- 22 Ocak 2008
- 3.213
- 4.466
- 683
- 40
- Konu Sahibi little3_baby
Tatlım resmini yüklediğim ipeksi marka diğer aldığım bebitof baby markaymış akşam yazamadım ama baktımcanım ne kadar düşüncelisin teşekkür ederim:) markasını yazınca netten bakarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım resmini yüklediğim ipeksi marka diğer aldığım bebitof baby markaymış akşam yazamadım ama baktımcanım ne kadar düşüncelisin teşekkür ederim:) markasını yazınca netten bakarım.
teşekkür ederim canım.bakacağın netten.Tatlım resmini yüklediğim ipeksi marka diğer aldığım bebitof baby markaymış akşam yazamadım ama baktım
rica ederim ne demek bulursun inşallah gönlüne göre bişey..teşekkür ederim canım.bakacağın netten.
buna bayıldımmm nerden acaba? ya da markası ne ?
çok tatlı yerim ben onu bide doğsun içinde görelim annesiİlk cicilerimiz
bizim arkadaşlar çok memnun, bir sorun yaşamadılar, hatta ikinci bebekleri oldu, onda da kullanıyorlar. ama onların iki bebeği de kız, zayıf çocuklar. Çok tombiş bir bebek olsaydı ne olurdu bilmiyorum ama mağazada bakabilirseniz bir inceleyin, bence chicco standartları düşünmüştür, aşırı dar bir ürün yapmaz herhalde...chicco nun lightway ürününü ben de inceledim yerinde hafif oluşu çok hoşuma gitti. ki biz her yere arabayla giden bi aileyiz oyüzden aşırı derecede dışarıda kullanacağımızı da pek düşünmüyorum bebek arabasını. oyüzden çok pahalı bir şey de almayı düşünmüyorum. üzerine puset de konulan setine baktım ben puset kısmında sorun yok da biraz daha büyüdüğünde kullanacağı normal bebek arabası kısmının oturma bölümü çok dar geldi benim gözüme. acaba yakınınız bu açıdan bir sıkıntı yaşadı mı?? çok fazla kullanan bulamadğım için nette sorma fırsatım da olmadı kimseye. öğrenip beni de bilgilendirebilirseniz çok sevinirim
İnş canımçok tatlı yerim ben onu bide doğsun içinde görelim annesi
Yeni
kızlar alışverşlerinizi yapmadan önce göz atmanızı tavsiye ederim çok uygun fiyata yeni gibi ürünler var
https://tutumluanne.com/Urunler/Det...clari/kraft-cross-travel-sistem-bebek-arabasi
evet canım 2. el ama sıfıra yakın ürünler bulunabiliyor ben alıp satıyorum. bazı aldıklarımız ya çok az kullanılıyor yada hiç kullanılmıyor bile tecrübesizlikle aldıklarımız da oluyorİnş canım
beyazlı olan arkadaşıma diğeri bizim afacana e bebekten aldım çok tatlılar :)
bizim arkadaşlar çok memnun, bir sorun yaşamadılar, hatta ikinci bebekleri oldu, onda da kullanıyorlar. ama onların iki bebeği de kız, zayıf çocuklar. Çok tombiş bir bebek olsaydı ne olurdu bilmiyorum ama mağazada bakabilirseniz bir inceleyin, bence chicco standartları düşünmüştür, aşırı dar bir ürün yapmaz herhalde...
2015 eylül anneleri nde paylaştım gerçi ama burda da paylaşayım. uzunnn araştırmalar sonucu bebek arabamızı aldık biz. chicco liteway travel sistem. inşallah bebeğimizi içinde de görürüz sağlıkla
güle güle kullansın miniğiniz. fiyatı nedir acaba?