2015 Ekim Anneleri

kızlar yazamadım bayadır..biz bugün aşılarımızı olduk.herkesin de dediği gibi ikinci aşı baya ağlattı oğluşumu.ama ateşimiz çok olmadı şükür.şimdilik takipteyiz. pessinus canım nice güzel yaşlara :) biz de kayınvalidemin doğum gününü kutladık yeni eve geldik..tabi bizimkinin düzeni bozuldu kv kp de uyumasın uyumasın sevelim deyince iyice bizimki uyuyamadı ağlaya ağlaya zor uyuttum kuzumu gecemiz rahat olur umarım

İnşallah ateşsiz atlatırsınız canım Uyumasın sevelim mantığını ben anlayabilmiş değilim :) bir gün biri elimde kalacak bu yüzden

Cnm kucakta tasinanları demek istemiştim anlatamamisim kusura bakma:) ama anakucaginiz cok guzel güle güle eskitin:)
Hee tmm:) diğerinde yok bende almadım canım kullananlar yoğun bel ve sırt ağrı geri dönüşü aldım. Biz de alsak onu en baharda kullanırız hem bebişler ağırlaşıyoe hem de yazın yakar sıcakta

Mutluuuu yıllar güzel anniş
Teşekkür ediyorum kızlar hepimiz musmutlu günler yıllar geçirelim:)

@tugbap canım özlettin kendini nerelerdesin neler yapıyorsun? Okullar açıldığından beri göremiyoruz seni buralarda. Bizi sohbetinden mahrum bırakma...
statistician41 canım sen nasılsın belki görürsün yazdığımı ömerle umarım her şey yolundadır. Meraktayız... topiğimize gelirsen mutlaka haberdar et bizi

cnm bebegin fizijsel gelisimi ile ilgili dr u sen olacaksin demisti drumuz bebisi gozlenmleyip istekleri dogrultusunda cvp verebilmeye calismaliymisiz yani eger istiyrsa basacak eger istiyorsa oturacaj tabi bu demek degilki 2 aylikken basacak yada 7aylikken basacak tabii bwlirli standartlar var ama cokta belirleyici degil kuzucuklar kendileri belirleyecek yani

Bir de Mavi kızımız vardı ondan da hbr yok uzun zamandır

bu arada 20 günlükken dönen kızım onu da unutmuş,çok işim var çokk,herşeyi hatırlatmam lazım
kendime çok kızıyorum çokk
20gunlukken donen 6aylikken desteksiz yuruyen bebek aman allahim bir yasima daha girdim Soylenenleride takma kafana cnm ama bebislere yaptirilan egzersizler elbetteki sureci hizlandiriyr yeterki Allah saglik sıkıntısı vermesin gun gelecek elbet hepsi yuruyecek donecek

Sonra bakmissin yine hamilesin hooop surec yeni bastan o ipleri ele alma devri artik coook uzak bize

Bu aylarda bacaklarin vucud aglirliginin birazini da olsa kaldirabilmesi iyiymis. Ote yandan yavas yavas adimlama refleksi kaybolacakmis, hatta hic basmak istemeyeceklermis bir sure, parmak ucunda gibi olacaklarmis. Yani basmasi da normal basarken basmamaya baslamasi da normal diye biliyorum

Gecmis olsun canim. Kuzucuklarimiz birer birer atlatiyorlar asilarini oleyyy

Gecmis olsun cnm insallah atessiz atlatmissinizdir geceyi ayrica bebek bu tabikide uyumayacak sevilecek kv kp den iyi bilecek degiliz ya onlar kactane buyutmusler!!!anlamyrm bu insanlari ya ayni modelden bizdede var (kv kp denilince delleniyrm icimi dokmus gibi oldum k.bakma)

yok canım desteksiz yürüme değil ayak basma olayı, benim bebeğim sürekli dönüyodu 20 günlükken,yüzüstü koyuyodum ısrarla kafayı kaldırıyodu,hiç indirmiyodu,dirseklerinin üzerine ağırlığını verip,dizini büküp dönüyodu,galiba 1-2 aylıkken hafifler ondan elinden tutunca istemsiz olarak adım atıyolar,şimdi ağırlaştılar galiba,tabi hareket de işe yarıyo galiba, öyle tabi 1 ay erken yada geç,sonuçta hepsi yürüyecek

Son düzenleme:
ay içime su serptin canım ya ben de dedim ben ihmal mi ettim ondan mı bu çocuk böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…