2015 Ekim ayında evleneceklerr

kızlar selam, napıyosunuzz, nası gidiyorr ?

Benim bu hafta yoğun geçio, toplantıdan organizasyona ordan oraya koşturp duruorumm....

Artık balayıı gelsin, tatil gelsin istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
SLM CNM VALLA CNM YOĞUNMUSSN BAYA BNDE AYNEN TATIL GELSIN ONU BEKLYRM SENIN GİBİ

merhaba kizlar benimde 25 ekimde inşallah rabbim hepimize huzurlu yuvalar nasip etsin ben herşeyi hazırladım da kuaför kaldı yaa çokk pahalı 900 tl fatihte biryere sordum da

merhaba kizlar benimde 25 ekimde inşallah rabbim hepimize huzurlu yuvalar nasip etsin ben herşeyi hazırladım da kuaför kaldı yaa çokk pahalı 900 tl fatihte biryere sordum da
Hosgeldin canim aramiza☺ malesef bende sormadim ama duyduklarima gore hep oyle fiyatlar..

kızlar selam, napıyosunuzz, nası gidiyorr ?

Benim bu hafta yoğun geçio, toplantıdan organizasyona ordan oraya koşturp duruorumm....

Artık balayıı gelsin, tatil gelsin istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bizim tatiller gelene kadar yaz bitiyoo_O ama yasasin sevdigimizle birlikte olmak:oops::21:

Bu arada kizlar belki bilenleriniz vardir ben gelinligimi aldim ve oldugumdan daha kilolu gorundum icinde cunku kilo almistim baya:KK70: bir aydir fena bir diyetteyim tam 5 kilo verdim (açım) destege ihtiyacim var:mad: son 2 kilo :KK61:

Bu arada kizlar belki bilenleriniz vardir ben gelinligimi aldim ve oldugumdan daha kilolu gorundum icinde cunku kilo almistim baya:KK70: bir aydir fena bir diyetteyim tam 5 kilo verdim (açım) destege ihtiyacim var:mad: son 2 kilo :KK61:

Maşallah nası bi diyet o ya bizede sölesene ne yapıyorsun :) Bu arada gelinliğinide paylaşsanaa model görelim :)

Hoşgeldinnnn
Canım fiyatlar hep o civardalar bende kuaförü buldum ama gidip konuşmadım

kuaförde fotograf çekimi yaptırmak istiyo olmasam kına gecemde sacımı yaptırır evde giyinirdim :KK70: Sürekli gittiğim kuaför öyle yap demişti çok mantıklı aslında :KK70:

Benim kuaförüm de yapar bana bi güsellik senelerdir ona giderim, ztn kardeşimin düğünündede baya indirimli yapmıştı 3 saça 500 vermiştik :KK70:

aynen bende kendi kuaförüme gitsem çok uygun yapacağına eminim saç konusunda çok güveniyorum ama makyajda çekincelerim yok değil hani :KK43:

X