• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 eylül anneleri olarak bebişlerimize aldıklarımız

İlk cicilerimiz

Eklentiler

• IMG_20150310_190244.jpg
    IMG_20150310_190244.jpg
    103,1 KB · Görüntüleme: 237
Siyahını arkadaşım hediye almış bunu da çok beğendim :)

Annem de dün hastane çıkışı almış krem rengi istemiştim. Onu henüz göremedim. Bir de annem görüntülü telsizlere takmış kafayı. Aslında gerek yok diyorum ama hevesli işte karışmıcam alsın :)

Eklentiler

• 635332656438582149.jpg
    635332656438582149.jpg
    14,3 KB · Görüntüleme: 249
chicco nun lightway ürününü ben de inceledim yerinde hafif oluşu çok hoşuma gitti. ki biz her yere arabayla giden bi aileyiz oyüzden aşırı derecede dışarıda kullanacağımızı da pek düşünmüyorum bebek arabasını. oyüzden çok pahalı bir şey de almayı düşünmüyorum. üzerine puset de konulan setine baktım ben puset kısmında sorun yok da biraz daha büyüdüğünde kullanacağı normal bebek arabası kısmının oturma bölümü çok dar geldi benim gözüme. acaba yakınınız bu açıdan bir sıkıntı yaşadı mı?? çok fazla kullanan bulamadğım için nette sorma fırsatım da olmadı kimseye. öğrenip beni de bilgilendirebilirseniz çok sevinirim
bizim arkadaşlar çok memnun, bir sorun yaşamadılar, hatta ikinci bebekleri oldu, onda da kullanıyorlar. ama onların iki bebeği de kız, zayıf çocuklar. Çok tombiş bir bebek olsaydı ne olurdu bilmiyorum ama mağazada bakabilirseniz bir inceleyin, bence chicco standartları düşünmüştür, aşırı dar bir ürün yapmaz herhalde...

herkes aldıklarını güle güle kullansın arkadaşlar, ben bu sefer anneler için bir ürün önereceğim: ilk hamileliğimde çok akıntım vardı, günlük pedi zaten doktorlar tavsiye etmiyor, çalıştığım için iş yerinde her dakika çamaşır değiştirme şansım da yoktu. o zamanlar bu duruma çare ararken blackspade markasının ağ kısmı incecik havlu kumaştan yapılan essential külotlarını keşfetmiştim. o gün bu gündür sürekli onları kullanıyorum. malum hamilelikte hijyene daha da dikkat etmek lazım, ihtiyacınız varda muhakkak bakın: (yalnız blackspade'in her modeli havlu kumaş değil, dikkat!)
http://www.derinmor.com/blackspade-maternity-hamile-kulodu-bs1820
http://www.derinmor.com/blackspade-essential-bayan-kulot-bs1331

bizim arkadaşlar çok memnun, bir sorun yaşamadılar, hatta ikinci bebekleri oldu, onda da kullanıyorlar. ama onların iki bebeği de kız, zayıf çocuklar. Çok tombiş bir bebek olsaydı ne olurdu bilmiyorum ama mağazada bakabilirseniz bir inceleyin, bence chicco standartları düşünmüştür, aşırı dar bir ürün yapmaz herhalde...

Çok teşekkürler yerinde inceleyip aldık aynısını. . ben hafifliğini çok beğendim simdilik

2015 eylül anneleri nde paylaştım gerçi ama burda da paylaşayım. uzunnn araştırmalar sonucu bebek arabamızı aldık biz. chicco liteway travel sistem. inşallah bebeğimizi içinde de görürüz sağlıkla

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-12-12-05-30.png
    Screenshot_2015-03-12-12-05-30.png
    295,1 KB · Görüntüleme: 159
Back