2015 Ekim ayında evleneceklerr

Merhaba kızlar benimde düğün tarihim 11 ekim:KK68:
ama ben sizleri geçmişim sanrım benim çeyizim bitti neredeyse bi dekorasyon ürünlerim kaldı diyebilirim:cool:

öyle ama bitmiyo maleseff alınıcaklar şimdiden uyarıyım sizleri çok para gidiyo çoookkk:KK61: hızlanın:cool:
uff simdiden ben bittim zaten. elektirikli aletler bitti yatak odası çeyizim bitti. misafir yemek takımı celik tencere düdüklü catal bıcak btii ama daha çok var cok yolun basındayım.

Ben de biraz biraz başladım küçük ev aletleri, evde günlük kullanılacak birkaç şeyler ama malesef eksik bitmiyor dediğin gibi

uff simdiden ben bittim zaten. elektirikli aletler bitti yatak odası çeyizim bitti. misafir yemek takımı celik tencere düdüklü catal bıcak btii ama daha çok var cok yolun basındayım.
şimdiden ne alsanız kardır kızlar arada nişanlınıza da gazlayın:-) ben çaycıyı flan ona yükledim kayın valideme tek kişilik yorganlar nevresim günlük tencereler gibi:rolleyes: annem bi yandan ben bi yandan batttımm:KK42: benim topiğimide inceleyin fikir olur sizlere belki eksiklerinizi görürsünüz. :KK55:

X