- 2 Mart 2014
- 179
- 89
- 323
- 34
Toxo, aclık kan, vıtamn b12,d falan fılan bır suru test yapıldı sonuclarla bugun dr a gdıcem ınsallah7 tüp mü ! niye ki?
midenin bulanmaması iyi bir şeymiş midenin çok sağlıklı oldugunun göstergesiymiş.hamilelikle ilgisi yokmuş.üç yıl önceki doktorum öyle söylemişti.
Mide bulantısı sağlıklı bir hamileliğin belirtisidir derler hep ama oğlum da gayet sağlıklıydı ve benim hiiiç bulantım, baş dönmem, halsizliğim yoktu. Sadece uykuya doyamıyordum. Oğlumun kalbi durduktan 3-4gün sonra farkedilmişti ve benim o dönemde mide bulantılarım fenaydı... Şimdi bunda maşallah hepsi var...Ayağa kalkınca bile midem kötü oluyor.. Haliyle ben de mide bulantısı yüzünden panik olup doktoruma sordum acaba bir terslik olabilir mi öncekinde böyleydi diye. Doktorum "her bebek kendine özgüdür. Bazen bulantın olur bazen olmaz. Her hamileliği aynı olmaz insanların" dedi. Bir de sanki mümkünmüş gibi kendini bu kadar dinleme dedi
canım , benim midem 5. haftalarda hiç bulanmıyordu. ne zaman 6. haftaya tamamen girdim alt üst oldum. ve hala devam ediyor. tabii bu kişiden kişiyede değişir. umarım sağlıklı ve seni yormayan bir gebelik geçirirsin cnm
sağolun kızlar. Allahın izniyle iyi olur herşey inşallah ben kusmaya razıyım.... :)OLMA ..RAHATLA BİRAZ..NASILSA BAŞLAYACAK O ZAMAN GÖRECEĞİM SENİ
Ayrıca benımde mıdem bulanmıyor yaaaaaa neden kı halbukı belkı bıraz duzelır kılolrım dıye ıstıyodum ıstahsızlk falan
slm kızlar ben henüz doktora gidemedim muayne için 5 gün sonra gidicem ama folikasit e başlamalımıyım sizce yada doktor muaynesinden sonramı başlamalıyım
slm kızlar ben henüz doktora gidemedim muayne için 5 gün sonra gidicem ama folikasit e başlamalımıyım sizce yada doktor muaynesinden sonramı başlamalıyım
Kızlar hastaneden canlı yayın yapayim dedim :) progesteron yukselmis çok sevindim. Allah nasip ederse birazdan da kalp atışlarını duyucam dua edin her şey yolun da gitsin :)
ya kızlar iki gündür midem az bulanmaya başladı.. korkuyorum her zamanki gibi..hatta eşimden habersiz doktora gitmeyi düşünüyorum..zaten evimin karşısında bi bakıversin bebek yerinde mi diye ..sizce ne yapmalıyımm
Bence muayeneden snra baslaslm kızlar ben henüz doktora gidemedim muayne için 5 gün sonra gidicem ama folikasit e başlamalımıyım sizce yada doktor muaynesinden sonramı başlamalıyım
Yaaa ben bıraz kılolu hamıle kaldm ve ıstahım cok acık suan.... Bıraz kapanaydı ıyıydı bebıs benm depodan yerdelimisin ne güzel işde,bende ölüyorum 3 gündür öğür öğür.hiçbişey anlamıyorsun hamileliğinden...
Yaaa ben bıraz kılolu hamıle kaldm ve ıstahım cok acık suan.... Bıraz kapanaydı ıyıydı bebıs benm depodan yer
Ay bende bi hevesle açtım hemen siteyi neyse o zaman beklemeye devam iyi bari tahlillerin çıkmış aradan ama sen kalp atışını görmüştün demi için daha rahat en azından...kızlar merhaba, dr dan geliyorum şimdi. Sağolsun eşim randevu almayı unutmuşmuayene olamadım ama en azından tahlillerimi yaptırdım. inanamayacaksınız ama tahlillerim dr unda %10 indirimiyle 9 tahlil 183 tl tuttu hemde özelde benim dr um 2 farklı hastahanede bulunuyor. sabah başka öğlen başka hastahanede. bu gittiğim uygun diye sabah çağırmıştı beni sağolsun. kalp atışlarını duyarım diye ümitliydim ama olsun 15 gün sonraya randevu verdi dr. en azından bebiş biraz daha büyümüş olur o zamana beklemeye devam
Ya ben cok kılo almaktan korkuyorum yanı yıne bebegım ıcın endıselenıyorm Rabbım yardımcımız olsunn.. Bende cok fazla gaz sıkısması oluyor ama oyle boyle degılll soda bıle fayda etmıyorne güzel canım ya,bende tombulum ve hiçbişey yiyemiyorum ama inanki 1 gr bile kilo vermedim.bence kıymetini bil.senin bebiş insaflıymış :)
ne şanslısın.hiç isteme bence.berbat bişey.Ayrıca benımde mıdem bulanmıyor yaaaaaa neden kı halbukı belkı bıraz duzelır kılolrım dıye ıstıyodum ıstahsızlk falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?