2015 Ekim Anneleri

Evet ya ben de arkadaşlarıma pasta almıştım facebook hatırlattı geçen gün sağolsun :) çok güzel günlerdi şimdi kucaklarimizdalar bin şükür

Cnm tulumdan ziyade bi kat daha giydirsen mesela benm kizim hep kollar yukarda uyur battaniye ortsemde neyapip edip aciyr bende ince bi kat daha giydiriyrm ustune zaten oda 20derecnn cok altina dusmesse sorun degil eller ve yanaklardaki sogukluk usudugu anlamina gelmezmis gobegi sirti yada ensesi soguksa usuyr demekmis

Cnm benm kizimda daha bir haftadir diyebilirim eline verdigim seyi artik uzun sure tutup evire cevire inceliyr dikkatini ceken baska bir sey olmadigi surecede devam ediyr incelemeye tadina bakmayida ihmal etmyr etkinlik kitapkarinida merak ettim nasil birsey cnm nerden almis halaniz

Cnm buna ek olarak biraz ihlamur ve kimyon katip demleyip kendim iciyrm gunde bi fincan dogdugundan beri hem sute hem gaza hemde uykuya faydali olsun diye uyku problemmizde nerdeyse hic olmadi bilmyrm cayin buna katki orani ne ama bi dene istersen artik bebislerede verilebilir tabi buyuduler ama yinede bi kac cay kasigini gecirmemeli

Bebek ilk dogdugunda sallamadan cocukmu buyurmus! diyen 4 ay sonra kilosu vs gayet yerinde gorunce bide anarmolmis gibi sasirip ustune sallamadan nasil buyumus bu boyle! diyen .... agzinin suyu aktigi icin birseyler yedirip icirince agzinin suyu kesilen komsusu olan ..... 40i ciktiktan sonra tarhana corbasi! verdim ben sende ver diye direten.... 2yasina kadar emzircem insallah deyince kiz cocugu okafar emermismi disi cikinca isircak gorursun biraktirirsin ozmn diyen...diyen...diyen...kisi ne kisisidir tahmin edersiniz kizlar...bu bir memlekete ilk gidis ve birdaha uzun bi sure gitmek istemeyisin dramidir

Canım fikirler çok orijinal gelmiş geçmiş olsun:) umarım bi süre gitmezsiniz tekrar :)

Var ya akrabalarımı bu yüzden çok seviyorum ... Mevlitde laf söylemiş olmak için konuşmaya çalışan teyzeye "en doğruyu annesi bilir " deyip kapak yapacak kadar farkındalar herşeyin duyma ve gec :)) ikinci çocuğu olanlar bile ne diyo burda ilkte olan bunda Olmuyo... Hee tamam tammam diye bi laf var ya da yaa bi deneyim bakıyım :))

Kızlar dün gündüz kızım çok uyudu, akşam 6 gibi uyandi.biraz oyalayım dedim,emzirdim oynadık derken 2 saat durdu sonra bi daha emdi, emerken ağladı hep doymadı diye pinpiriklendim mama için su koydum cezveye, o arada hadi banyo yaptırayım dedim. Banyo, masaj üstüne ta doymadıysa diye mama.. meğerse doymuş küçüğüm, fazla yiyince ağlaması kusması.. tam bitirince kaka yaptı eee beline kadar batmış temizlenmesi. . Derken bir baktım kız 4 saattir uyanık. Ağlamaya başladı zaten. Beşiğe koydum daha sallamadan bizimki uyudu saat 10:15 falandı. Vee gece hiç uyanmadan 2.5 saatte bir emmeye kalktı uyanmadan emdi, daha az önce babası işe giderken gürültü yapınca uyandı:) muhteşem bir geceydi
Ayrica 2 haftadır falan ilk kez gece uykusu gördü miniğim:) yarasın kuzuma

Günaydın kızlar :)) bu gece zeynep 7saat uyudu .. 23:45 yattı 6:30 ben kaldırıp emzirdim ..dün yaptığım yoğurt tutmadı sadece hipp organik bisküviden 3 taneyi anne sütü ile ıslanıp verdik dr gluten ile tanışmasi için ya ekmek içi ya da beve bisküvisi dedi ama en masumu hipp dedi ekmekte katkı çok bizde dün hippi araştırıp aldık çorba yoğurt ekşi ve tatsız geldi sanırım bunu kaşığı kendi tutup soktu ağzına :)) ay büyüdükçe insanın severken hırslanıp ıssırası geliyo bu da zeynebin çok acıktım pozu

Eklentiler

• image.png
    290,4 KB · Görüntüleme: 73
Canım fikirler çok orijinal gelmiş geçmiş olsun:) umarım bi süre gitmezsiniz tekrar :)
Kv nin en orijinal modelini almisim hee bide bunun bi kucuk modelide var masallah ond an asagi kalir yani yok hayir birakin herkes nasil istiyorsa oyle yetistirsin kendi cocugunu ben boyle yaptim ben soyle yaptim ba-na-ne senden...off sistim yeminle 2 gundur burasi olmasa patlcaktim ohh yazinca rahatladim valla ya o degilde burayi kocam yada ailesinden biri okusa benm yazdigimi anlarlar fikirlerin orjinalliginden

Ay maşallah daim olur inşallah dr bize artık uyanmassa gece emzirme dedi 6-7 saate kadar dayanır dedi :) valla saat kurmadım ezan sesine uyandım ... Darısı Güneşimize.....:)

Tmm dersen cocugum elden gider oyle boyle degiller ya ama esim sagolsun kv sallamak icin ayagina yatirir yatirmaz anne cocugu sallamyrz alustirma durduk yere dedi tarhana meselesindende esim senn yuzunden benin midede problem var suan dedi tabii kv mor

Masllah kuzucuklar buyudukce gece uyku problemi kalmicak artik insallah boylede devam eder

7saat uyku = mutlu anneeee darisi basimiza masallah zeynebimize o yanaklar isirilmak icin yaratilmis annesi ya tam yemelik minciklamalik kivama gelmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…