2015 ekim ayinda ikiz bebek sahibi olacak anneler..

Kızlar ayrıntılı ultrasonu çekindim şükür birşey çıkmadı kızlarım 300 gr olmuşlar doktorum balık yağı yazdı sizde iciyormusunuz yeni başlıcam ben bide osteocare die calciym magnezyum ilacı yazdı

Kızlar. . Benim 15 gündür Karnım sertleşiyordu. Ben bebekler yapıyor sanıyordum. Bu aksam halsiz im diye öylesine doktora geldik. Doktor Karnım görünce şok oldu. Kasılmalarin başlamış dedi. Rahim ağzına baktı vajinal. 17 mm e düşmüş. Çok kötü dedi. Erken doğum olabilir dedi. Hastanede yatıyorum şu an. Serum taktilar. Fitil ve dil altı ilacı verdiler. Çok korkuyorum. Bebeklerim daha çok ufak. Ne olur dua edin bana

Ay cnm inşallah hayırlısı olur sorunsuz kurtulursun daha erken doğum için insallah iyi olup erken. Doğum olmadan düzelip cikarsin

Kızlar. . Benim 15 gündür Karnım sertleşiyordu. Ben bebekler yapıyor sanıyordum. Bu aksam halsiz im diye öylesine doktora geldik. Doktor Karnım görünce şok oldu. Kasılmalarin başlamış dedi. Rahim ağzına baktı vajinal. 17 mm e düşmüş. Çok kötü dedi. Erken doğum olabilir dedi. Hastanede yatıyorum şu an. Serum taktilar. Fitil ve dil altı ilacı verdiler. Çok korkuyorum. Bebeklerim daha çok ufak. Ne olur dua edin bana
Allah bu mübarek günde şifa versin inşallah sancıların durur böyle okudukça bende korkuyorum erken doğum olursa diye

Cnm inşallah kasılmaların bir an önce durur, Allah yardımcın olsun, yüregini ferah tut.korkma. Muhakkak geçer,

merhaba bende adetimin ilk günü hcg yaptırdım 468,8 3 gün sonra tekrar yaptırdım 2841 hemşire çok hızlı artmış ikiz olabilir dedi ikiz anneleri sizden rica etsem hcg değerlerinizi yazabilirmisiniz

Slm kizlar bende araniza katilmak istedim bende Allah kismet ederse ikiz annesi olcam suan 21+5 gunluk hamileyim yarin kismetse ayrintili ultrasonum var insallah bi sorun cikmaz

Slm ilk 5 hafta hcg değeriniz hatirliyormusunuz

Slm malesef daha dogrusu hic hamileligimin baslarinda kan tahlilleri yaptirmadim idrarla ogrendim sonra ultrasonda kese gorundcu bi hafta sonra gittigimdede dr um ikinci bi kese oldugunu ve ikiz hamilelik oldugunu soyledi ben bu sekilde ogrenmistim

Bu arada benimki tup bebek degil kendiliginden olan bi durum aslinda bende seneler once tup bebek tedavisi gecirdim iki kez ama tutmadi artik bosvermistikki mucizemiz gerceklesti ve kizima hamile oldugumu ogrendim simdi kizim 3 yasinda ve ben tekrar hicbi tedavi gerekmeden hamile kaldim ustelik ikiz Allahim o kadar büyük ki baslarda tedaviyle bile bulamadigimi simdi normal yolla ustelik ikiz olarak veriyo

Maşallah sağlıkla kucağına al benimde 6 yaşında bir kızım var oda tedaviyle oldu ikizlermde çok şükür sağlıkla dogsunlarda herşeye değer Allah isteyen herkese versin inşallah

Amin insallah cnm rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasin 4 sene olmadi cocugumuz kafayi yiyecektik cok zor gercekten rabbim isteyen herkese nasip eder insallah

X