• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 eylül anneleri olarak bebişlerimize aldıklarımız

Bizim aldiklarimiz bunlar simdilik. Arabamiz banyomuz oto koltuk falan tamam sadce Oda alinmadi ama bu mobilyaya karar verdik
.
hepsi birbirinden güzel Güle güle sağlıkla kullansın bebisiniz inşallah. Biz daha alışveriş e başlamadık. Ama araştırıyorum özellikle bebek arabasi çok hoşuma gitti markasını ve fiyatını söyleyebilirmisiniz

Kızlar buda babamızın aldığı hastane çıkışı.baya kıyafet almış olduk.beş ay almadan nasıl durucaz bilemiyorum.

Eklentiler

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 324
hepsi birbirinden güzel Güle güle sağlıkla kullansın bebisiniz inşallah. Biz daha alışveriş e başlamadık. Ama araştırıyorum özellikle bebek arabasi çok hoşuma gitti markasını ve fiyatını söyleyebilirmisiniz

Tesekkur ederim canim insallah sizin daha guzelleri olur... Arabamiz stokke diye bir marka tek tek almak istersen fiyati bilmiyorum ama ben tum aksesuarlar dahil 1495euro odedim... Ama bildigim kadariyla turkiyede satis fiyati biraz daha pahali.

Kızlar buda babamızın aldığı hastane çıkışı.baya kıyafet almış olduk.beş ay almadan nasıl durucaz bilemiyorum.
Gule gule giysin insallah. Babalar genelde ya uzeri babam yazili olanlar yada tuttugu takimin formasini aliyor ama sizin secim degisik olmus :)

Tesekkur ederim canim insallah sizin daha guzelleri olur... Arabamiz stokke diye bir marka tek tek almak istersen fiyati bilmiyorum ama ben tum aksesuarlar dahil 1495euro odedim... Ama bildigim kadariyla turkiyede satis fiyati biraz daha pahali.
Teşekkür ederim siz yurtdisindasiniz sanırım. Burda mutlaka daha pahalıdır tekrar sağlıkla kullanın :)

Çok güzel sağlıkla giysin inşallah bize Minicik geliyo ama doğduklarında büyük bile geliyo Allah miniklerimizi korusun inşallah

aaaaaay kızlarcım bu topiği görünce bi değişik oldum ☺️ bn hala alışveriş yapamıyorum.. hem cinsiyeti öğrenemedik hem de dha erken gbi geliyor.. ama burayı okudukça acaip hevesleniyorum.. doktor kontrolümü de dha 2 hafta var... cinsiyeti öğrenelim 5. aydan sonra bn de başlarım inş ☺️

Bütün sayfaları okumadım ama philips avent göğüs pompası alacak arkadaşlar.
Ben 3-4 ay önce ereyon.com.tr den aldım 199 TL ye. Baya araştırdı. En ucuz orasıydı, bakmanızı öneririm.

kızlar ben ilk olarak prima preminium çare 1 numara bebek bezi ve uni baby yeni doğan saf su ve pamuklu islak mendil aldım. Bugun cinsiyetini öğrendik kısmetse kızımız geliyor. Haftaya beğendiğim beşiğin de siparişini vereceğim. Diğer şeyleri henüz almadım. Biberon için de avent ve browns arasında kaldım. Bebek bakım ürünleri için çok araştırdım. Yağını şampuanını duş jelini sebamed alacağım pişik onleyiciyi mustela alacağım. Bunun yanında evde birde hematen pomad bulundurmakta fayda varmış. E bebek mağazasını gezdim mothercare i gezdim özellikle mothercare de kıyafette çok indirim oluyor. Bebek arabamıza da karar verdik kraft twist eco alacağım biz onu çok beğendik deneme şansımız da oldu. Normalde 1100 Tl civarı Travel sistem anakucağı içinde. Haramideredeki eskidji bit pazarı da kraft bayiliği olan bir mağaza var orada 900 Tl arabanın fiyatı. Şimdilik bu kadar benden.

ya ben o stokke arabaya aşık oldum resmen ama bş arabaya 3000 Tl vermek israf gibi geldi. Kocişi arabanın başından zor aldım bitanenecik bebeğimiz alalım işte diye iki saat dil doktu. Ama hiç acımadım tuttum kolundan çıkardım mağazadan oyuncak için ağlayan çocuk gibiydi koca adam. Neyse ki unuttu. Araba çok güzel hatta mükemmel ama gereksiz pahalı.

ben daha kıyafet alışverişine hiç başlamadım. Cinsiyetini dun öğrendik daha zaten. Başlarsam duramam diye korkuyorum.

Kizlar bide ben soyle bir liste yaptim kiyafet alisverisi icin. Bi baksaniz az mi yaz misim cok mu neyi ekleyip neyi cikarmaliyim?

Eklentiler

• WP_20150309_18_23_17_Pro.jpg
    WP_20150309_18_23_17_Pro.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 217
Kizlar bide ben soyle bir liste yaptim kiyafet alisverisi icin. Bi baksaniz az mi yaz misim cok mu neyi ekleyip neyi cikarmaliyim?
cnm ilk 6 ay çok kıyafet değişiliyor bence böyle ayrı ayrı almaktansa takımlar al daha mantıklı bol bol çıtçıtlı badi al penye yada örgü yelekte çok işe yarıyor uykudan kalkınca.. Açıkcası ben liste yapmadım ikinci bebeğim ama ilkinde de yapmamıştım.. Bir de hediye de çok geliyor ama çevren yoksa al bol bol.. Eldivende çabuk kirlenen bi ürün ondanda 10tane yaz derim.. 6 aya kadar al zaten sonrasını sonra alırsın 0-3 ay 6-7 tkm olsa yeter çabuk büyüyorlar 3-6 ay fazla al kollarını katlayıp giydirebilirsin..

orgu işlerini annem hallediyor şimdiden bir suru ordu boy boy. Doğumdan sonra hediye de çok gelir eminim. Ama dediin gibi 3-6 ay için biraz daha alırım.

Alışverişe bi başladımmı listeyi falan unutur insan çeşitler çok olunca insan hepsini almak istiyo eğer listeye sabit kalırsan masrafsız bi bebek olur :))) ama mümkün değil canım yaa insan o Minicik şeyleri gördükçe almak istiyo

Canım listenin tamamını çeker misin? Acemi bi anne Adayı olarak işime yarayacak da Bayağı....

Alışverişe bi başladımmı listeyi falan unutur insan çeşitler çok olunca insan hepsini almak istiyo eğer listeye sabit kalırsan masrafsız bi bebek olur :))) ama mümkün değil canım yaa insan o Minicik şeyleri gördükçe almak istiyo
tabi canım bunlar temel şeyler zaten yani olması gereknleri yazdım. Onun dışındabkızıma süslü süslü Bi suru şey almayı planlıyorum ama boyları 6 ay+ olacak o süslü elbise vs. Çünkü daha küçük bebekte elbise falan belli olmuyor zaten. Zaten eylül bebişlerimize mayıstan sonra anca yazlık elbiseler şortlar giydirmeye başlarız. Ve yine bu donemde kimimşzşn bebişi yürümeye başlamış olacak o zaman daha güzel durur cicileri. Ayyyy o günleri hayal ettim de çoook heycanlandımmmmmm

Back