2015 ekim ayinda ikiz bebek sahibi olacak anneler..

Ne güzel masallah..canım. haftalarımız ayni sanırım tetanos asisi yaptiracakmisin bi de burnum kaniyo benim sende oluyormu
Burun kanaması üstüne bide dış eti kanaması bende çok oluyordu calsiyum verdi Dr bide süt ve süt ürünlerini tüketmek lazım tetanos aşısında dün yaptırdım illa yaptır ne olur ne olmaz küçücük bir iğne ağrısı bile 2 günde geçer

Kızlar benim sağ ayağım ve elimde özellikle şişlik oluuo sizde de oluyomu neler yapıyorsunuz oluyor sa

Kızlar benim sağ ayağım ve elimde özellikle şişlik oluuo sizde de oluyomu neler yapıyorsunuz oluyor sa
Benimde ayalarim bileklerim çok şişiyor ayakta fazla kalınca shrek donuyom :KK45: soguk suyla yıkayıp bacaklarını yükseğe kaldırıyorum iyi geliyor sıcakta sisiriyor bide tuzlu yeme gerçi ben Yemesemde senin vücudun ödeme müsait dedi dr napalim kizimdada çok sismistim odemden erken doğdu bi kaç gün

Burun kanaması üstüne bide dış eti kanaması bende çok oluyordu calsiyum verdi Dr bide süt ve süt ürünlerini tüketmek lazım tetanos aşısında dün yaptırdım illa yaptır ne olur ne olmaz küçücük bir iğne ağrısı bile 2 günde geçer
Canim bugün yaptirdim tetanos aşısını. Fazla bi ağrım yok bakalım inşallah böyle devam eder

Arkadaslar merhaba, bende tup bebek yontemiyle hamile kaldım ve ikiz bekliyorum. Su an 11. Haftadayım. Kasık agrım çok oluyor. Saga sola dönerken.yataktan kalkarken, tuvaletimi yaparken.sizde de oldumu arkadaslar?

Arkadaslar merhaba, bende tup bebek yontemiyle hamile kaldım ve ikiz bekliyorum. Su an 11. Haftadayım. Kasık agrım çok oluyor. Saga sola dönerken.yataktan kalkarken, tuvaletimi yaparken.sizde de oldumu arkadaslar?
Hayırlı olsun tamamına ersin inşallah ilk zamanlar kasık ağrısı oluyor bendede çok oluyordu insan panik oluyor ama normal yani korkma

Kizlarrr. Biz geldik doktordan. Çok mutluyum bebeklerim çok iyi. Biri 223 digeri 236 gr. Olmuş. Cinsiyetleri gene belli değil. Biri erkek dedi bu sefer. Diğeri hiç gostermedi. Ne zmn belli olcak yaa.. biz bugün 17. Haftayı bitirdik. Sizin kilolarınız nasil..

Gozun aydin cnm. Saglikla buyusunler insaAllah... ee senin.hamileik takviminde 20. Hafta yaziyor cnm. Neden 17 yi bitirdik dedin

Merhabalar ayrıntılı için doktora geldim birazdan alacaklar en az 1 saat sürer diyo burdaki bayan ikiz olduğu için..Insallah bi sorun cikmaz

Nasil gecti ayrintili canim? Ne kadar odedin? Devlette mi yaptirdin cnm?
Nasil oluyor ayrintili merakediyorum ben de. Benim yarin kontrol var. Dua edin :)

Gozun aydin cnm. Saglikla buyusunler insaAllah... ee senin.hamileik takviminde 20. Hafta yaziyor cnm. Neden 17 yi bitirdik dedin

Nasil oluyor ayrintili merakediyorum ben de. Benim yarin kontrol var. Dua edin :)
Canim ayrıntılı çok güzeldi yaa 1 saat sürdü ama bana çok kısa gibi geldi bebeğin herseyine tek tek bakiliyo görüyorsun..özelde yaptirdim 450 lira ödedim. .bebegimin biri dilini cikariyodu arada onu bile gorduk..

Canim ayrıntılı çok güzeldi yaa 1 saat sürdü ama bana çok kısa gibi geldi bebeğin herseyine tek tek bakiliyo görüyorsun..özelde yaptirdim 450 lira ödedim. .bebegimin biri dilini cikariyodu arada onu bile gorduk..

MasaAllah yerim onlari. Benimki ne zaman olur acaba.
Benimkiler tekmelemelerede gectiler :KK66:
Dunden beri net hissediyorum. Hatta bugun annem disardan gordu hareketleri. Cok heycanlandik :)

MasaAllah yerim onlari. Benimki ne zaman olur acaba.
Benimkiler tekmelemelerede gectiler :KK66:
Dunden beri net hissediyorum. Hatta bugun annem disardan gordu hareketleri. Cok heycanlandik :)
Aaa o kadar yani masallah benimkiler de tekme atiyo ama dışardan gorunmuyo henüz eşim hissediyo ama elini koyunca hayırlısı bakalimnm

Aaa o kadar yani masallah benimkiler de tekme atiyo ama dışardan gorunmuyo henüz eşim hissediyo ama elini koyunca hayırlısı bakalimnm

Bugun disardan ilk kez gordu annem. Blendiri calistirmistim sanirim onun sesinden rahatsiz oldou bebegim ..
Kiyamamm yavruma

Cnm o mesajı yazdığımda 17 idim. Yarın 20 bitecek inş.

Kizlarrr detaylı ultrason a giren var miii... nasıl çıktı sonuclariniz. Bizim 22 haziranda. Kafama çok takiyorum

X