İyi geceler sevgili anneler ve bebişler. Biz cuma günü sünnetimizi yaptırdık, burada bi kaç anne daha yaptırmıştı yaptırmayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim. Cuma günü haliyle ağrısı oldu 4 saat arayla ağrı kesici verdik, kucağımda yüzü bana dönük şekilde almaya korktum genelde yüzü dışa dönük dik şekilde gezdik, çünkü oğlum yatar pozisyonda kalmayı hiç sevmiyor, geceye rahatladı çok şükür, mamasını yemeye biraz daha sık uyandı ama mama yeyip uyudu geri, krem vermişti dr onu sürünce ağlıyordu sadece, ertesi günü normale döndük rahat rahat kucağıma aldım tamamen normal yaşantımıza döndük her zamanki beni gezdir, yürüt, oynat mızmızlanmaları oldu hatta küçük yürüyüşler de yaptık :). Dikişler kendiliğinden düşecekmiş, bugün de banyomuzu yaptık. Biraz şişlik var o da 10-15 güne geçermiş, tamamen doku iyileşmesi 1 ayı bulurmuş. Açıkçası 2-3 gün nazını çekeceğiz diye düşünüyordum çok şükür 1 gün çektik. Bir de bize önermediler ama kendi çalıştığım hastanede yapılan bi uygulama var; karton bardağı kesip pipisinin etrafına tutturuyorsun flaster bantla, böylece bez değmiyor ben öyle yaptım rahat ettim. Şimdi resim yükleyemedim ama yüklemeye çalışacağım bir ara. Bizden şimdilik bu kadar :)
@Aylime,
@Bademim88