- 5 Şubat 2015
- 712
- 963
- 78
Bi deyim var ya helal olsun eşine resmen içimin yağları eridiTmm dersen cocugum elden gider oyle boyle degiller ya ama esim sagolsun kv sallamak icin ayagina yatirir yatirmaz anne cocugu sallamyrz alustirma durduk yere dedi tarhana meselesindende esim senn yuzunden benin midede problem var suan dedi tabii kv mor
Valla öyle ben hiç dayanamıyorum bi gün cidden yicem diye eşim seni yalnız bırakmam kızla diyo7saat uyku = mutlu anneeee darisi basimizamasallah zeynebimize o yanaklar isirilmak icin yaratilmis annesi ya tam yemelik minciklamalik kivama gelmis
Eşinin ağzına sağlık helal diyorum :)Tmm dersen cocugum elden gider oyle boyle degiller ya ama esim sagolsun kv sallamak icin ayagina yatirir yatirmaz anne cocugu sallamyrz alustirma durduk yere dedi tarhana meselesindende esim senn yuzunden benin midede problem var suan dedi tabii kv mor
Bebeğim mama ağırlıklı yemesine rağmen kilo alımı iyi olduğu dr ek gıda vermedi. Ben de herhangi birşey tattırmadım. 4 ayda kucağında oturabilir 5. Aydan itibaren de destekle oturabilir.Kızlar merhaba ben kasım annesiyim ama Ekim'e yakın bi kasım annesi4aya az kaldı,size sorun şu bebeklerinize 4 aydan sonra anne sütü dışında herhangi bişeyler tattırmaya Başladınız mı bir de minikleriniZ oturmaya be zaman başladı
Allahım kolaylık versin canım inşallah çok sancısı olmaz duru`nunİyiyiz canım uğraşıyoruz bebişlerle siz nasılsınız? Dün 4 aylık olduk biz yarın da aksilik olmazsa aşımızı olacağız
Çok iyi çok iyi sen de biraz dinlenmişsindir. Geçen burdan bir anne daha demişti yorulmaları lazım diye yorulunca çok farkediyor uykuları inşallah bundan sonra daha da iyi uyursunuz belki bir büyüme atağıydı anne sütünü fazla yemesi ne güzel bir his duygulandım bu süt olayını uzun süre atamayacağım sanırım üzerimden Güneş'in adına çok sevindimKızlar dün gündüz kızım çok uyudu, akşam 6 gibi uyandi.biraz oyalayım dedim,emzirdim oynadık derken 2 saat durdu sonra bi daha emdi, emerken ağladı hep doymadı diye pinpiriklendim mama için su koydum cezveye, o arada hadi banyo yaptırayım dedim. Banyo, masaj üstüne ta doymadıysa diye mama.. meğerse doymuş küçüğüm, fazla yiyince ağlaması kusması.. tam bitirince kaka yaptı eee beline kadar batmış temizlenmesi. . Derken bir baktım kız 4 saattir uyanık. Ağlamaya başladı zaten. Beşiğe koydum daha sallamadan bizimki uyudu saat 10:15 falandı. Vee gece hiç uyanmadan 2.5 saatte bir emmeye kalktı uyanmadan emdi, daha az önce babası işe giderken gürültü yapınca uyandı:) muhteşem bir geceydi
Ayrica 2 haftadır falan ilk kez gece uykusu gördü miniğim:) yarasın kuzuma
Canım inan nereden aldığını sormayı unuttum da hepsiburadada gördüm siyah beyaz, turuncu falan diye hayvanlar var çeşitleri de var. Bizim kız hiç sıkılmadan inceliyor sayfalarını çeviriyor. Dediğin gibi her şeyde olduğu gibi bunun da tadına bakıyor:)Cnm benm kizimda daha bir haftadir diyebilirim eline verdigim seyi artik uzun sure tutup evire cevire inceliyr dikkatini ceken baska bir sey olmadigi surecede devam ediyr incelemeye tadina bakmayida ihmal etmyretkinlik kitapkarinida merak ettim nasil birsey cnm nerden almis halaniz
Bir de birşey dediğinde ben şu cevabı alıyorum biz de çocuk büyüttük yani ne yapiyim o senin çocuğun bu benim çocuğum herkesin kendi tarzı ve tercihleri var ben de kızımı hiç sallamadım kucaklarına alıp salladıklarında sallamayın diyorum alışmışız diyorlar süt içer kızım hoplatırlar kızım ağzından çıkarır sütleri yapmayın dersin gelen cvp olsun bir daha yer olur cvp vermedikçe daha çok yapıyorlar anladım benBebek ilk dogdugunda sallamadan cocukmu buyurmus! diyen 4 ay sonra kilosu vs gayet yerinde gorunce bide anarmolmis gibi sasirip ustune sallamadan nasil buyumus bu boyle! diyen .... agzinin suyu aktigi icin birseyler yedirip icirince agzinin suyu kesilen komsusu olan ..... 40i ciktiktan sonra tarhana corbasi! verdim ben sende ver diye direten.... 2yasina kadar emzircem insallah deyince kiz cocugu okafar emermismi disi cikinca isircak gorursun biraktirirsin ozmn diyen...diyen...diyen...kisi ne kisisidir tahmin edersiniz kizlar...bu bir memlekete ilk gidis ve birdaha uzun bi sure gitmek istemeyisin dramidir
Bir de birşey dediğinde ben şu cevabı alıyorum biz de çocuk büyüttük yani ne yapiyim o senin çocuğun bu benim çocuğum herkesin kendi tarzı ve tercihleri var ben de kızımı hiç sallamadım kucaklarına alıp salladıklarında sallamayın diyorum alışmışız diyorlar süt içer kızım hoplatırlar kızım ağzından çıkarır sütleri yapmayın dersin gelen cvp olsun bir daha yer olur cvp vermedikçe daha çok yapıyorlar anladım benBebek ilk dogdugunda sallamadan cocukmu buyurmus! diyen 4 ay sonra kilosu vs gayet yerinde gorunce bide anarmolmis gibi sasirip ustune sallamadan nasil buyumus bu boyle! diyen .... agzinin suyu aktigi icin birseyler yedirip icirince agzinin suyu kesilen komsusu olan ..... 40i ciktiktan sonra tarhana corbasi! verdim ben sende ver diye direten.... 2yasina kadar emzircem insallah deyince kiz cocugu okafar emermismi disi cikinca isircak gorursun biraktirirsin ozmn diyen...diyen...diyen...kisi ne kisisidir tahmin edersiniz kizlar...bu bir memlekete ilk gidis ve birdaha uzun bi sure gitmek istemeyisin dramidir
Maşallah canım inşallah bu bir başlangıç olur bundan sonra geceleri mışıl mışıl uyur GüneşKızlar dün gündüz kızım çok uyudu, akşam 6 gibi uyandi.biraz oyalayım dedim,emzirdim oynadık derken 2 saat durdu sonra bi daha emdi, emerken ağladı hep doymadı diye pinpiriklendim mama için su koydum cezveye, o arada hadi banyo yaptırayım dedim. Banyo, masaj üstüne ta doymadıysa diye mama.. meğerse doymuş küçüğüm, fazla yiyince ağlaması kusması.. tam bitirince kaka yaptı eee beline kadar batmış temizlenmesi. . Derken bir baktım kız 4 saattir uyanık. Ağlamaya başladı zaten. Beşiğe koydum daha sallamadan bizimki uyudu saat 10:15 falandı. Vee gece hiç uyanmadan 2.5 saatte bir emmeye kalktı uyanmadan emdi, daha az önce babası işe giderken gürültü yapınca uyandı:) muhteşem bir geceydi
Ayrica 2 haftadır falan ilk kez gece uykusu gördü miniğim:) yarasın kuzuma
Yok canım korkma anlamazlar aynından bnde de var =) Dün kvdeydik kalk çocuk doymadıysa dolabta yoğurt çorbası var ısıt yedir diyo çocuk devamlı elini ağzına katıyo ya aç ondan yapıyo sanıyo.... =)Kv nin en orijinal modelini almisim hee bide bunun bi kucuk modelide var masallah ond an asagi kalir yani yok hayir birakin herkes nasil istiyorsa oyle yetistirsin kendi cocugunu ben boyle yaptim ben soyle yaptim ba-na-ne senden...off sistim yeminle 2 gundur burasi olmasa patlcaktim ohh yazinca rahatladim valla yao degilde burayi kocam yada ailesinden biri okusa benm yazdigimi anlarlar fikirlerin orjinalliginden
Maşallah Zeynep'e :) çok iyiymiş yaa, darısı başımıza :)Ay maşallah daim olur inşallah dr bize artık uyanmassa gece emzirme dedi 6-7 saate kadar dayanır dedi :) valla saat kurmadım ezan sesine uyandım ... Darısı Güneşimize.....:)
Cnm bende kasima yakin ekim annesiyim diyebilirimKızlar merhaba ben kasım annesiyim ama Ekim'e yakın bi kasım annesi4aya az kaldı,size sorun şu bebeklerinize 4 aydan sonra anne sütü dışında herhangi bişeyler tattırmaya Başladınız mı bir de minikleriniZ oturmaya be zaman başladı
Aynenn 4 tane buyutmusmuste salincaga bi koyardim bi sallardam yemek yapardim bi sallardim bulasik yikardim diyo oda senin tercihin bende emziriyrm yatiriyrm oynarken uyiyo uyumazsa mutfaga goturyrm yemegimi yapiyrm dyrm hiiii diyo sanki utopik birsey demisim gibi yani cvp versende karsida duvar varki sanki hala yazin salincak kurcam ben ona diyooBir de birşey dediğinde ben şu cevabı alıyorum biz de çocuk büyüttük yani ne yapiyim o senin çocuğun bu benim çocuğum herkesin kendi tarzı ve tercihleri var ben de kızımı hiç sallamadım kucaklarına alıp salladıklarında sallamayın diyorum alışmışız diyorlar süt içer kızım hoplatırlar kızım ağzından çıkarır sütleri yapmayın dersin gelen cvp olsun bir daha yer olur cvp vermedikçe daha çok yapıyorlar anladım ben
Kv zedeler geliyr bir birKızlar dün kvye gittik bizde kafayı yicektim millet bi meraklı bana müdahale etmeye en küçük gelin bnm sanıyorlar ki ben çocuk büyütemem bi de çocuğun canını yakarak sevmeye bayılıyolar çıldırttılar bni
Ay aynen öle çıldıracaktım çocuk zayıflamış diyo anne 600 gram almış ne zayıflaması diyorum hala aynı yok yok zayıflamış diyo anne boyu uzamış ya ondan öle geliyordur sana dedim hıı diyoKv zedeler geliyr bir birboyle yapardimcilar heryerde var anlasilan cocuk buyutmek bunlara laf anlatmaktan daha kolay is valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?