- 13 Mayıs 2015
- 629
- 299
- 32
- Konu Sahibi suskunsevda
Hmm anladımm herşey gönlüne göre olur insallah cnmBizim maddi sıkıntımız var birazcik herseyi iyi hesaplamamiz lazim ve anne babadan da pek destek alamiyoruz ayrintilar önemli☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm anladımm herşey gönlüne göre olur insallah cnmBizim maddi sıkıntımız var birazcik herseyi iyi hesaplamamiz lazim ve anne babadan da pek destek alamiyoruz ayrintilar önemli☺
hmm anladım cnm kolay gelsn sanaKosusturmaca dun madam coco yu alt ust ettim azicik bugunde degiscek bi urun vardi onu halletmeye ciktim isten sonra hemen :))
Günaydın CanımGünaydın gelinlerrr
günaydınlarGünaydın kızlarr
Yasasin hafta sonu gunaydin☺günaydıııınnnnn
ben çalışıyorum ama yine de yaşasııınnnn bi gün daha bitio ayy çok sakinsiniz anlatsanıza hayalleriniz planlarınız nelerYasasin hafta sonu gunaydin☺
Benim tek hayalim aylardan ekim olmasi simdilik nisanlimla ayri sehirlerdeyiz o kadar sene bir arada kaldiktan sonra ayri kalmak oyle zorki o yuzden once bir araya gelmek istiyorum gerisini sonra dusuncemben çalışıyorum ama yine de yaşasııınnnn bi gün daha bitio ayy çok sakinsiniz anlatsanıza hayalleriniz planlarınız neler
ayy aynen benimkide uzakta ayda bir zar zor görüyorum içim kıpır kıpır habire oraya buraya bakıyorum kör olucam yakındaBenim tek hayalim aylardan ekim olmasi simdilik nisanlimla ayri sehirlerdeyiz o kadar sene bir arada kaldiktan sonra ayri kalmak oyle zorki o yuzden once bir araya gelmek istiyorum gerisini sonra dusuncem
ayy aynen benimkide uzakta ayda bir zar zor görüyorum içim kıpır kıpır habire oraya buraya bakıyorum kör olucam yakında
Ben bu konuda bayaaa şanslıyım aynı mahalledeyizBenim tek hayalim aylardan ekim olmasi simdilik nisanlimla ayri sehirlerdeyiz o kadar sene bir arada kaldiktan sonra ayri kalmak oyle zorki o yuzden once bir araya gelmek istiyorum gerisini sonra dusuncem
ayyy ne güzel yaa çok pis kıskandım Allah muhabbetinizi bozmasın canımBen bu konuda bayaaa şanslıyım aynı mahalledeyiz
Bende bazen kiziyorum kendime mahalleden bulsan ne olurdu diyeayyy ne güzel yaa çok pis kıskandım Allah muhabbetinizi bozmasın canım
ayy ama çok özleyip buluşunca da ayrı bi heycan mutluluk oluyoBende bazen kiziyorum kendime mahalleden bulsan ne olurdu diye
Yok canim ya bana yetmiyo valla askere gitti birde nisandan sonra 6 ay gitmedim yanina daha onu atamadan ustumden bu kez ayri ilde is cildirmak uzereyim.. dogum gunu var pazartesi gunu gideyim dedim bi gunluk annem izinde vermedi.. uzgun ozlemis stresli ve sinirliyim bu siralarayy ama çok özleyip buluşunca da ayrı bi heycan mutluluk oluyo
oyyy kıyamam ya benimki Allahtan askere gitmedi yakın bide günü birlik gidebiliyorum ben ekim olsun da kavuşun :)Yok canim ya bana yetmiyo valla askere gitti birde nisandan sonra 6 ay gitmedim yanina daha onu atamadan ustumden bu kez ayri ilde is cildirmak uzereyim.. dogum gunu var pazartesi gunu gideyim dedim bi gunluk annem izinde vermedi.. uzgun ozlemis stresli ve sinirliyim bu siralar
Aminnn cnm teşekkürlerrayyy ne güzel yaa çok pis kıskandım Allah muhabbetinizi bozmasın canım