2015 Ekim ayında evleneceklerr

3 ekim cnm senin hangi tarihde
canım siteyi kullanmayı daha yeni öğrendiğin söyleyim birinin yazısına cevap vermek istediğinde yazının altında alıntı yap var ona tıkla o zmaan yazdığın kişiye bildiri gidecek konusma daha kolay olacaktır. bizimde düğünümüz 10 ekim de inş :KK45:

bakalım inş yağmur yağmaz die dua ediyorum ama hayırlısı artık . sen istlumusn cnm otrysn ve hazırlıga basladın mı hıc:d

bakalım inş yağmur yağmaz die dua ediyorum ama hayırlısı artık . sen istlumusn cnm otrysn ve hazırlıga basladın mı hıc:d
yok canım bartındayım ben. hazırlıklar basladı yavas yavas yapılıyor işte daha cok eksik var ama zamanda var neyse ki :KK45: balayına karar verdiniz mi ?

yok canım yaa hala kararsız biz. ben antalya olsun iştiyorum zaten yeterince masrafımız olcak die nişanlım phuket dio bakalım kim kazancak =)
bide maldivler istiyorduk basda hesapladık baya tutyor işde snra snra bazı eşyalardan vezgec gideriz diyordu bana ama tabı bn istgım eşyalardan vazgezmem dedm :KK70: antalya olcak oyuzden :KK70: diye düşünüyorum phuketti basmıstım resimleri glz yere benziyor :KK70:

bide maldivler istiyorduk basda hesapladık baya tutyor işde snra snra bazı eşyalardan vezgec gideriz diyordu bana ama tabı bn istgım eşyalardan vazgezmem dedm :KK70: antalya olcak oyuzden :KK70: diye düşünüyorum phuketti basmıstım resimleri glz yere benziyor :KK70:
maldivler bizimde aklımızdaydı ayrıdığımız bütçeyle evet gidiliyordu ama bir tur şirketindeki adam maldivleri 5 kısıma ayrıyosunuz ama en kötünün bir üstüne gidersiniz diyince ikimizde vazgectik hem o kdar para verip hemde kötünün bir üstüne gitmek hiç mantıklı gelmedi ikimizede

maldivler bizimde aklımızdaydı ayrıdığımız bütçeyle evet gidiliyordu ama bir tur şirketindeki adam maldivleri 5 kısıma ayrıyosunuz ama en kötünün bir üstüne gidersiniz diyince ikimizde vazgectik hem o kdar para verip hemde kötünün bir üstüne gitmek hiç mantıklı gelmedi ikimizede
bence okdar para verip anlamsız tabi cnm mesala bnde hıc gormedm biyere iyi vaya kotu hıc ayırt edemem ortamona bağlı ancak ayırtmem için :KK70:

X