- 22 Şubat 2014
- 685
- 566
- 34
- Konu Sahibi suskunsevda
günaydınlar iyim canım ask dolu bir gün geçirmeyi umarak bekliyorumgünaydın gelinçelerrim nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınlar iyim canım ask dolu bir gün geçirmeyi umarak bekliyorumgünaydın gelinçelerrim nasılsınız
Hadi hayırlısı olsun açılışı yapmışsın baktım canım hepsi çok güzeller güzel mutlu günlerde kullan inşallahhkızlar dün tencere seti çaydanlık cezve seti çatal bıçak ve tabak takımı aldım çok mutlu oldum. bende çeyizime başladım
Tünaydın bile diyemiyorum malum saat İyiyim canım çok şükürr sen nasılsınngünaydın gelinçelerrim nasılsınız
Gelir canım gelir inşallahTesekkür ederim canım bakalım devamı gelir inş
oo çok hızlısınMerhaba kızlar benimde düğün tarihim 11 ekim
ama ben sizleri geçmişim sanrım benim çeyizim bitti neredeyse bi dekorasyon ürünlerim kaldı diyebilirim
sen baya hızlısın canımMerhaba kızlar benimde düğün tarihim 11 ekim
ama ben sizleri geçmişim sanrım benim çeyizim bitti neredeyse bi dekorasyon ürünlerim kaldı diyebilirim
oo çok hızlısın
sen baya hızlısın canım
cok para gittiğineden duruyorum benöyle ama bitmiyo maleseff alınıcaklar şimdiden uyarıyım sizleri çok para gidiyo çoookkk hızlanın
uff simdiden ben bittim zaten. elektirikli aletler bitti yatak odası çeyizim bitti. misafir yemek takımı celik tencere düdüklü catal bıcak btii ama daha çok var cok yolun basındayım.öyle ama bitmiyo maleseff alınıcaklar şimdiden uyarıyım sizleri çok para gidiyo çoookkk hızlanın
Ben de biraz biraz başladım küçük ev aletleri, evde günlük kullanılacak birkaç şeyler ama malesef eksik bitmiyor dediğin gibi
şimdiden ne alsanız kardır kızlar arada nişanlınıza da gazlayın ben çaycıyı flan ona yükledim kayın valideme tek kişilik yorganlar nevresim günlük tencereler gibi annem bi yandan ben bi yandan batttımm benim topiğimide inceleyin fikir olur sizlere belki eksiklerinizi görürsünüz.uff simdiden ben bittim zaten. elektirikli aletler bitti yatak odası çeyizim bitti. misafir yemek takımı celik tencere düdüklü catal bıcak btii ama daha çok var cok yolun basındayım.
biz daha baslamadık hiç su an için başlayacağada benzemiyoruzkızlar mobilya bakmaya başlayan varmı? bize şimdiden alın yazın çok pahalı oluyor dediler bakmaya başladık ama kararsız kalıyorum
Biz bir kaç yere baktık ama kararsız kaldık. Şimdiden alıp düğüne kadar ödeyelim diyoruzbiz daha baslamadık hiç su an için başlayacağada benzemiyoruz
eğer oturacagınız yer belliyse mantıklı önceden ödemek sonuçta daha rahatlıkBiz bir kaç yere baktık ama kararsız kaldık. Şimdiden alıp düğüne kadar ödeyelim diyoruz
17 ekimde benim kına gecem olacak :) elektrikli süpürgenin markası ne bana herkes bir marka veriyor kafam bir milyon olduBenim çeyizimde herşey hazır diyebilirim, ütüm ve tost makinem yok sadece onun dışında herbişeyim var :))
17 ekim benim düğün olacak kısmetse