2015 Ekim ayında evleneceklerr

Günaydınnnn :)) ..
Hazırlıklar çok durağan bende de, neyi düşünsem daha erken mi acaba diye erteliyorum, ama son anda herşey üst üste olcakmış gibi geliyor ..

Alın bende de o kadar kızlar :) bi bakıyorum çok zaman var bi bakıyorum telaş yapıyorum mobilya bakıyorum bu ara aldora mobilyayı duyan varmı canlar nasıldır?

Mobilya konusunda sıfırım daha hiç araştırmaya girmedim markalar konusunda da fikrim yok malesef
Hangi konuda fikrim var gerçi daha onuda bilmiyorum ya öyle göz gezdirmelik moddayım henüz herşeyde :))

Mobilya konusunda sıfırım daha hiç araştırmaya girmedim markalar konusunda da fikrim yok malesef
Hangi konuda fikrim var gerçi daha onuda bilmiyorum ya öyle göz gezdirmelik moddayım henüz herşeyde :))
:)) yavaştan başla canım sende hep birlikte fikir ala ala ilerleyelim ben merinosta beğenmiştim ama geçenlerde tesadüfen gördüm aldora yı güzel görünüyor ama bilemedim

Haklısın canım etrafa bakarak olmak lazım nerden neyi beğenceğimiz belli olmaz
renk konusunda kafamda belli başlı şeyler var tasarım ve rahatlığa bakıcaz bu konuda marka araştırması önemli işte sen iyisini yapıyorsun :))

Ben de nerdeyse her gördüğüm yere gidiyorum her duyduğuma bakıyorum oda kötü aslında mobilyayı halletsem pek rahatlıcam

Bende mutfak ve tekstil ürünleri için aynı aşamadayım sanırım alıcıymış gibi her mağazaya dalıyorum alana kadar mağazaları bıktırcam bu gidişle :)

kızlar birşey soracağım, içinizde evlenmekten korkan var mı? Ben hazırlıklara başladım ama korkuyorum sebebini bilmiyorum. ya mutlu olamazsak diye
bende evlilikten korkmamı bilmiorum ama tedirginim düzenim bozulup başka bir düzen kuracagım için. birazcık değişimlere karsı cıkan bir bünyem varda.

bende evlilikten korkmamı bilmiorum ama tedirginim düzenim bozulup başka bir düzen kuracagım için. birazcık değişimlere karsı cıkan bir bünyem varda.
Bende de tedirginlik var kızlar, dediğin gibi ayrı bir düzen kendi düzenin olacak artık evinin kadını annenken o evin kadını sensin herşey sende bu biraz tedirgin ediyor beni :)

Olmazmı hemde nasıl onlar daha fenalar sanki. Benimki korkusuna evliliği bile istemiyordu amaaa naptım yaptım sonunda ikna ettim bakalım iyi bi haltmı yedim kötü mü
benimki evlenecem diye beni ikna edene kadar bin dereden su getirdi simdi yusuflamalarda o evliliğe deli olan adam gitti yerine evlenmesekte olurdu diyen adam geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…