2015 Ekim Anneleri

Normalde 3 aydan sonra 3 delikli diye biliyorum canım, ama biz 2 delikliye daha 1-1,5 hafta önce geçtik, oğlum 19 unda 4 aylık olacak, eğer kızın emebilirse 3 delikliye geçebilirsin, aslında bende geçmeyi düşünüyorum başlık aldım ama denemedim daha :)

Kızlar uyurken bebislerin üzerine ne ortuyorsunuz yorganmi battaniye mi? Benimki terliyo da .
Ben ince battaniyesiyle kundak yapar gibi yapıyorum üstüne de kalın battaniyesini örtüyorum, gece bi bakıyorum eller çıkmış bazen kalın battaniyesini de açıyor. Arada bizim yanımızda yattığında da yine ince battaniyesiyle kundak gibi üstüne de yorgan oluyor. Odamız 20-21 derece oluyor gece.

İyi geceler kızlar
Yaşadığım bir sorunu sizinle paylaşmak istiyorum.Daha önce başına gelen var mı bilmiyorum ama yaşayacak olan olursa daha çabuk farketsin diye paylaşmak istedim.
Oğlum yaklaşık bir haftadır çok uykusu geldiği zaman deli gibi ağlıyor ne emiyor ne uyuyor diye bir analiz yapmıştım kendimce. Ama bugün farkettim ki sağ göğsümü emmek istemiyor. Bir iki çekip deli gibi ağlıyor ve almıyor. Solu verince alıyor.
Bi kaç gün önce hatırlarsanız annem ihtiyaçlarını anlıyor ben anlayamıyorum diye üzüldüğümü paylaşmıştım. Meğer bu ağlaması ondanmış yeni çözdüm.
Ayrıca herkesi tek tek alıntılayamadım ama mesajlarınızı okudum ve bana iyi geldi. Çok teşekkür ederim.
Sorunu farkedince çok şükür çözümü de buldum. Uyku arasında sol göğsümü verirken yatırdığım şekilde yatırıp sağı verdim ve emdi. Bakalım yarın da işe yarayacak mı.
Bebişlere de annelerine de bol uykulu geceler...

Hayırlı olsun allah damatlığını da göstersin. Erkenden yaptırmak en iyisi gerçekten. Hem bizim kafamız rahat etti hem onlarda ilerde bir korku ve sıkıntı yaşamayacaklar.

Valla hanımı 12den beri şimdi uyutabildim o da zaten uyandı uyanacak. Napcam bilmiyorum. Uykusuzluk çok fena.

Hayırlı olsun canım, hadi atlattınız güzelce :)

Kızlar b12 den midir nedir ben konuya vaaakıf olamadım bende tek tip yatırıyorum kafa yapısı simetrik boynuda aynı gibi ama dediğiniz şeyler nasıl anlaşılır ?????
bakınca anlarsın tatlım ya bizimki bildiğin eğri kafa olmuştu çok şükür şimdi diğer tarafa yatıra yatıra düzeldi..ama yatakta yatırmakla belki o kadar olmaz benimki sert göğsümde sürekli aynı şekilde uyuduğu için bu kadar oldu sanırım..baktığında bebişin normal görünüyosa sorun yoktur canım

günaydın canımm..ay biz henüz iyiyiz tekrar saat başı uyanmalara başlamayız umarmm

Günaydın canım aynı durumdayız başım ağırlaşıyor çok yorgun hissediyorum kendimi.

günaydın canımm..ay biz henüz iyiyiz tekrar saat başı uyanmalara başlamayız umarmm
İnşallah canım benim kız 40 i çıkınca duzene girmişti 2 haftadir 3 gece uyumusuzdur onun disinda saat başı uyanıyor emmek istiyor bütün seçenekleri eledim geriye diş huzursuzlugu kaldı herhalde ondan böyle oldu

Çok iyi anlıyorum canım bir dönem oluyormuş böyle sonra yine duzene giriyormus (kendimi böyle teselli ediyorum ) gececeeek geçeceeeek
Geciyor geciyor cidden bi düzen oturtmak cok zor aşı oluyo misafir oluyo ağrısı oluyo o bi iki kere tutan düzen bi bakmışın altüst olmuş :))inşallah uyur inşallah sakin olurlar :)) ama gececek teselli değil canım içini ferah tut

Günaydınlar herkese :)

ATPaz , narin333 rabbim yardımcınız olsun, bebişlerinize ve tüm bebişlere uyku versin, gece uykuları güzel olsun.

Canım yanlış hatırlamıyorsam M mysterymom , P primavera1985 arkadaşlarımızda da benzer bişey olmuştu, dr gittiğinde bu durumu da paylaş istersen ve gelişmelerden bizi de haberdar et. Boynunda tek tarafa doğru eğiklik hissettin mi peki?

Kızlar b12 den midir nedir ben konuya vaaakıf olamadım bende tek tip yatırıyorum kafa yapısı simetrik boynuda aynı gibi ama dediğiniz şeyler nasıl anlaşılır ?????
Ben tek tip yatırmamaya çalışıyorum sanki kafasının arkası düzleşti gibi geliyor sırtüstü yattığından dolayı ama sağa yada sola arkasına destek koyarak yatırsam da bebeğim kendi istediği şekilde (sırtüstü) uyuyor nasıl yapıyorsa :)

Geçen gün google ye bir yazayım dedim bebeğim saat başı uyanip emmek istiyor diye aman Allahım kimisi yazmış 10 aylık hala uyanıyor kimisi yazmış 1 yaşında hala uyanıyor :)) gözüm korktu sanırım anne sütü alan bebekler bir süre sonra alışkanlık haline getiriyor sık uyanmayi inşallah bizimki öyle değildir :)

canim sagol, cabuk duzelecek gibi dedigin gibi. Bir kac gundur diger turlu yatirdik biraz egzersiz simdiden boynu duzeldi gibi, hep saga bakarak uyurdu simdi sola bakarak da uyuyor, kafasi da cabuk duzelirmis, sen de hic merak etme. Buarada huy degusikligi yasayan cok bebis var umarim poyraz da hemen eskisine doner

kafasinin arkasi simetrikse, oturunca boynu hep bir yana dusmuyorsa bir sikinti yoktur canim. Ediz in yataginin sol tarafi duvara donuk sag tarafi bizim yataga donuk. O yuzden ediz hep sirtustu ama kafasi saga bize donuk uyumus, bu yuzden de kafasinin arkasinda sag tarafta duzluk var ve boynunun sag tarafindaki kas biraz kasili kalmis, dik oturunca kafa saga dusuyor:). Zeynep sirt ustu yatsa da belki kadasi bazen saga bazen sola bazen tavana bakiyordur belki, yada yuzustu yatiriyorsan da sorun olmaz. Nasil yatiriyorsun sen?

canim bizde de ayni sorun vardi solu vermeye calisinca kendini geriye atoyordu agliyordu sagi aliyordu. Bizimki boyunla ilgiliymis. Seninki de pozisyonla ilgili bir sikinti gibi duruyor istersen bir sonraki kontrolde doktoruna danis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…