-
- Konu Sahibi suskunsevda
günaydınlarr=)Günaydın gelincikler nabersiniz
Nasıl gidiyor hazırlıklargünaydınlarr=)
çok durgun hiç bişi yaptığım yok benim sen ne yapıosunNasıl gidiyor hazırlıklar
daha o kadar çok var gibi geliyor ki valla hiç bişey bakasım gelmio bu araGünaydınnnn :)) ..
Hazırlıklar çok durağan bende de, neyi düşünsem daha erken mi acaba diye erteliyorum, ama son anda herşey üst üste olcakmış gibi geliyor..
:)) yavaştan başla canım sende hep birlikte fikir ala ala ilerleyelimMobilya konusunda sıfırım daha hiç araştırmaya girmedim markalar konusunda da fikrim yok malesef
Hangi konuda fikrim var gerçi daha onuda bilmiyorum ya öyle göz gezdirmelik moddayım henüz herşeyde :))
bende evlilikten korkmamı bilmiorum ama tedirginim düzenim bozulup başka bir düzen kuracagım için. birazcık değişimlere karsı cıkan bir bünyem varda.kızlar birşey soracağım, içinizde evlenmekten korkan var mı? Ben hazırlıklara başladım ama korkuyorum sebebini bilmiyorum. ya mutlu olamazsak diye
Bende de tedirginlik var kızlar, dediğin gibi ayrı bir düzen kendi düzenin olacak artık evinin kadını annenken o evin kadını sensin herşey sende bu biraz tedirgin ediyor beni :)bende evlilikten korkmamı bilmiorum ama tedirginim düzenim bozulup başka bir düzen kuracagım için. birazcık değişimlere karsı cıkan bir bünyem varda.
ama aynı tedirgnlik nişanlılarımızda da var. gecen nişanlım o sorumluluktan tırsıyorum dedi=)Bende de tedirginlik var kızlar, dediğin gibi ayrı bir düzen kendi düzenin olacak artık evinin kadını annenken o evin kadını sensin herşey sende bu biraz tedirgin ediyor beni :)
Olmazmı hemde nasıl onlar daha fenalar sanki. Benimki korkusuna evliliği bile istemiyordu amaaa naptım yaptım sonunda ikna ettim bakalım iyi bi haltmı yedim kötü müama aynı tedirgnlik nişanlılarımızda da var. gecen nişanlım o sorumluluktan tırsıyorum dedi=)
benimki evlenecem diye beni ikna edene kadar bin dereden su getirdi simdi yusuflamalardaOlmazmı hemde nasıl onlar daha fenalar sanki. Benimki korkusuna evliliği bile istemiyordu amaaa naptım yaptım sonunda ikna ettim bakalım iyi bi haltmı yedim kötü mü
benimki evlenecem diye beni ikna edene kadar bin dereden su getirdi simdi yusuflamalardao evliliğe deli olan adam gitti yerine evlenmesekte olurdu diyen adam geldi