2015 Ekim ayında evleneceklerr

Benimde 3 ekimde düğünüm küçük ev aletleri dışında bişi almadım çünkü oturacak yerde kararsız kaldık tayini olmadan iklimi kipirdatmayida düşünmüyorum :KK47::KK49:

gunaydınm canm sen nasılsın valla bn uç gun izin aldım şirketten nikah işlemlerini hallettık ev falan baktık işde oyle sen neler yaptın

Cumarrtesi günü bizde gün alabilmek için kan testleri ciğer filmi fln çektirdik, çarşamba alıcas sonuçları aile hekimi onaylıcak fln haftaya muhtemelen belediyeye gün almak için gidices :)

Ben de simdi uye oldum:)Dugun tarihimiz alindi nihayeeettttt...Iki dugunum olacak.Ikincisi benim de 4 ekim:)Yatak odamin nevresimleri falan hazir bir de mutfak esyam kucuk ev aletleri disinda hazir sagolsun kaynanacimmmm:)Esas hazirliklar bundan sonra basliyor sanirim ay bir de cooooook sorularim olacak sizlere:KK66::110:

Ben de simdi uye oldum:)Dugun tarihimiz alindi nihayeeettttt...Iki dugunum olacak.Ikincisi benim de 4 ekim:)Yatak odamin nevresimleri falan hazir bir de mutfak esyam kucuk ev aletleri disinda hazir sagolsun kaynanacimmmm:)Esas hazirliklar bundan sonra basliyor sanirim ay bir de cooooook sorularim olacak sizlere:KK66::110:

Hoş geldin aramızaa :) Şimdiden hayırlı olsun inşallah

Hosgeldin cnm hayirlisi olsun:))

X