2015 Eylül anneleri kaç kilo aldınız?

ben henüz kilo almadım.. bakalım ilerleyen aylarda çook alırım gibi.ilk hamileliğimde 18 kilo almıştım çünki.

17 haftalik hamileyim 5 kilo aldim :) ekmek 1 2 dilim ya da pilav makarna varsa hoc yemiyorum dikkat ediyorum ama nasil oluyorsa aliyorum anlamadim :)

17.haftadayım yaklaşık 3 kilo almışım, 52,9 kiloyum şu an, ben de hamileliğim boyunca hiç kusmadım nerdeyse mide bulantımda hiç olmadı

Ben hala almadim eksi 5 kilo ilk 3 aylik kusmalar bana 5 kilo kaybrttirdi. 3 gun one tartildigimda 1,5 kilo almis gorunuodum. Bu sabah tartildim o birbucuk kilo da yok. Ama gobyudum buyudu baya. Birde tuzu ir turlu azaltamadim sabahlari yuzum sismis olarak uyaniyorm. 22. Haftamdayim.

kızlar şişkinlik tartıda çok fark eder mi bir haftada iki kilo fazka görünüyorum tartıda :KK64:

Kızlar walla ben normal gidiyorum sanıyodum burdaki yorumları okuyunca şok oldum şimdi :KK57:
Ben 51 le kaldım.. Şu an 19+6 yım ve 57 kiloyum hatta akşam yemeklerden sonra tartılınca 58 !! Yani 7 kilo aldım..
Fazla aldıgımı bılıyorum ama burdakı yorumlardan sonra ennn fazla ben almışım galiba :KK70: biraz da ekmeği hamurişini kesmememden kaynaklanıyo tabi.. ama hayatım boyunca hep zayıf bi insan oldugumdan ve bu durumdan hoşnut olmadıgımdan dolayı bu kilolar benı o kadar mutlu edıyo ki şiştikçe seviniyorum :KK70:

Sanırım en fazla alan benim :)) 56 ile hamile kaldım şuan 65 kiloyum :) 9 kilo almışım. İlk 4 kiloyu ilk ay içinde aldım son 2 ay içinde 5 kilo almışım. Vitamin ve kan ilaçlarına başlayınca hızlı bir şekilde kilo aldım malesef

Şu an 19+1 haftadayım ve 56 kiloyum. 50 kilo ile hamile kalmıştım. Ben de çok almışım galiba

yarın 23. haftaya giricem 3,5 kilo aldım şimdiye kadar. 65 ile hamile kalmıştım 68,5 oldum şuan

Şuan 18 haftalık olduk ve gram dahil almadım çok şükür bebeğin gelişmesi gayet iyi

X