2015 Ekim Anneleri

Canım Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın inşallah. Benim arkadaşım da aplastik anemiydi lösemi gibi ilik nakli gerekiyordu hastalığın ortaya çıkması ilerleyip vefat etmesine kadar geçen süre sadece 10 aydı. 8 arkadaş moralini düzgün tuttuk son ayına kadar ama son bir buçuk ay enfeksiyon kaptı nakil de olmayınca kaybettik. Yaşatmaya çok uğraştık üniversitede seferberlik başlattık haftada en az üç gün beyaz ve kırmızı kan donörleri bulup hastaneye gidiyordk ama yetmedi... Allahın sevdiği kuluymuş yanına aldı erkenden. Kayıplar ne kadar acı verici olsa da ani olanlar daha çok şoka uğratıyor en azından diğer türlü fikre zor da olsa alışıyorsun

Evt ani olanlar hele ki bir de genç insanlarsa kaybettiklerimiz çok çok zor benim de üniversitede bir sıra arkadaşım vardı başım çok ağrıyor çok yorgunum derdi doktora git derdik çok çalışıyorum ondandır derdi öyle böyle doktora gitti daha tetkikleri sonuçlanmadan bir sabah Deniz gelmedi okula hemen hiç devamsızlık yapmazdı haber geldi o gece beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetmiş...

Ne kadar iyisin canim. Sagolasin. Senin arkadasin da nur icinde yatsin. Cok zamansiz olmus, bu kadar erken yasta kayiplar daha da aci

Ne kadar iyisin canim. Sagolasin. Senin arkadasin da nur icinde yatsin. Cok zamansiz olmus, bu kadar erken yasta kayiplar daha da aci
Bunları paylaşırken o anları tekrar yaşadım sanki canım nur içinde yatsın. Son sınıfta olunca temsili bir mezuniyet belgesini ailesine verdiler ailesi için de çok zordu. Ama düşünüyorum da bu acı benim tanık olduğum sadece bir tanesi yüzlerce binlerce farklı hikaye var bilmediğimiz. Bir duygu seli alıp götürdü beni yine çıkmam lazım bu duygu durumundan. İnşallah hayattayken bazı şeylerin kıymetini daha iyi anlarız. Burun kıvırdığımız sinirlendiğimiz onca şey var ki hayatın kısalığını düşündüğümüzde garip geliyor. Kiminle daha ne kadar vakit geçireceğimizi bilmiyoruz yaşadığımız anlar çok kıymetli. Her anı aynı yaşayamasak da farkında olduğumuz zamanı bize özel hale getirebilirsek bakış açımız da çok değişecek

Allah rahmet eylesin canım arkadaşına da huzur içinde yatsın

Basın sağolsun canım Allah'im geride kalanlara uzun omur versin Rabbim ölümle sınamasın kimseyi.

Oooo ayaklarını ne zaman keşfedecek diyordun ki iki gündür şaşkın şaşkın ayaklarına bakıyo.dokunuyo çok mutlu oluyorum bende onu boyle çabalarken görünce.Canım ağlayarak uyanma yiğitte de var öğlene kadar annem bakıyo.bugün iki kere şiddetli ağlayarak uyanmış.anlamadım acaba diş ağrısı olabilir mi.dr bisey görememişti en son gittiğimizde ama ben kızarıklık farkettim dedim acabaa bi misafirimiz mi var :))) o gün beşiğine koydum mutfağa iki dakkalığına gittim geldiğimde yon değiştirmişti bian kendimden şüphe ettim ama değil artik dönüyo ve dediğin gibi çok dikkatli olmamız lazim

Günaydın güzel anneler ve melek bebekleri... Hava çok kasvetli olmasına rağmen benim içim kıpır kıpır :)) aktif bi gün geçireceğim ...dün kızımı tarttık kızım 22sinden beri 200 gr almış boyuda uzadı bacakları pijamalar kısa geliyo zıpzıp işe yaradı bence :)) çiş sayısı ve kaka yapısı normal 3ölçü ek gıda diyen dr inat hala tek çay bardağı veriyorum günde maksimum 2 öğünde toplam 1çay bardağı olacak şekilde ... Öncelik anne sütünde olsun istiyorum dr uma güveniyorum ama o doktorsa bende anneyim kimse benden iyi bilemez

Günaydın kızlar size birkaç sorum olacak saçma gelebilir :) ama yardimci olursaniz sevinirim en yakın arkadaşım doğum yaptı yarın hastaneye ziyaretine gidicem sizce ne götürebilirim altın hastanede mi takılır sonra evde mi takılır bir de o sağlık sorunları nedeniyle bize gelememişti şimdi altın takarak aynısını ondan bekliyo gibi olur muyum

Günaydın canım öncelik kesinlikle anne sütü benim kızım sadece anne sütü alıyor olsa ilk 6 ay ben ek hiçbirşey vermezdim doktor verse bile vermezdim ki drları dinleyen bir tipimdir :) varsın damak tadu geç gelişsin veya yutmayı geç öğrensin ayrıca ek verilen her gıda anne sütü üretimini azaltıyor mama da olduğu gibi benim fikrim tabi süt olayı hala içimde ya ondan belkide

Günaydın canım eğer yakın arkadaşınsa benim fikrim altını eve götürmen daha samimi olur sağlık sorunları yüzünden gelememiş keyfi değil ki yanlış anlaşılacağını sanmam tam tersi karşılıksız götürmüş oluyorsun senin hastanede olman onun için yeterli

Ben de eve gittiğimde takarim diye düşünüyorum ama hastaneyede eli boş gitmiyim diyorum ne goturulur ki

Ben de eve gittiğimde takarim diye düşünüyorum ama hastaneyede eli boş gitmiyim diyorum ne goturulur ki
Bebeğin bir eksiği var mı ? benim bir yakın arkadaşım şampuan krem vb seti getirmişti hastaneye ama tabi nice zaman önce demişti alacağım diye

Nasılsınız güzel anneler Bugün pek bir sessiz burası bebişler çok mu yordu annelerini hastalarımız iyileşti mi first lady ve ATPaz nasıl oldunuz

Yakın arkadaşınsa evine gitmek icap eder.hastaneye şampuan bebek bezi alabilirsin canım. Bana çoğu tanıdğım o şekilde yapmış.altın konusu senin maddi durumuna bağlı şimdi çeyrek çok pahalı sen götürürsen o da getirir.en son 160 tl den aldığımızda o bile pahalı gelmişti şimdi 190 tlmiş..

Nasılsınız güzel anneler Bugün pek bir sessiz burası bebişler çok mu yordu annelerini hastalarımız iyileşti mi first lady ve ATPaz nasıl oldunuz
Evet canım bugün çok sessiz burası. Biz eşimle bugün temizlik yaptık ben salon camlarını sildim çok kirlenmişti.devamını da h.içi yapacağım üşütüp sütümden kıza geçecek diye korktum. Siz temizliği nasol yapıyorsunuz?

Benim de bugün temizliğim vardı 15 günde bir abla geliyor bana onun dışında hafif işleri yapıyorum sonuçta 15 gün ev beklemez fakat hiç cam silmedim yalan yok ama banyo mutfak çok özen gösteririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…