- 17 Nisan 2009
- 1.603
- 410
Canim ben girdim bi sorun cikmaz inşallah sakin olKizlarrr detaylı ultrason a giren var miii... nasıl çıktı sonuclariniz. Bizim 22 haziranda. Kafama çok takiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ben girdim bi sorun cikmaz inşallah sakin olKizlarrr detaylı ultrason a giren var miii... nasıl çıktı sonuclariniz. Bizim 22 haziranda. Kafama çok takiyorum
Yaklaşık 1 saat suruyorMrb kızlar benimde yarın var insallah güzel geçer ne kadar suruyo kızlar ultrasonla bakmasi
Allah bu mübarek günde şifa versin inşallah sancıların durur böyle okudukça bende korkuyorum erken doğum olursa diyeKızlar. . Benim 15 gündür Karnım sertleşiyordu. Ben bebekler yapıyor sanıyordum. Bu aksam halsiz im diye öylesine doktora geldik. Doktor Karnım görünce şok oldu. Kasılmalarin başlamış dedi. Rahim ağzına baktı vajinal. 17 mm e düşmüş. Çok kötü dedi. Erken doğum olabilir dedi. Hastanede yatıyorum şu an. Serum taktilar. Fitil ve dil altı ilacı verdiler. Çok korkuyorum. Bebeklerim daha çok ufak. Ne olur dua edin bana
Cnm inşallah kasılmaların bir an önce durur, Allah yardımcın olsun, yüregini ferah tut.korkma. Muhakkak geçer,Kızlar. . Benim 15 gündür Karnım sertleşiyordu. Ben bebekler yapıyor sanıyordum. Bu aksam halsiz im diye öylesine doktora geldik. Doktor Karnım görünce şok oldu. Kasılmalarin başlamış dedi. Rahim ağzına baktı vajinal. 17 mm e düşmüş. Çok kötü dedi. Erken doğum olabilir dedi. Hastanede yatıyorum şu an. Serum taktilar. Fitil ve dil altı ilacı verdiler. Çok korkuyorum. Bebeklerim daha çok ufak. Ne olur dua edin bana
Slm ilk 5 hafta hcg değeriniz hatirliyormusunuzSlm kizlar bende araniza katilmak istedim bende Allah kismet ederse ikiz annesi olcam suan 21+5 gunluk hamileyim yarin kismetse ayrintili ultrasonum var insallah bi sorun cikmaz
Slm ilk 5 hafta hcg değeriniz hatirliyormusunuz