Ben hala almadim eksi 5 kilo ilk 3 aylik kusmalar bana 5 kilo kaybrttirdi. 3 gun one tartildigimda 1,5 kilo almis gorunuodum. Bu sabah tartildim o birbucuk kilo da yok. Ama gobyudum buyudu baya. Birde tuzu ir turlu azaltamadim sabahlari yuzum sismis olarak uyaniyorm. 22. Haftamdayim.
Kızlar walla ben normal gidiyorum sanıyodum burdaki yorumları okuyunca şok oldum şimdi
Ben 51 le kaldım.. Şu an 19+6 yım ve 57 kiloyum hatta akşam yemeklerden sonra tartılınca 58 !! Yani 7 kilo aldım..
Fazla aldıgımı bılıyorum ama burdakı yorumlardan sonra ennn fazla ben almışım galiba biraz da ekmeği hamurişini kesmememden kaynaklanıyo tabi.. ama hayatım boyunca hep zayıf bi insan oldugumdan ve bu durumdan hoşnut olmadıgımdan dolayı bu kilolar benı o kadar mutlu edıyo ki şiştikçe seviniyorum
Sanırım en fazla alan benim :)) 56 ile hamile kaldım şuan 65 kiloyum :) 9 kilo almışım. İlk 4 kiloyu ilk ay içinde aldım son 2 ay içinde 5 kilo almışım. Vitamin ve kan ilaçlarına başlayınca hızlı bir şekilde kilo aldım malesef