2015 Ekim Anneleri

Geçen gün google ye bir yazayım dedim bebeğim saat başı uyanip emmek istiyor diye aman Allahım kimisi yazmış 10 aylık hala uyanıyor kimisi yazmış 1 yaşında hala uyanıyor :)) gözüm korktu sanırım anne sütü alan bebekler bir süre sonra alışkanlık haline getiriyor sık uyanmayi inşallah bizimki öyle değildir :)
canim ediz de bi ara cok sik uyanmaya baslamisti, kalkip emziriyordum baktim aliskanlik yapiyor kestim, uyaniyordu soyleniyordu bazen agliyordu hatta ama 2 dakikayi hic gecmedi aglamasi, soylenmesi yarim saat bile surebiliyordu. Ben kesince bir iki gunde eskisine dondu simdi yine gecede bir kez uyaniyor saat 4 civari

kafasinin arkasi simetrikse, oturunca boynu hep bir yana dusmuyorsa bir sikinti yoktur canim. Ediz in yataginin sol tarafi duvara donuk sag tarafi bizim yataga donuk. O yuzden ediz hep sirtustu ama kafasi saga bize donuk uyumus, bu yuzden de kafasinin arkasinda sag tarafta duzluk var ve boynunun sag tarafindaki kas biraz kasili kalmis, dik oturunca kafa saga dusuyor:). Zeynep sirt ustu yatsa da belki kadasi bazen saga bazen sola bazen tavana bakiyordur belki, yada yuzustu yatiriyorsan da sorun olmaz. Nasil yatiriyorsun sen?
Ben Zeynebi ilk iki ay yan yatırdım benim kızım çok erken dönmeye başladı O yüzden üç aya yakındır sırtüstü yatıyor hala kafası ne zaman görsem sabah sağ tarafta Ama gece döndürüyor herhalde çünkü simetrik bizim kafamız ama ağlayacağım zaman kafasını sağa yatırıyor :D

canim ediz de bi ara cok sik uyanmaya baslamisti, kalkip emziriyordum baktim aliskanlik yapiyor kestim, uyaniyordu soyleniyordu bazen agliyordu hatta ama 2 dakikayi hic gecmedi aglamasi, soylenmesi yarim saat bile surebiliyordu. Ben kesince bir iki gunde eskisine dondu simdi yine gecede bir kez uyaniyor saat 4 civari
Nasıl kesin canım hiç mi emzirmiyordun imkanı yok emmeden uyumuyor Dila dün gece belki daha uzun tok tutar diye mama verdim yine 1 saat sonra uyandı

Nasıl kesin canım hiç mi emzirmiyordun imkanı yok emmeden uyumuyor Dila dün gece belki daha uzun tok tutar diye mama verdim yine 1 saat sonra uyandı
canim onceleri her kaltiginda emziriyordum cunku buyume ataga gibiydi gunduz de sik sik emmek istiyordu ac gibi ellerini yiyordu bir de hep degisik saatlerdr kalkiyordu, sonra buyume atagi bitince sanirim aliskanlik oldu hep ayni saatlerde uyaniyordu 1, 3, 6. O zaman her kalktiginda emzirmemeye basladim cunku ac olmadigini biliyordum. Ediz de uykuya dalmak icin emme ihtiyaci da yok,;parmagini emerek uykuya daliyor. Oyle olunca gece bir kez 3-4 civari kalktiginda emzirdim kalanlarinda isigi bile acmadim, sabirla susmasini bekledim, yarim saat bile mizirdandigi oldu ama ses etmedim. Dila ninki de aclikla ilgili degil belli ki. Ama kendi kendine sakinlesip uykuya dalamiyorsa baska ne yapabilirsin bilmiyorum tatlim

HERKESE MERHABALARRR......HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENİR ÖĞRENMEZ BURDA YAZMAYA BAŞLAMIŞTIM FAKAT SONRA PEK FIRSAT BULUP GİREMEMİŞTİM...HERKES BÜYÜTTÜ MİNİKLERİ NE GÜZELLL :) BENİM KIZIM DA 4 AYLIK OLDU ÇOK ŞÜKÜR...KIZLAR SİZE BİR BİGİ PAYLAŞAYIM ÇALIŞAN BAYANLAR YARIM GÜN YASASI ÇIKTI RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI VE SADECE MEMURLARA DEĞİL HERKESE...FAKAT KÜÇÜK BİR SORUN YARI MAAŞI ÖDEYECEK OLAN İŞKUR DETAY BİLMİYOR :KK51: BEN TAKİPTEYİM GELİŞMELERİ PAYLAŞIRIM SİZEDE...TEKRAR ARANIZDA OLMAK ÇOK GÜZEL :KK68::KK68::KK68:

Kızlar hava çok güzel alın bebişleri çıkın iyi gelecek sizlere de kapanmayın eve..
Yessss çıktık biz bugün yanlız ana kucagiyla 15 20 dakka kadar yürüdük amaaa tek kelimeyle öldüm dikmende oturdugumdam olabilir sanırım :rolleyes: tabi bizim yigido yine dışarıdan hoşlanmadı ben napcam bu cocugu:KK57:

Aynen canım kerem de bu aralar sık uyanmaya başladı.Oysaki 1 kere ancak uyanıyordu.Ben de her kalktığında emzirmiyorum çünkü bugün emzirirsem yarın aynı saatte kalkıyor mutlaka.Zaten gece emzirmesi de böyle böyle kesiliyor.Emzikle geziyoruz evde sonra atıyor.4.de uyanıyor bebişin peki en son kacta emziriyorsun?

Biz bugün çıktık canım ince bir battaniyeyle o kadar mutlu oldu ki kızım nasıl gülücükler saçtı:)
Benim ki etrafı seyrede seyrede bir hal oldu bu günlerde hemen hergün çıkıyoruz yalnız bizim kız dışarıda bana hiç pas vermiyor biri görse başkasının çocuğu sanır:)

Yessss çıktık biz bugün yanlız ana kucagiyla 15 20 dakka kadar yürüdük amaaa tek kelimeyle öldüm dikmende oturdugumdam olabilir sanırım :rolleyes: tabi bizim yigido yine dışarıdan hoşlanmadı ben napcam bu cocugu:KK57:
Benim sırtım ağrıyor biz 1.5 saat yürüdük

Olsun sen sık sık çıkar etrafa baksın ağaçları kuşları görsün iki gün sonra içeri girmek istemeyecekler:)

Gece sadece bir kez uyanan anneler bebeklerine mama verip mi yatırıyor ben dr sordum geceleri 2 saatte emzirmek lazımmış bebekler uyurken çok acıktıklarında şekerleri düşermiş bu da tehlikeli olduğunu söyledi. Ezgi uyku sırasında az emdiği için 1.5/2 saatte uyanıyor. Tabii bende eğer kalkmazsam gözlerini açmasından korkuyorum.

Slm kızlar, hani bu rutine oturtma muhabbeti var ya:) çok güzel rutin oluşturduk biz, her gece 12de uyanıp sabah 3e 4e kadar oturuyoruz. Hatta güneşin en ayık olduğu saatler bu saatler :) rutine gel rutineee :KK49::KK71:

Slm kızlar, hani bu rutine oturtma muhabbeti var ya:) çok güzel rutin oluşturduk biz, her gece 12de uyanıp sabah 3e 4e kadar oturuyoruz. Hatta güneşin en ayık olduğu saatler bu saatler :) rutine gel rutineee :KK49::KK71:
Uykusuzluk vurdu iyice sana :)) benim kız 2 gündür gece üçte uyanıp aguluyor gülücükler saçıyor hiç yapmadığı şeyler bu geceden korkuyorum nasıl olacak diye 4.aydan sonra yeni huylar edindi

Uykusuzluk vurdu iyice sana :)) benim kız 2 gündür gece üçte uyanıp aguluyor gülücükler saçıyor hiç yapmadığı şeyler bu geceden korkuyorum nasıl olacak diye 4.aydan sonra yeni huylar edindi
4. Ay bizi de fena çarptı :) umudum 5. Aya artık şunun surasinda 1 hafta kaldı ya nasip :KK69:

4. Ay bizi de fena çarptı :) umudum 5. Aya artık şunun surasinda 1 hafta kaldı ya nasip :KK69:
Zaten varya tümden kandırmaca bebek doğar 40ını bekle derler o biter 3 ayı derler 3 ay biter 4. ayda düzene girer derler şimdi 6. ay diyorlar ne düzenmiş yahu giremedik gitti 6.ayda da 1 yaş diyecekler korkarım:))

Zaten varya tümden kandırmaca bebek doğar 40ını bekle derler o biter 3 ayı derler 3 ay biter 4. ayda düzene girer derler şimdi 6. ay diyorlar ne düzenmiş yahu giremedik gitti 6.ayda da 1 yaş diyecekler korkarım:))
:KK48: Ben 2 yılı çıkardım gözden 2 yaş sendromu falan var ya ondan sonra duzene girer inşallah q:KK48:

Back