muayne için 5 gün sonra gidicem ama folikasit e başlamalımıyım sizce yada doktor muaynesinden sonramı başlamalıyım
bilmiyorum ya bi baktırayım diyorum yine de kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum
Günde 3 folikasit fazla.. Doktorum bana 1 tane kullanmamı söyledi..bencede çoktan başlamalısın canım.günde üç adet.bende doktora gitmedim daha ama hamileliğimi öğrenir öğrenmez aldım.benim sürpriz oldu yoksa üç ay önce başlamak daha güzel.
için rahat edecekse git o zaman canım zaten bence aklına koymuşsun ne desek gideceksin gibi.. aslında bende senin gibiyim kafama koyduysam giderim :)
bencede çoktan başlamalısın canım.günde üç adet.bende doktora gitmedim daha ama hamileliğimi öğrenir öğrenmez aldım.benim sürpriz oldu yoksa üç ay önce başlamak daha güzel.
tebrikler canım darısı benim gibi duyamıyanların başına......kızlar dr geldik çok şükür meleğimin kalp atışlarını duydum okadar güzel ki 1 cm olmuş yavrum 7+1 görünüyor ult 6+5 normal de çok şükür ya çok rahatladım Allah sonuna kadar götürüp kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Bende konyadayım canımBen Konya dayım. Doktor dün değil evvelki gün 4+6 dedi ama ben 3. Hafta içinde olduğumuzu düşünüyorum. Cunku ben 3 ocakta kan testi yaptirdigimda bhcg 1.37 cikmisti. Sonra 11 ocakta yaptirdim 256.6 cikti. Dollenmeden yaklasik 7 8 gun sonra kanda bhcg yukselmeye basliyor. 3 ocakta maksimum 10 gunluk desem suan 21 gunluk falan oluyor Doktor Cuma günü keseye bakacak kesenin cuma günü görünmesi lazım dedi. Bakalım kısmet. Sen hangi ildesin? Doktora ne zaman gideceksin?
bencede çoktan başlamalısın canım.günde üç adet.bende doktora gitmedim daha ama hamileliğimi öğrenir öğrenmez aldım.benim sürpriz oldu yoksa üç ay önce başlamak daha güzel.
amin cnm amin. yarın güzel haberlerle dünsağol cnm benim bende 19 eylül görünüyor seninle aynıyız yarın doktora gidecem İNŞALLAH keseyi görürüz herşey yolundadır.... cevabın için tekrar teşekkürler....ALLAHım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin sağlıklı bir şekilde........
gideyim gideyim doktorum asık suratlı olsa korkarım da çok tatlı bi bayan makul karşılar diye düşünüyorum :) ama bugün bana yüz verirse üç güne bir giderim heralde:)
Kızlarrrr benim mide bulantım olmuyo ya endişeleniyorum 5+1im bugün. Bazen midem karışıyo ama o kadar. Sizce normal mi şimdi kusma felan olmaması.[/QUOT
slm cnm benim de henüz bulantılar başlamadı. 4+5 oldum ben de haftaya keseyi görmeye gidcez. bazılarında hiç bulantı olmuyor cnm illaki bulantı olacak diye bi şey yok. beklicez ve görecez
Ben de erkek hissediyorum. Önceki sonlanan gebeliğimde yüzümde özellikle burun kısmımda kahverengi lekeler olmuştu, ben kız demiştim. Ve sonlandıran sonra tahlillere yollamıştık ve kız mışkızlarrrr içinizde bebeğinin cinsiyetini hisseden var mı? sanırım ben erkek gibi hissediyorum :) ablam ne hissedersen o çıkar diyor. siz de hissediyor musunuz?
ben de erkek hissediyorum :) inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız yavruşlarımızıBenide gören herkes kesin erkek diyor. Etkilendim sanırım bende erkek hissediyorum
FOLİK ASİT FARKLI DOZLARDA OLABİLİYOR..İLK HAMİLELİĞİMDE KULLANDIĞIM GÜNDE 3 TABLETDİ ŞİMDİ KULLANDIĞIM GÜNDE TEK VE DOZLARI FARKLI..Günde 3 folikasit fazla.. Doktorum bana 1 tane kullanmamı söyledi..
peki ne hissediyorsun ? :)Ben de erkek hissediyorum. Önceki sonlanan gebeliğimde yüzümde özellikle burun kısmımda kahverengi lekeler olmuştu, ben kız demiştim. Ve sonlandıran sonra tahlillere yollamıştık ve kız mışşimdi burnumda öyle lekeler görmüyorum da ondan herhalde
hadi bakalım bize de haber ver doktor ne diyecek :)
evet canım çok haklısın cinsiyetin önemi yok benim için de hele şubatta tüp yapmaya karar vermiş biri olarak bu mucizeyele Allah ın bu güzel lütfu olduktan sonra cinsiyet hiç önemli değil :) yeter ki sağlıcakla gelsin yavruşum. benimki his işteBen ilk gunden beri kizim olacagini hissediyorum. Gerçi cinsiyetin hiç önemi yok. Sağlıklı olsun yeter.
Ben
Erkek canımpeki ne hissediyorsun ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?