2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
hemen evham yapma bence canım, benimde bir gün bulanıyor bir gün bulanmıyor.. bu bebeğe birşey olduğunun göstergesi değil ki bence.. sabret bence biraz :)

bilmiyorum ya bi baktırayım diyorum yine de kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum

slm kızlar ben henüz doktora gidemedim muayne için 5 gün sonra gidicem ama folikasit e başlamalımıyım sizce yada doktor muaynesinden sonramı başlamalıyım
bencede çoktan başlamalısın canım.günde üç adet.bende doktora gitmedim daha ama hamileliğimi öğrenir öğrenmez aldım.benim sürpriz oldu yoksa üç ay önce başlamak daha güzel.

Oku oku anca bitti geçmiş maş. Ne güzel kaynatmışsınız...
Bulantı bulantı diyonuz ama baya kötü bişey hele öğürme insan ölücek sanki sabah berbattım bulantı 10 günden beri var ama ilk defa sabah safra çıkardım ve çok kötüydü ya

bencede çoktan başlamalısın canım.günde üç adet.bende doktora gitmedim daha ama hamileliğimi öğrenir öğrenmez aldım.benim sürpriz oldu yoksa üç ay önce başlamak daha güzel.
Günde 3 folikasit fazla.. Doktorum bana 1 tane kullanmamı söyledi..

için rahat edecekse git o zaman canım zaten bence aklına koymuşsun ne desek gideceksin gibi.. aslında bende senin gibiyim kafama koyduysam giderim :)

gideyim gideyim doktorum asık suratlı olsa korkarım da çok tatlı bi bayan makul karşılar diye düşünüyorum :) ama bugün bana yüz verirse üç güne bir giderim heralde:)

bencede 3 adet fazla değil mi yaa,dr bana da 1 adet iç dedi

tebrikler canım darısı benim gibi duyamıyanların başına......

Bende konyadayım canım sen hangi doktora gidiyorsun?

Folik asitin fazlası vücutta birikmezmiş atılırmış. Eksikliği problem olabilirmiş ama fazlalığı değilmiş. O yüzden hamilelikte değerimiz normal olsa da içiyoruz ama günde 3 tane hakikaten fazla sanki ya Ben de günde 1 tane içiyorum. Hamilelik istediğim aydan 3ay önce başlatmıştı doktorum ve ben şu an sanırım 1,5 yıldır günde bir tane olarak devam ediyorum. Ama şöyle bir şey de duymuştum bazı folik asitlerin içerisinde mg miktarı az oluyormuş acaba o yüzden mi günde 3 içiyorsunuz? Ya da değeriniz çok mu düşüktüki?

amin cnm amin. yarın güzel haberlerle dün

kızlarrrr içinizde bebeğinin cinsiyetini hisseden var mı? sanırım ben erkek gibi hissediyorum :) ablam ne hissedersen o çıkar diyor. siz de hissediyor musunuz?
Ben de erkek hissediyorum. Önceki sonlanan gebeliğimde yüzümde özellikle burun kısmımda kahverengi lekeler olmuştu, ben kız demiştim. Ve sonlandıran sonra tahlillere yollamıştık ve kız mış şimdi burnumda öyle lekeler görmüyorum da ondan herhalde

Günde 3 folikasit fazla.. Doktorum bana 1 tane kullanmamı söyledi..
FOLİK ASİT FARKLI DOZLARDA OLABİLİYOR..İLK HAMİLELİĞİMDE KULLANDIĞIM GÜNDE 3 TABLETDİ ŞİMDİ KULLANDIĞIM GÜNDE TEK VE DOZLARI FARKLI..

peki ne hissediyorsun ? :)

Ben ilk gunden beri kizim olacagini hissediyorum. Gerçi cinsiyetin hiç önemi yok. Sağlıklı olsun yeter.

Ben
evet canım çok haklısın cinsiyetin önemi yok benim için de hele şubatta tüp yapmaya karar vermiş biri olarak bu mucizeyele Allah ın bu güzel lütfu olduktan sonra cinsiyet hiç önemli değil :) yeter ki sağlıcakla gelsin yavruşum. benimki his işte hissetmek bile çok güzel yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…