- Konu Sahibi suskunsevda
valla oyle genel bılındık şeyler işde
Hanii pratikte biliyorumda(önce soğan pişir sonra yemeği koy suyunu ekle fln..) uygulama hiç yapmadım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla oyle genel bılındık şeyler işde
günaydın ekim gelinlerii
nasılsın canımgünaydınn herkeseeee
günaydınlar gelinlergünaydın ekim gelinlerii
nasılsın sevdiceğine kavusmuş bir hatun olarakgünaydınlar gelinler
nasılsın canım
iyiyim dayak yemiş gibiyim dün sporamı başladım dayak mı yedim belli deilvalla süperim cnm ya saol sen nasılsın
ilk gun zordur anlarım seni ip atlarken oyle oluyrumiyiyim dayak yemiş gibiyim dün sporamı başladım dayak mı yedim belli deil
ilk gun zordur anlarım seni ip atlarken oyle oluyrum
Kızlar eşyalar fln alınır bir şekilde hallolur da, size bi soru sormak istiyorummmmm...
Yemek yapmayı biliyormusunuzz acabaa ?
Valla ben yıllardır ailemden ayrı okudum, yıllardır da uzakta çalışıyorum mecburen yemekti temizlikti ev çekip çevirmeyi mecburen öğrendim Müstakbel eşim de aynı durumda ev çekip çevirmeyi biliyor.
valla bende yıllarca ailemden uzakta yaşadım ama hala öyle ahımlı sahımlı yemek yapamam kendimi doyurracak kadar ufak tefek seyler bilirim, temizlik desen okurken haftada bir temizliğe kadınım gelirdi ben onun haricinde bşi yapmazdım arada da annem gelip dolaplarımı düzeltirdi. yani benim durum yandı gülüm keten helvemValla ben yıllardır ailemden ayrı okudum, yıllardır da uzakta çalışıyorum mecburen yemekti temizlikti ev çekip çevirmeyi mecburen öğrendim Müstakbel eşim de aynı durumda ev çekip çevirmeyi biliyor.
valla bende yıllarca ailemden uzakta yaşadım ama hala öyle ahımlı sahımlı yemek yapamam kendimi doyurracak kadar ufak tefek seyler bilirim, temizlik desen okurken haftada bir temizliğe kadınım gelirdi ben onun haricinde bşi yapmazdım arada da annem gelip dolaplarımı düzeltirdi. yani benim durum yandı gülüm keten helvem
beraber yanalım o zmanTek değilsinnn bende sendenimmm :)
Siz evlenmiş olduğunuzda ben 1 yıllık evli olmuş olacağım zaman ne çabuk geçiyor.Ekim ayında evlenmek istememe rağmen zorla o tarihe kalmıştım istanbul da yağmur olmamasına rağmen iğrenç basık kasvetli bir hava vardı resimlerim dış çekim olmuştu her baktığımda bitip gitmesine rağmen beyninin etini yerim inşallah hava çokkk çokkk güzel olur sizin için:)Kızlar Ekim ayında evlenecekler olarak toplasalim :) bizim düğünümüz 11 Ekim daha zaman var gerci pek hazırlıgım da yok sizin ne zaman hazırlıklara başladınız mı? :)
ayy öle demeye yaa bende ekimde hiç sitemedim ama o zamana kaldık.. ayın kaçıydı canım seninSiz evlenmiş olduğunuzda ben 1 yıllık evli olmuş olacağım zaman ne çabuk geçiyor.Ekim ayında evlenmek istememe rağmen zorla o tarihe kalmıştım istanbul da yağmur olmamasına rağmen iğrenç basık kasvetli bir hava vardı resimlerim dış çekim olmuştu her baktığımda bitip gitmesine rağmen beyninin etini yerim inşallah hava çokkk çokkk güzel olur sizin için:)
11 Ekim 2014ayy öle demeye yaa bende ekimde hiç sitemedim ama o zamana kaldık.. ayın kaçıydı canım senin