- 22 Şubat 2014
- 685
- 566
- 34
-
- Konu Sahibi suskunsevda
Günaydınn :)günaydın ekim gelinleri
arkadasımın düğünlerinde arkadasımın doğum günüydü eşi bir doğum günü sarkısı caldırdı dans ederlerken doğum günü pastası geldi arakadasımın ikizide vardı ikisi beraber sahneye cıktılar böyle kutlamışlardı.kızlar yardımınıza ihtiyacım var nisanım olucak ve o gün sözlümün doğum günü ve salonda kuTLamak istiyorum yardımcı olumusunuzzz :)
gamzelim aynen banada ekim geç değil mi falan diyorlar canım sıkılıyorkızlar nabersiniz. Düğün tarihimi duyan ekim çok geç değil mi soğuk olmaz mı diyormoralim bozuluyor
Çok soğuk olmaz heralde ne sıcak ne soğuk. Balayı için neresi geç soğuyorsa oraya gidin falan diyorlargamzelim aynen banada ekim geç değil mi falan diyorlar canım sıkılıyor
Benimde 18 ekim canım :) Ben karadeniz istiyordum sonra vazgeçtik antalyadan bakıyoruz artık10 ekım tatlım düğünüm inşAllah :) senin kaçında?
Biz balayınu kapadokya dusunuyoruz
düğün kardesliği10 ekım tatlım düğünüm inşAllah :) senin kaçında?
Biz balayınu kapadokya dusunuyoruz
benimde ekimin 17sinde :) balayına da phukete gidiyoruz inşallah şimdiden yaptırdık rezervasyonuBenimde 18 ekim canım :) Ben karadeniz istiyordum sonra vazgeçtik antalyadan bakıyoruz artık
düğün kardesliğiaynı gün düğünümüz
inş benim yağmur hiç aklıma gelmiyor nişanlımla ikimizde şanslı oldugumuzu düşündüğümüzden ama benim derdim de serin olması yaane hoş tevafukKızlar inşAllah havalar güzel olur düğünümüzde
phukette hangi oteli tercih ettinizbenimde ekimin 17sinde :) balayına da phukete gidiyoruz inşallah şimdiden yaptırdık rezervasyonu
17 Ekimde bende yüksek yüksek tepelere dicem kına gecesi olacakbenimde ekimin 17sinde :) balayına da phukete gidiyoruz inşallah şimdiden yaptırdık rezervasyonu
slm canımslm kızlar