Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canim, bendede var gecen hafta basladi yani senin gibi 28 haftalikken, doktor agirlasiyorlar ve pozisyonlarindan dolayi dedi bana. pozisyonlari ise iki bebegimde baslari yukarida yani kaburgalarimin orda ayaklarida kasiklarimda.Ikiz annelerinde hiç ses yok bende ikiz hamileyim tek yumurta ikizi benimde Aralarında zar var 28 haftamızdayız ikiside erkek bu hafta şiddetli kasık ağrılarım var ayni durumda olanlar varmı
Sen kaç haftalıksın canım senindemi tek yumurta ikizi gerçekten çok zor ikiz hamilelik bende ayaklarını hep aşağıda hissediyorumaynen canim, bendede var gecen hafta basladi yani senin gibi 28 haftalikken, doktor agirlasiyorlar ve pozisyonlarindan dolayi dedi bana. pozisyonlari ise iki bebegimde baslari yukarida yani kaburgalarimin orda ayaklarida kasiklarimda.
ben 29 haftaligim hatta 30 diyebilirim artik. benimkiler cift yumurta ikizi. Gercektende zor Allah yardimcimiz olsun canim. agrilardan dolayi ne dogru duzgun yuruyebiliyorum, ne alisveris yapabiliyorum nede evimin isini az kaldi insallah. 1,5 ay daha dayansalar icerde cok guzel olucak.Sen kaç haftalıksın canım senindemi tek yumurta ikizi gerçekten çok zor ikiz hamilelik bende ayaklarını hep aşağıda hissediyorum
hic sorma geceler olmasin istiyorum bende artik, donmek bile aci veriyor bana. benimkilerinde kafa yukarida, sagolsunlar iyi sikistiriyorlar, sigamiyorum sanki vucuduma oyle hissediyorum. aniden bir daralma geliyor ki sorma.Günaydın kızlar gün geçtikçe bebekler ağırlaşiyor büyüyor Pıtırcıklar bide sıcaklar beni çok zorladı gece dön oraya dön buraya uyuyamoyorum benimki kafa aşağı duruyor ikiside günüm tuvalette geciyor alışverişleri tamamladinizmi benim kıyafet olarak cok az parça kaldı beşik ana kucağı ve araba alican kendime pijama alican lohusa pijamalari çok pahalı Internette uygun alınacak site Biliyormusunuz
İnş dayanırlar tek temennimiz o içerde nekadar kalsalar o kadar iyi bizim için ben 13 haftamdan beri yatıyorum kanamam oldu benim serklaj yapıldı yani Dikiş atıldı rahim Ağzına birde 1.5 Yaşında oğlum var gerçi bakıcımızzz var ama yinede zor oluyor Allah yardım eder inş bence son haftalara gelmişken ev işi falan yapıp kendini yorup riske atma canım seninkiler cinsiyetleri neben 29 haftaligim hatta 30 diyebilirim artik. benimkiler cift yumurta ikizi. Gercektende zor Allah yardimcimiz olsun canim. agrilardan dolayi ne dogru duzgun yuruyebiliyorum, ne alisveris yapabiliyorum nede evimin isini az kaldi insallah. 1,5 ay daha dayansalar icerde cok guzel olucak.
ooo senin icinde baya zor, ustelik birde kucuk cocugunda var. iste ne kadar dikkat etsende olacaksa oluyor. tedbiri birakmamak lazim, neyseki 20-24 haftalari atlattik, darisi 34. haftalara. benim kuzularin ikiside kiz, iki guzel kiz annesi olucagim insallahİnş dayanırlar tek temennimiz o içerde nekadar kalsalar o kadar iyi bizim için ben 13 haftamdan beri yatıyorum kanamam oldu benim serklaj yapıldı yani Dikiş atıldı rahim Ağzına birde 1.5 Yaşında oğlum var gerçi bakıcımızzz var ama yinede zor oluyor Allah yardım eder inş bence son haftalara gelmişken ev işi falan yapıp kendini yorup riske atma canım seninkiler cinsiyetleri ne
Ay ne güzel iki tane kız annesi olacaksın benimde üç erkek kız çocuklarını çok severim ama Allah'ın taktiri yeterki sağlıklı olsunlar iki prenses sırf kız bebek için bazen dördüdemi yapsam diye düşünüyorum:)ooo senin icinde baya zor, ustelik birde kucuk cocugunda var. iste ne kadar dikkat etsende olacaksa oluyor. tedbiri birakmamak lazim, neyseki 20-24 haftalari atlattik, darisi 34. haftalara. benim kuzularin ikiside kiz, iki guzel kiz annesi olucagim insallah
Oh çok güzel bende en son 26 haftamda gitmiştim biri 1050 biride 1040 gelişimleri gayet güzel dedi doktorum bu hafta bana erken doğum riskim olduğu için çiğer geliştirici iğne vuracak her ihtimale karşıBenimde ikizleri biri kız biri erkek bide 6 yaşında bir kızım daha var tam gönlüme göre oldu cinsiyetleri ben 15 kilo aldım bebekler en son 11.de biri 1027 diğeri 1050gr idi Sizinkiler ne kadar oldu cumartesi Dr kontrolü var ne kadar oldular acaba
Heheh, 4. bebege manevi gucun ve maddiyatin yetiyorsa yap ben severim kalabalik aileleri, Allah nasip ederse en az 1 tane daha istiyorum yani suanda ki emelim senin cocuk sayisi . kizi olan erkek bebis, erkegi olan kiz bebis ister dogal olarak. Allah iki evladida tadmayi nasip etsin insallah . Ama kiz evladin yeri herzaman farkli gelir bana, buyuyunce filan ne bileyim anneye babaya daha duskun oluyorlar ya ondan biraz bencilce bir dusunce oldu ama napim gelecege yatirimAy ne güzel iki tane kız annesi olacaksın benimde üç erkek kız çocuklarını çok severim ama Allah'ın taktiri yeterki sağlıklı olsunlar iki prenses sırf kız bebek için bazen dördüdemi yapsam diye düşünüyorum:)
bende 14 kilo aldim, doktorlar cok almissin vs demedi sukur, deseler acayip moralim bozulurdu heraldeBu arads kizlar bu zamana kadar kac kilo aldiniz ????
Masallah, bebelerine, benimde gonlumden gecen boyle. bende dun kontrole gittim 29+1 halleri 1.330 ve 1.320 ciktilar. Yalniz bu haftadan sonra istedigimiz gibi kilo alamicaklar, rahimde biraz sikisacaklarmis, oyle yaziyor internetteBenimde ikizleri biri kız biri erkek bide 6 yaşında bir kızım daha var tam gönlüme göre oldu cinsiyetleri ben 15 kilo aldım bebekler en son 11.de biri 1027 diğeri 1050gr idi Sizinkiler ne kadar oldu cumartesi Dr kontrolü var ne kadar oldular acaba
Tabi 4.cü Işın şakası :)biz mesela dört kız kardeşiz annemize babamıza hep destek olmuşuzdur en küçüğümüzde erkek çok kardeş olduğumuz için hiç arkadaşa ihtiyaç duymadık şimdiye kadar inş senin üçüncü erkek olur nasıl olsa senin bir şansın daha varHeheh, 4. bebege manevi gucun ve maddiyatin yetiyorsa yap ben severim kalabalik aileleri, Allah nasip ederse en az 1 tane daha istiyorum yani suanda ki emelim senin cocuk sayisi . kizi olan erkek bebis, erkegi olan kiz bebis ister dogal olarak. Allah iki evladida tadmayi nasip etsin insallah . Ama kiz evladin yeri herzaman farkli gelir bana, buyuyunce filan ne bileyim anneye babaya daha duskun oluyorlar ya ondan biraz bencilce bir dusunce oldu ama napim gelecege yatirim
Bende 14 kilo aldim doktorum iyi dedibende 14 kilo aldim, doktorlar cok almissin vs demedi sukur, deseler acayip moralim bozulurdu heralde
Masallah, bebelerine, benimde gonlumden gecen boyle. bende dun kontrole gittim 29+1 halleri 1.330 ve 1.320 ciktilar. Yalniz bu haftadan sonra istedigimiz gibi kilo alamicaklar, rahimde biraz sikisacaklarmis, oyle yaziyor internette
bebekler kac kilo cnmBende 14 kilo aldim doktorum iyi dedi